inzercia, predaj, predám, bazár

Feeling Cafe&Wine

Kategória: Hotely, reštaurácie

Dovolte mi nabídnout Vám k pronájmu velmi výhodnou zavedenou kavárnu Feeling Cafe&Wine na prestižním místě Prahy 7. Jedná se o přenechání stávajícího pronájmu včetně veškerého vybavení za odstupné ‪1 250 000‬,- Kč. Vlastní kavárna má plochu 47,10 m2, zázemí 6 m2. V kavárně je cca 20 míst k sezení, zároveň je k dispozici i venkovní sezónni sezení v kapacitě cca 6 míst. Celý prostor je kolaudován k uvedenému provoznímu účelu, který umožňuje prodej kávy, čaje, alkoholických i nealko nápojů, sladkých i slaných pokrmů a to i ve formě take away.

Prostory jsou určené pro gastro: kavárna/bistro. Možné využití jako cukrárna, atd. Jsou tedy vhodné pro koncept obchůdek s bio potravinami, ale i jako kancelář a další účely podobného rázu.

Nájemné činí 13 tis. + zálohy na elektřinu a plyn 4 510 +3 830.

V pěší vzdálenosti je Vám k dispozici veškerá občanská vybavenost – školky, školy, restaurace, dětská hřiště, obchody, divadla a mnoho dalšího. Tato lokalita umožňuje velice dobrou dopravní dostupnost. Pouze 1 min. od zastávky Maniny.

Prostory jsou k dispozici ze zdravotních důvodů ihned.

