inzercia, predaj, predám, bazár

Fehn Peru 3D aktivity deka

Kategória: Hračky

Predám Fehn Peru 3D aktivity deka


Aktivity deka s motívom lamy, 95 × 100 cm

Roztomilá 3D deka s veselým motívom lamy.

Vďaka niekoľkých prvkom, ktoré deka obsahuje, zaujme zmysly Vášho zlatíčka.

Pestré farebné prevedenie a zrkadielko lákajú detské očká, hrkálka v tvare krúžku, naplneného farebnými guličkami, stimuluje sluch dieťatka.

Hračky, ktoré aktivity deka obsahuje, sú odnímateľné.

Deka disponuje aj hryzátkom.

Vďaka použitým farbám je aktivity deka vhodná ako pre dievčatko, tak pre chlapčeka.

Je zhotovená z príjemných, na dotyk mäkkých materiálov.

Údržba: možné čistiť ručne.

Rozmery a váha balenia: 86 × 58 × 26 cm, 2 kg.

Fehn Peru 3D aktivity deka
Podobné inzeráty
Hracia deka Fehn Little Castle
Predám hraciu deku Fehn 3D activity Little Castle v pekných jemných farbách. Deka je z mäkkého príjemného plyšu v kombinácii s textilom, sú na nej šuchotavé, pískacie, hrkacie a ďalšie senzorické prvky, súčasťou sú odnímateľné zrkadielko a krúžok - hrkalka. Dvojitá hrazdička s plyšovým povrchom je pripnutá sponami - dá sa odobrať a deka tak jednoducho prepravovať či použiť bez nej. Na hrazdičke je naťahovací vibračný netopier a ďalšie štyri senzorické hračky, všetky sú odnímateľné. Deka je kupovaná v októbri 2021 a používali sme ju len pár mesiacov, kým sa z nej užívateľ neodplazil :) - je ako nová, opratá a pripravená pre ďalšie zvedavé bábätko :) K deke priložím praktický obal pre hygienickú prepravu. Predajná cena novej deky 88 eur, moja cena 45 eur.
3D aktivity deka BABY FEHN
Predám 3D aktivity deku zn. BABY FEHN. V perfektnom stave, neutrálna farba. Vhodné od narodenia. Súčasťou deky je päť odnímateĺných hračiek a vankúšik. V originálnom obale. Posielam na dobierku. Cena 15€ + poštovné.
Hracia deka / podlozka Baby Fehn ocean club
Hracia deka je oprata, povodny obal Osobny odber BA Karlova Ves
Hracia deka Fehn
Hracia deka 3D nemeckej značky Fehn. Veľmi kvalitná, bezpečná a nezávadna hračka pre bábätko. Používaná ale bez poškodení. 2 razy samostatne praná.
Hracia deka Baby FEHN
Predám hraciu deku značky Baby FEHN
2 v 1 deka s hrazdičkou
Deka 2 v 1 má dva spôsoby použitia: Štádium 1: hracie centrum s hrazdičkou odnímateľné oblúky, ktoré vytvoria hrazdičku so závesnými hračkami - NIE SÚ V BALENÍ z hygienických dôvodov Štádium 2 : extra veľká hracia deka 3 fascinujúce "aktivity" hračky a množstvo iných aktivít, ktoré je možno pripnúť ku deke Aktivity hračky deky: - bezpečné zrkadielko - plastové krúžky - pískajúce motívy - šuštiace morské vlnky - hudobný vtáčik Hrazdičky odstrániteľné z deky. Aktivity hracej deky podporujú rozvoj zmyslov a motorických schopností vášho dieťatka. Pestré ilustrácie podporujú interakcie rodiča s dieťatom a emocionálnu inteligenciu dieťaťa. Rozmery deky po rozložení : 100 x 150 cm