inzercia, predaj, predám, bazár

Fantastická zľava 50000,- eur Rybia farma vo vinohradníckej

Kategória: Domy

Fantastická zľava 50000,- eur!!! Neváhajte, lepšia príležitosť nebude!!!

Juhovýchodné Slovensko – Kráľovský Chlmec – Malé Trakany

Ponúkame na predaj Rybiu farmu s ovocným sadom v obci Malé Trakany okres Trebišov. Táto oblasť patrí do Východoslovenskej vinohradníckej oblasti. Nachádza sa na slnkom zaliatej nížine na okraji obce. Vzdialená 3km od rieky Tisa a niekoľko kilometrov od Tokajskej vinohradníckej oblasti . K dispozícii veľký pozemok o rozlohe 16 000 m2. Celý areál je oplotený dvojmetrovým betónovým plotom, ktorý lemujú aj kvôli súkromiu aj proti vplyvom počasia okrasné a úžitkové dreviny. Vstup do usadlosti je zabezpečený dvoma posuvnými bránami.
Areál disponuje s:
- kuchyňa s terasou na prípravu jedla a rýb
- sklad,
- skleník,
- plechová náraďovňa,
- altánok – jurta s okrasnou záhradou,
- hospodárska budova,
- dve strojovne pre úpravu a filtráciu vody
- drevený kurín pre hydinu
- dvoj garáž s prístreškom,
- voliéra pre strážneho psa,
- podzemná pivnica s prístreškom
- suché WC.
Farma sa predáva komplet aj s jeho vybavením a zariadením.
Atmosféru veľkolepému priestoru dodávajú dva rybníky na prírodnej báze. Hĺbka vody cca 3.5 m. Jeden rybník slúži na kúpanie a druhý na chov pstruhov- zastrešenie konštrukciou. Rybníky disponujú filtráciou, ale aj obehovým čerpadlom na zvírenie vody.
Druhá časť pozemku slúži ako ovocný sad, kde je rôznorodosť ovocných drevín – hrozno, čerešne, višne, jablone, hrušky, marhule, broskyne, moruše, orechy. K dispozícií sú aj ovocné kríky - kiwi, červené a čierne ríbezle, egreše, maliny, černice.
Inžinierske siete k dostupnosti: elektrika, obecný vodovod, žumpa, studňa 10m, dve kopané zberné studne na úžitkovú dažďovú vodu 6-7m. Zberné studne sú napojené na systém zavlažovania ovocného sadu.
Do budúcna sa dá využiť termálny vrt s teplotou vody okolo 65C, ktorý je cca 40 m od nehnuteľnosti na obecnom pozemku.
Využitie:
- ako termálne kúpalisko alebo ako prírodný ohrev v celom areáli
- rybia farma
- ranč pre kone
- penzión
- zoopark,
- posedenie v jurtách
Nevyčerpateľnej fantázii sa pri tejto nehnuteľnosti medze nekladú.
Dá sa už len ďalej zveľaďovať a zveľaďovať, tak ako to robili po ostatné roky terajší majitelia nehnuteľnosti.

Viac už pri obhliadke nehnuteľnosti, kde zodpovieme všetky zvedavé otázky

KONTAKT:
Martin Baláž

balaz@

Bližšie informácie radi poskytneme v našej kancelárii
Námestie slobody 2,
OC Komunál, 09301 Vranov nad Topľou