Feeling Cafe&Wine
Podobné inzeráty
Odstúpenie prevádzky URBAN CAFÉ, Košice - Staré Mesto
Odstúpenie prevádzky URBAN CAFÉ, Košice - Staré Mesto Business to let in Košice center - URBAN CAFÉ Вилучення URBAN CAFÉ, Кошице - Старе Место Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na odstúpenie plne vybavenú a zabehnutú prevádzku URBAN CAFÉ v Košiciach na Vrátnej ulici v historickom centre mesta.  Ide o plne zariadenú a funkčnú prevádzku s dlhoročnou tradíciou. Prevádzka Urban-Café má 103 m2 a pozostáva z:  - 2x toaleta pre zákazníkov, - 1 x toaleta pre personál, - 1 x šatňa pre personál s kuchynkou a úložnými skrinkami, - 1x výrobná miestnosť (kompletne zariadená na cukrárenskú výrobu a výrobu zmrzliny - 6x nerezové stoly, 2x umývadlo, 1x výlevka, 1x výrobník zmrzliny, 1x šokér - prudko zmrazovací stroj, 1x pec, 1x veľkokapacitný mixér, 6x vysoká mraznička, 5x chladnička, policový systém, drobné cukrárenské náradie a nádoby, klimatizačná jednotka, 2x mobilné veľkokapacitné nádoby na múku a cukor, 7x regálová zostava), - najväčšia časť je prevádzková s barovým zázemím a vitrínami na zákusky (2ks), zmrzlinu (1ks) a čokoládu (1ks), dvojpákovým kávovarom, mlynčekom na kávu, chladničkou na nápoje, umývačkou riadu, dvoj - mixérom na mliečne kokteily, policový systém na poháre a riad, klimatizačná jednotka, bojler. Prevádzka má predné vstupné dvojkrídlové dvere pre zákazníkov a zadný zásobovací vstup z parkoviska, 1 x parkovacie miesto, alarm. V interiéri sa nachádza 11 stolov, lavice na sedenie pozdĺž stien a 12ks stoličiek z mäkkej krémovej kože. Súčasťou prevádzky je vonkajšia terasa s 13ks stolov, 42ks stoličiek a 2ks veľkoplošné elektrické markízy.  Záujemcom budú k dispozícií komplet podklady so smenovkami zamestnancom, tržbami a nákladmi.  Cena je na vyžiadanie, odstupné sa dá aj splátkovať.  Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS. Cenník realitnej kancelárie nájdete na stránke
Kaviareň s potenciálom – odstúpenie prevádzky Velín Café, Br
DOBRÉ REALITY s.r.o. – silná slovenská realitná sieť ponúka odstúpenie prevádzky kaviarne Velín Café v Brezne, v bezprostrednej blízkosti nákupného centra S1, novovznikajúceho bytového komplexu - Rezidencia Geminy a fitness & sport centra Legia. PREDMET PONUKY: Zabehnutá, príjemná kaviareň s kapacitou 44 miest v interiéri + 26 miest v exteriéri (terasa), so štýlovým interiérovým zariadením, profesionálnym technickým vybavením prevádzky (výrobník ľadu, frapovač, odšťavovač, sódovač, čapovacie zariadenie, mixér, kávovar, mlynček, chladiaca vitrína), stabilnou klientelou a bezproblémovým parkovaním. Kaviareň poskytuje okrem kvalitnej kávy tiež vybraný sortiment studených a teplých nápojov, cukrárskych výrobkov, studených a teplých jedál, rýchle občerstvenie (vrátane donášky), či raňajkové menu. Prevádzkovaná je od októbra 2020 a spĺňa všetky požiadavky a kritéria (hygiena, požiarne smernice a iné) pre ďalšie pokračovanie v úspešnej prevádzke. Klimatizovaná prevádzka je pripojená na verejný vodovod, elektrickú energiu, verejnú kanalizáciu, vykurovanie v zimnom období je zabezpečené klimatizáciou. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Kaviarenská časť (87,83 m2) s barovým pultom v kombinácii s pracovným pultom a vstavaným zariadením a spotrebičmi (chladničky, drez, umývačka), boxom na sedenie, kaviarenskými stolíkmi s kreslami, barovým stolom s barovými stoličkami a detským kútikom. Terasa (25 m2) - záhradný nábytok a slnečníky. Sociálne zariadenia s predsieňou - WC ženy, WC muži. Kuchyňa LOKALITA: Kaviareň Velín Café sa nachádza v okresnom meste Brezno, v lokalite určenej pre obchod a služby, lokalita je tiež obytnou zónou a miestom pre športoviská. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza nákupné centrum S1, novovznikajúci bytový komplex Gemini a Legia fitness & sport centrum, supermarket Tesco, Billa, Kaufland, Lidl, v blízkosti niekoľkých stoviek metrov sa tiež nachádza nemocnica, autobusová a vlaková stanica, zastávky mestskej hromadnej dopravy a autobusové zastávky, hokejový, futbalový štadión a druhý novovznikajúci futbalový štadión. Táto lokalita je východiskovou pre turistické chodníky a cyklotrasy - rozhľadňa Horné lazy, kalvária, Dedečkova chata, Lazná, chránená krajinná oblasť Skalka a iné. Dostupnosť do centra mesta je do 10 minút pešou chôdzou. ODPORUČENIE MAKLÉRA: Velín Café je zabehnutou, dobre situovanou prevádzkou na najfrekventovanejšom mieste v meste, dostupnou pešo, autom i autobusom. Kaviareň je príjemným miestom pre raňajky, posedenie, pracovné stretnutie v interiéri alebo exteriéri a jej potenciál ešte nedosiahol svoje hranice. Podrobnejšie informácie o prevádzke radi poskytneme vážnemu záujemcovi. CENA: 109 000 € (vrátane DPH). Súčasťou ceny je zariadenie kaviarne a jej technické vybavenie, ktoré je v súkromnom vlastníctve.
