inzercia, predaj, predám, bazár

faklovka, juka, mini kosatec

Kategória: Rastliny

Ponúkam prebytky faklovka, ružovo fialový mini kosatec a juku. Kus 2€. Posielam len doporučene slovenskou poštou. Všetky informácie mailom.
faklovka, juka, mini kosatec
Podobné inzeráty
Mini kosatec, juka, faklovka
Ponúkam na predaj prebytky dve farby mini kosatcov, faklovku a juku. Kus 2€. Píšte prosím len na mail.
Juka vláknitá
Predám mladé rastliny juky vláknitej, cena za väčšie rastlinky 2,50eur, cena za menšie 1,50eur. Odber osobne alebo poštou. V prípade záujmu viem pribaliť aj iné odkopky rastliniek (flox šidlolistý ružový, delosperma cyklámenová, rožec plstnatý, zajačie uško, kosatec hnedofialový, kosatec sibírsky, ľaliovka oranžová, krpčiarka, 1ks lupína fialová, atď), cena aj foto na vyžiadanie.
Fakľovka Alcazar - kvitne jún - september
Fakľovka – Alcazar Aj keď tento krásny kvet pochádza z Južnej Afriky v našich podmienkach je plne mrazuvzdorný a radí sa medzi trvalky. Ponúka doslova ohnivé farby kvetov, ktoré kvitnú celú letnú sezónu t.j. jún až september/október. Dodávam s návodom na pestovanie. Vysádza sa od marca do júna do hĺbky cca 10 cm, obľubuje slnečné stanovisko. Kvitne od júna do septembra/októbra, dosahuje výšku 60 – 150 cm pre bohatšie kvitnutie sa môže prihnojovať. Toleruje aj suchšie prostredie, veľmi dobre sa rozmnožuje odnožami. Zasielam hľuzy tohto nádherného kvetu. Cena 2,50€ / ks Možnosť zaslať poštou alebo kuriérom. Podobné ako trvalky a letničky alebo mrazuvzdorné kvety. Zasielam cibule kvetu resp. hluzy. Vhodné aj ako skalničky alebo kvety do skalky alebo kvety do záhonu. --- Pozri aj moje ďalšie inzeráty na okrasné rastliny a kvety.
Yucca filamentosa - juka vláknitá - 5ks
Ponúkam na predaj, k dispozíci je viacero rastlín. K dispozícii mám aj iné druhy rastlín, pozri moje inzeráty. Len osobný odber Vrútky. Cena za 1ks. Yucca filamentosa - juka vláknitá je trvalka pôvodom južných oblastí Severnej Ameriky. V prírode rastie vo vyšších polohách na suchých a slnečných lokalitách, prípadne okrajoch borovicových lesov. Vytvára mohutné ružice, tvorené tuhými, sivozelenými vláknitými listami. Na starších rastlinách sa začiatkom leta objavujú, veľké kvetenstvá, nesúce biele kvety, podobné konvalinke. Rastliny aj napriek exotickému vzhľadu sú u nás plne mrazuvzdorné. Pestujú sa ako solitéry v záhonoch, prípadne väčších skalkách. Vyžaduje plne slnečné stanovište, s dobre priepustnými, suchšími pôdami. Juka vláknitá je tiež významná liečivá rastlina, ktorá napomáha k detoxikácii organizmu.
Okrasné izbové rastliny - Juka a Dracena
Ponúkam na predaj izbovú okrasnú rastlinu - palma Juka. Má rozkošatený kmeň a jej výška Je 2,20 m. Juka má rada slnko, ale nie prudké. Vyhovuje jej izbová teplota. Potrebuje striedme zalievanie s občasným hnojením. Cena je 100 eur. Druhú okrasnú izbovú rastlinu, ktorú ponúkam je Dracena. Je to vysoká štíhla rastlina, ktorej výška je 2,10 m. Dracena má rada slnko, ale nie prudké a potrebuje pravidelné striedme zalievanie s občasným hnojením. Cena je 100 eur. Tieto kvety sú vhodné do väčších priestorov, napr. rodinných domov, väčších predsieni, zimných záhrad, hotelových recepcií, priestranných hál, obchodných priestorov napr. auto predajní atď. Ak sa Vám zdá vyššia cena, ja sa kvetov nezbavujem ja kvety predávam, z nutnosti (nedostatok priestoru).
10 - Juka vláknitá - Yucca filamentosa
Juka vláknitá - Yucca filamentosa vonkajšia stálozelená, mrazuvzdorná rastlina predávam 2,5 ročné sadenice v kvetináči - mám 5 kusov na predaj cena 4-5 e za kus podľa veľkosti Rastliny sú plne mrazuvzdorné. Zimované vonku bez ochrany. Kvetináče fotene 3/23 Volať cez týždeň v pracovných dňoch po 15-stej, cez víkendy kedykoľvek alebo mailovať. Na SMS neodpovedám. Osobný odber, platba vopred alebo môžem poslať na dobierku. Pri posielaní rastlín POŠTOU, je minimálny odber rastlín V HODNOTE 10e. Po kliknutí na moje meno sa Vám zobrazia OSTATNÉ MOJE INZERÁTY : 1 - chryzantémy, astry, flox metlinatý 2 - Ibištek sýrsky - hibiscus syriacus - stromček alebo krík 3 - gladioly, ľalie, ľaliovky, kana indická 4 - tarička fialová - pôdopokryvná trvalka, tarica žltá 5 - levanduľa, hortenzia biela, kleopatrina ihla 6 - muchovník a rakytník rešetliakový - samec / samica 7 – skalník, buxus, krušpán 8 – figa 9 - sušené kvety 10 - Juka vláknitá - Yucca filamentosa