Počet poschodí: 1
Počet izieb: 1
Zastavaná plocha: 2300m²
Obytná plocha: 200m²
Celková rozloha: 16000m²
Rozloha pozemku: 16000m²
Úžitková plocha: 200m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
El. napätie: 230/400V
Pivnica: áno
Garáž: áno - 2 autá
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zariadenie: zariadený
Strecha: po rekonštrukcii
Fantastická zľava 50000,- eur Rybia farma vo vinohradníckej
Podobné inzeráty
Fantastická zľava 100000,- eur Rybia farma, vinohradnícka ob
Fantastická zľava 100000,- eur!!! Neváhajte, lepšia príležitosť nebude!!! Juhovýchodné Slovensko – Kráľovský Chlmec – Malé Trakany Ponúkame na predaj Rybiu farmu s ovocným sadom v obci Malé Trakany okres Trebišov. Táto oblasť patrí do Východoslovenskej vinohradníckej oblasti. Nachádza sa na slnkom zaliatej nížine na okraji obce. Vzdialená 3km od rieky Tisa a niekoľko kilometrov od Tokajskej vinohradníckej oblasti . K dispozícii veľký pozemok o rozlohe 16 000 m2. Celý areál je oplotený dvojmetrovým betónovým plotom, ktorý lemujú aj kvôli súkromiu aj proti vplyvom počasia okrasné a úžitkové dreviny. Vstup do usadlosti je zabezpečený dvoma posuvnými bránami. Areál disponuje s: - kuchyňa s terasou na prípravu jedla a rýb - sklad, - skleník, - plechová náraďovňa, - altánok – jurta s okrasnou záhradou, - hospodárska budova, - dve strojovne pre úpravu a filtráciu vody - drevený kurín pre hydinu - dvoj garáž s prístreškom, - voliéra pre strážneho psa, - podzemná pivnica s prístreškom - suché WC. Farma sa predáva komplet aj s jeho vybavením a zariadením. Atmosféru veľkolepému priestoru dodávajú dva rybníky na prírodnej báze. Hĺbka vody cca 3.5 m. Jeden rybník slúži na kúpanie a druhý na chov pstruhov- zastrešenie konštrukciou. Rybníky disponujú filtráciou, ale aj obehovým čerpadlom na zvírenie vody. Druhá časť pozemku slúži ako ovocný sad, kde je rôznorodosť ovocných drevín – hrozno, čerešne, višne, jablone, hrušky, marhule, broskyne, moruše, orechy. K dispozícií sú aj ovocné kríky - kiwi, červené a čierne ríbezle, egreše, maliny, černice. Inžinierske siete k dostupnosti: elektrika, obecný vodovod, žumpa, studňa 10m, dve kopané zberné studne na úžitkovú dažďovú vodu 6-7m. Zberné studne sú napojené na systém zavlažovania ovocného sadu. Do budúcna sa dá využiť termálny vrt s teplotou vody okolo 65C, ktorý je cca 40 m od nehnuteľnosti na obecnom pozemku. Využitie: - ako termálne kúpalisko alebo ako prírodný ohrev v celom areáli - rybia farma - ranč pre kone - penzión - zoopark, - posedenie v jurtách Nevyčerpateľnej fantázii sa pri tejto nehnuteľnosti medze nekladú. Dá sa už len ďalej zveľaďovať a zveľaďovať, tak ako to robili po ostatné roky terajší majitelia nehnuteľnosti. Viac už pri obhliadke nehnuteľnosti, kde zodpovieme všetky zvedavé otázky KONTAKT: Martin Baláž balaz@ Už 15 rokov s Vami vo svete realít.. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 1 Zastavaná plocha: 2300m² Obytná plocha: 200m² Celková rozloha: 16000m² Rozloha pozemku: 16000m² Úžitková plocha: 200m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii El. napätie: 230/400V Pivnica: áno Garáž: áno - 2 autá Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Strecha: po rekonštrukcii Bazén: exteriérový Energetický certifikát: nie Bezbariérový prístup : áno Terén:
NOVÁ ZĽAVA Usadlosť vo vinohradníckej oblasti