GARDENS CAFE- Krásna a príjemne zariadená kaviareň na predaj
ARISE realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj útulnú, vkusne zariadenú a zabehnutú kaviareň. Kaviareň s názvom GARDENS CAFE sa nachádza v novej obytnej štvrti Senec Gardens, ktorá leží v juhovýchodnej časti mesta Senec, vzdialenej od Bratislavy 20 km, Galanta 27 km, Trnava 33 km, Dunajská Streda 35 km. GARDENS CAFE bola spustená v roku 2019, prosperuje veľmi dobre, plní všetko čo od nej majitelia a stáli zákazníci očakávajú. Vďaka stabilným klientom zvládla aj ťažké obdobie počas korona obmedzení. Kaviareň sa predáva plne zariadená vrátane vnútorného sedenia, vonkajšieho sedenia, zariadenia baru, atď. Skladá sa z dvoch nebytových priestorov o rozlohe 24,14 m2 a 28,36 m2, spolu to tvorí rozlohu 52,5 m2, ktorý je svetlý a klimatizovaný. Hlavný priestor je dispozične rozložený: - sedenie pre hostí, - barový pult s obsluhou, s prechodom do kuchynky/ sklad, - toalety dámske/ pánske. Kapacita miest v interiéri je približne 25 miest na sedenie a dá sa rozšíriť aj o vonkajšiu terasu s počtom min. 20 osôb. K prevádzke prislúchajú aj dve parkovacie miesta (2x 2500€), sociálne siete: FB, Instagram, know how. Virtuálnu 3D prehliadku si môžete pozrieť tu: Výhody: - zabehnutá prevádzka + know how, - povolenia potrebné na prevádzku gastra, - klimatizovaný priestor, - klientela z obytnej štvrte a širšieho okolia, - kompletné zariadenie prevádzky, - parkovanie, - bez priamej konkurencie ďalšieho podniku. Ak Vás táto ponuka zaujala a chcete zodpovedať vaše konkrétne otázky, alebo si dohodnúť obhliadku, kontaktujte: tel.: , mail: martin.balazik@, Mgr. Martin Balážik. Zároveň ponúkame finančné poradenstvo, konzultácie, pomôžeme aj s vybavením hypotekárneho úveru. Cena? Predajná cena kaviarne s komplet zariadením je 199 990 € vrátane provízie RK a poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Podmienkou je odkúpenie parkovacích miest, ktoré nie sú zahrnuté v cene.
GARDENS CAFE- Krásna a príjemne zariadená kaviareň na predaj
Typ: Gastro priestory Ulica: Tulipánová Obec: Senec ARISE realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj útulnú, vkusne zariadenú a zabehnutú kaviareň. Kaviareň s názvom GARDENS CAFE sa nachádza v novej obytnej štvrti Senec Gardens, ktorá leží v juhovýchodnej časti mesta Senec, vzdialenej od Bratislavy 20 km, Galanta 27 km, Trnava 33 km, Dunajská Streda 35 km. GARDENS CAFE bola spustená v roku 2019, prosperuje veľmi dobre, plní všetko čo od nej majitelia a stáli zákazníci očakávajú. Vďaka stabilným klientom zvládla aj ťažké obdobie počas korona obmedzení. Kaviareň sa predáva plne zariadená vrátane vnútorného sedenia, vonkajšieho sedenia, zariadenia baru, atď. Skladá sa z dvoch nebytových priestorov o rozlohe 24,14 m2 a 28,36 m2, spolu to tvorí rozlohu 52,5 m2, ktorý je svetlý a klimatizovaný. Hlavný priestor je dispozične rozložený: - sedenie pre hostí, - barový pult s obsluhou, s prechodom do kuchynky/ sklad, - toalety dámske/ pánske. Kapacita miest v interiéri je približne 25 miest na sedenie a dá sa rozšíriť aj o vonkajšiu terasu s počtom min. 20 osôb. K prevádzke prislúchajú aj dve parkovacie miesta (2x 2500€), sociálne siete: FB, Instagram, know how. Virtuálnu 3D prehliadku si môžete pozrieť tu: Výhody: - zabehnutá prevádzka + know how, - povolenia potrebné na prevádzku gastra, - klimatizovaný priestor, - klientela z obytnej štvrte a širšieho okolia, - kompletné zariadenie prevádzky, - parkovanie, - bez priamej konkurencie ďalšieho podniku. Ak Vás táto ponuka zaujala a chcete zodpovedať vaše konkrétne otázky, alebo si dohodnúť obhliadku, kontaktujte: tel.: , mail: martin.balazik@, Mgr. Martin Balážik. Zároveň ponúkame finančné poradenstvo, konzultácie, pomôžeme aj s vybavením hypotekárneho úveru. Cena? Predajná cena kaviarne s komplet zariadením je 199 990 € vrátane provízie RK a poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Podmienkou je odkúpenie parkovacích miest, ktoré nie sú zahrnuté v cene. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Úžitková plocha: 52.5 m2 Balkón: nie Zateplený objekt: nie Terasa: nie
