inzercia, predaj, predám, bazár

Fajčiarske a kartárske doplnky

Kategória: Zberateľstvo

Predám Truhlicu na dútniky v tvare sarkofágu egyptských faraónov za 42€, kryštálový popolník za 13,-€; drevená kazeta na jeden balíček kariet za 12,-€; drevená kazeta dvojpriestorová s jedným vrchom za 15,-€; drevená kazeta delená za 17,-€. V prípade dobierky + poštovné. Prosím písať na email cez formulár.
Fajčiarske a kartárske doplnky
Podobné inzeráty
Fajčiarske a kartárske doplnky
Predám Truhlicu na dútniky v tvare sarkofágu egyptských faraónov za 43€, kryštálový popolník za 13,50€; drevená kazeta na jeden balíček kariet za 12,-€; drevená kazeta dvojpriestorová s jedným vrchom za 15,-€; drevená kazeta delená za 17,-€. V prípade dobierky + poštovné. Prosím písať na email cez formulár.
Doplnky
Predám oblečenie a doplnky na figurky v mierke 1/6 hlava 30e,natelnik 15e,vesta 15e,doplnky na vestu všetky 5e,čižmy 7e su dute ,granáty 6e,chrániče na kolená 6e,ruky su ohybne 3e,+ poštovné a balné
Modelová železnica H0
Predám diorámu modelovej železnice H0 s rozmermi 160cm x 120cm. Stôl je na pevnom základe z drevených hranolov na rozoberateľnej podpere vo výške 70cm. Koľajisko je kompletne od renomovaného výrobcu s digitálnym rozhraním Roco Lokmaus, len na ňom ešte nemám umiestnené staničné osvetlenie, semafory, doplnky ako figúrky, autá (aj kvôli tomu aby sa počas prepravy nepoškodili). Dioráma zobrazuje obdobie IV. epochy teda od roku 1968 až do 1992 a pozostáva s jedného samostatného okruhu s piatimi staničnými odstavnými koľajiskami a siedmimi elektronickými výhybkami. Viaceré stavby majú na exteriéroch dodatočne doplnené funkčné led diódové osvetlenie navodzujúce reálnejšiu atmosféru a mnohé sú aj patinované. Na stole je umiestnených 25 stavieb, 1 most, 2 tunely, 25 vozidiel (osobné, nákladné, pracovné), cca 200 figurín ako staničný pracovníci, sediaci, stojaci, idúci ľudia, tanečné páry na zábave, svadobný sprievod s kočom, pohrebný sprievod, zvieratká, rôzne doplnky scenérií ako grilovačka pri dome, kúpajúcich v bazéne ako aj rôzne postavy na detskom ihrisku, poľovnícky posed s kŕmidlom, baču s ovečkami a dobytkom atď. Železnicu ponúkam z rodinných dôvodov ako aj zmenou priorít v živote. V cene 600€ je len hlavný materiál, stojan so stolom ako aj mnohé ďalšie je ťažko vyčísliteľné, viac info a foto na email.
Doplňky malá babika Igra staré hračka hračky
Koupím takové a podobné doplňky pro maličké panenky.
Doplnky pre hasičské uniformy
Hasiči,požiarnici... Retro doplnky pre uniformy,nepoužité-zlaté a strieborné podľa foto.Celkovo 109 kusov.Cena za celok 49 eur.Predaj len :
Drevené maľované doplnky
Ponúkam na predaj drevené maľované doplnky, výška 11cm, 11cm, 9cm, cena 10€. Pozri aj moje ďalšie inzeráty!! Ďakujem.