NOVÁ ZĽAVA 100000,- EUR.. Juhovýchodné Slovensko – Kráľovský Chlmec – Malé Trakany Ponúkame na predaj Rybiu farmu s ovocným sadom v obci Malé Trakany okres Trebišov. Táto oblasť patrí do Východoslovenskej vinohradníckej oblasti. Nachádza sa na slnkom zaliatej nížine na okraji obce. Vzdialená 3km od rieky Tisa a niekoľko kilometrov od Tokajskej vinohradníckej oblasti . K dispozícii veľký pozemok o rozlohe 16 000 m2. Celý areál je oplotený dvojmetrovým betónovým plotom, ktorý lemujú aj kvôli súkromiu aj proti vplyvom počasia okrasné a úžitkové dreviny. Vstup do usadlosti je zabezpečený dvoma posuvnými bránami. Areál disponuje s: - kuchyňa s terasou na prípravu jedla a rýb - sklad, - skleník, - plechová náraďovňa, - altánok – jurta s okrasnou záhradou, - hospodárska budova, - dve strojovne pre úpravu a filtráciu vody - drevený kurín pre hydinu - dvoj garáž s prístreškom, - voliéra pre strážneho psa, - podzemná pivnica s prístreškom - suché WC. Farma sa predáva komplet aj s jeho vybavením a zariadením. Atmosféru veľkolepému priestoru dodávajú dva rybníky na prírodnej báze. Hĺbka vody cca 3.5 m. Jeden rybník slúži na kúpanie a druhý na chov pstruhov- zastrešenie konštrukciou. Rybníky disponujú filtráciou, ale aj obehovým čerpadlom na zvírenie vody. Druhá časť pozemku slúži ako ovocný sad, kde je rôznorodosť ovocných drevín – hrozno, čerešne, višne, jablone, hrušky, marhule, broskyne, moruše, orechy. K dispozícií sú aj ovocné kríky - kiwi, červené a čierne ríbezle, egreše, maliny, černice. Inžinierske siete k dostupnosti: elektrika, obecný vodovod, žumpa, studňa 10m, dve kopané zberné studne na úžitkovú dažďovú vodu 6-7m. Zberné studne sú napojené na systém zavlažovania ovocného sadu. Do budúcna sa dá využiť termálny vrt s teplotou vody okolo 65C, ktorý je cca 40 m od nehnuteľnosti na obecnom pozemku. Využitie: - ako termálne kúpalisko alebo ako prírodný ohrev v celom areáli - rybia farma - ranč pre kone - penzión - zoopark, - posedenie v jurtách Nevyčerpateľnej fantázii sa pri tejto nehnuteľnosti medze nekladú. Dá sa už len ďalej zveľaďovať a zveľaďovať, tak ako to robili po ostatné roky terajší majitelia nehnuteľnosti. Viac už pri obhliadke nehnuteľnosti, kde zodpovieme všetky zvedavé otázky KONTAKT: Martin Baláž balaz@ Už 15 rokov s Vami vo svete realít.. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 1 Zastavaná plocha: 2300m² Obytná plocha: 150m² Celková rozloha: 16000m² Rozloha pozemku: 16000m² Úžitková plocha: 150m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii El. napätie: 230/400V Pivnica: áno Garáž: áno - 2 autá Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Strecha: po rekonštrukcii Bezbariérový prístup : áno Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Nová cena Usadlosť vo vinohradníckej oblasti
Juhovýchodné Slovensko – Kráľovský Chlmec – Malé Trakany Ponúkame na predaj Rybiu farmu s ovocným sadom v obci Malé Trakany okres Trebišov. Táto oblasť patrí do Východoslovenskej vinohradníckej oblasti. Nachádza sa na slnkom zaliatej nížine na okraji obce. Vzdialená 3km od rieky Tisa a niekoľko kilometrov od Tokajskej vinohradníckej oblasti . K dispozícii veľký pozemok o rozlohe 16 000 m2. Celý areál je oplotený dvojmetrovým betónovým plotom, ktorý lemujú aj kvôli súkromiu aj proti vplyvom počasia okrasné a úžitkové dreviny. Vstup do usadlosti je zabezpečený dvoma posuvnými bránami. Areál disponuje s: - kuchyňa s terasou na prípravu jedla a rýb - sklad, - skleník, - plechová náraďovňa, - altánok – jurta s okrasnou záhradou, - hospodárska budova, - dve strojovne pre úpravu a filtráciu vody - drevený kurín pre hydinu - dvoj garáž s prístreškom, - voliéra pre strážneho psa, - podzemná pivnica s prístreškom - suché WC. Farma sa predáva komplet aj s jeho vybavením a zariadením. Atmosféru veľkolepému priestoru dodávajú dva rybníky na prírodnej báze. Hĺbka vody cca 3.5 m. Jeden rybník slúži na kúpanie a druhý na chov pstruhov- zastrešenie konštrukciou. Rybníky disponujú filtráciou, ale aj obehovým čerpadlom na zvírenie vody. Druhá časť pozemku slúži ako ovocný sad, kde je rôznorodosť ovocných drevín – hrozno, čerešne, višne, jablone, hrušky, marhule, broskyne, moruše, orechy. K dispozícií sú aj ovocné kríky - kiwi, červené a čierne ríbezle, egreše, maliny, černice. Inžinierske siete k dostupnosti: elektrika, obecný vodovod, žumpa, studňa 10m, dve kopané zberné studne na úžitkovú dažďovú vodu 6-7m. Zberné studne sú napojené na systém zavlažovania ovocného sadu. Do budúcna sa dá využiť termálny