Odstúpenie kaviarne v centre kúpelného mesta Piešťany
SHARK REALl Vám ponúka na odstúpenie skvelú a obľúbenú kaviareň Cafe Wien s viac ako 20 ročnou históriou a vybudovanou klientelou, čo Vám zaručuje úspešný biznis. Café Wien sa nachádza na Winterovej ulici v úplnom centre kúpeľného mesta Piešťany. Pravidelnú klientelu tvoria nielen tunajší ale aj zahraničný klienti prevažne z Nemecka Rakúska a Česka. Zákazníci si obľúbili hlavne ponuku skvelej kávy, čajov, kvalitného alkoholu a limonád. Kaviareň je známa aj predajom Piešťanských kúpeľných oplátok, ktoré sú tu veľmi obľúbené a chutné. Prevádzku tvorí hlavná miestnosť, sociálne zariadenia (dámy, páni, personál), vnútorný aj vonkajší sklad a kancelária. V hlavnej klimatizovanej miestnosti sa nachádza plne vybavený bar a cca 30 miest na sedenie. Výhodou je možnosť vonkajšej terasy kde je počet miest na sedenie cca 10 (4stoly + stoličky). Cena za odstup kaviarne je 12.000€. Odstupuje sa s celým svojím zázemím, vrátane komplet dokumentácie a povoleniami na predaj liehu, s dokladmi o ambulantnom predaji, hygienou. V cene je taktiež všetok tovar a výbava podniku ktorá pozostáva zo sedenia pre hostí vo vnútri prevádzky plus vonkajšie terasové sedenie, barový chladiarenský box (šesť zásuvkový), umývačka riadu, výrobník ľadu, vitrína na zákusky, stojan na oplátky, TV, klíma, odšťavovač na citrusové ovocie, ručný drvič ľadu, mixér, zmäkčovač vody , pokladničný systém, kaviarenský inventár... Táto kaviareň vďaka svojej tradícii, polohe a vybudovanej klientele je predurčená na úspech. Tak ak hľadáte vynikajúcu príležitosť prísť do hotových priestorov a pokračovať v úspešnom podnikaní, toto je tá správna voľba za super cenu. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle alebo na e-maile: sharkreal@ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby. - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností. - Stovky spokojných klientov. - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť. - Profesionálne foto, video-obhliadky. - Inzerujeme na viac ako 100 portáloch. - Zmluvy garantované právnikom. - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší.
Prenájom Pizzerie s Kaviarňou - Bratislava Nové Mesto
Prenajmeme Pizeriu s Kaviarňou, Route111 cafe, Račianská 111/A v Bratislave, mestská časť Bratislava Nové Mesto v objekte samoobslužná umývačka Dibo a detailingove štúdium. Vnútorný priestor na posedenie pre 12 ľudi. Vonkajší priestor na krytej terase na posedenie pre 15 ľudí. Kaviareň má samostatnú prístavbu prioritne pre skladovanie a používanie sudov na čapovanie. V miestnosti je možné skladovať aj zásoby pre bar. Barová časť má priestor pre dvojpákový profesionálny kávovar. Prívod vody aj odpadová voda je v automatickom režime. Je možné čapovanie štyroch druhov nápojov. Systém je napojený cez výkonný chladiaci systém od sudov k PIPE. Chladenie a Pipa sú v bezplatnom prenájme. Súčasťou vybavenia baru sú moderné podsvietené pulty s veľkým úložným priestorom. Momentálne v prevádzke elektrická pizza pec na 4 ks pizze (380V) + miesič cesta. Možnosť odkúpenia po dohode. Ďalej sú k dispozícií pokladňa od spoločnosti Papaya, LED TV, kamerový systém, Alarm, vybavenie kuchynskej časti, umývačka riadu, mraznička, hriankovač, chladiaca vitrína, kvalitná invertorova klimatizačná jednotka Daikin. Súčasťou baru a kuchynskej časti je komplet vybavenie na prácu s nápojmi a polotovarom. Je možnosť ponechania názvu s reklamnými plochami + účet na Google, Instagrame a Facebooku. Cena mesačného nájmu 800€ (nie sme platcami DPH) + elektrika a voda podľa spotreby (elektrina zvýhodnená sadzba). V cene nájmu parkovanie pre 2 vozidlá pri objekte. Viac info telefonicky alebo pri obhliadke.