vrt s teplotou vody okolo 65C, ktorý je cca 40 m od nehnuteľnosti na obecnom pozemku. Využitie: - ako termálne kúpalisko alebo ako prírodný ohrev v celom areáli - rybia farma - ranč pre kone - penzión - zoopark, - posedenie v jurtách Nevyčerpateľnej fantázii sa pri tejto nehnuteľnosti medze nekladú. Dá sa už len ďalej zveľaďovať a zveľaďovať, tak ako to robili po ostatné roky terajší majitelia nehnuteľnosti. Viac už pri obhliadke nehnuteľnosti, kde zodpovieme všetky zvedavé otázky KONTAKT: Martin Baláž balaz@ Bližšie informácie radi poskytneme v našej kancelárii Námestie slobody 2, OC Komunál, 09301 Vranov nad Topľou Počet poschodí: 1 Počet izieb: 1 Zastavaná plocha: 2300m² Obytná plocha: 150m² Celková rozloha: 16000m² Rozloha pozemku: 16000m² Úžitková plocha: 150m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii El. napätie: 230/400V Pivnica: áno Garáž: áno - 2 autá Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Strecha: po rekonštrukcii Bezbariérový prístup : áno Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Bruty - Farma s rodinným domom - prenájom 306/22
Prenájom – Bruty - farma s rodinným domom 306/22 Na prenájom nádherné, slnečné, rovinaté pozemky - Farma s rodinným domom v obci Bruty Cena 3.500 eur /mesačne Ponúkame na prenájom farmu, ktorá sa rozprestiera na viacerých parcelách a tvoria jeden ucelený komplex, ktorý sa využíva na prevádzkovanie farmy. K farme prislúcha asfaltová príjazdová cesta. Farma spĺňa všetky podmienky na prevádzkovanie chovu zvierat a hospodárstva. Využíva sa hlavne pre chov zvierat ako kone, ovce , kozy , byvoly. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je pekne upravený a zariadený ihneď k dispozícii. IS - obecná voda je zavedená, kúrenie je riešené na plyn a na pozemku sa nachádza viacero studní, cez pozemok tečie potok. V dome sa nachádza krb a k domu náleží aj terasa. Pozemok pri rodinnom dome je oplotený čiastočne kamennou stavbou a na pozemku je nespočet stromov. Pre viac informácií volajte , alebo na
Prenájom – Bruty - farma s rodinným domom 306/22
Prenájom – Bruty - farma s rodinným domom 306/22 Na prenájom nádherné, slnečné, rovinaté pozemky - Farma s rodinným domom v obci Bruty Cena 3.500 eur/mesačne Ponúkame na prenájom farmu, ktorá sa rozprestiera na viacerých parcelách a tvoria jeden ucelený komplex, ktorý sa využíva na prevádzkovanie farmy. K farme prislúcha asfaltová príjazdová cesta. Farma spĺňa všetky podmienky na prevádzkovanie chovu zvierat a hospodárstva. Využíva sa hlavne pre chov zvierat ako kone, ovce, kozy, byvoly. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je pekne upravený a zariadený ihneď k dispozícii. IS - obecná voda je zavedená, kúrenie je riešené na plyn a na pozemku sa nachádza viacero studní, cez pozemok tečie potok. V dome sa nachádza krb a k domu náleží aj terasa. Pozemok pri rodinnom dome je oplotený čiastočne kamennou stavbou a na pozemku je nespočet stromov. Pre viac informácií volajte , alebo na
Prenájom – Bruty - farma s rodinným domom 306/22
Prenájom – Bruty - farma s rodinným domom 306/22 Na prenájom nádherné, slnečné, rovinaté pozemky - Farma s rodinným domom v obci Bruty Cena 3 500,- eur/mesačne Ponúkame na prenájom farmu, ktorá sa rozprestiera na viacerých parcelách a tvoria jeden ucelený komplex, ktorý sa využíva na prevádzkovanie farmy. K farme prislúcha asfaltová príjazdová cesta. Farma spĺňa všetky podmienky na prevádzkovanie chovu zvierat a hospodárstva. Využíva sa hlavne pre chov zvierat ako kone, ovce, kozy, byvoly. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je pekne upravený a zariadený ihneď k dispozícii. IS - obecná voda je zavedená, kúrenie je riešené na plyn a na pozemku sa nachádza viacero studní, cez pozemok tečie potok. V dome sa nachádza krb a k domu náleží aj terasa. Pozemok pri rodinnom dome je oplotený čiastočne kamennou stavbou a na pozemku je nespočet stromov. Pre viac informácií volajte , alebo na