inzercia, predaj, predám, bazár

Feiyutech G6 Plus gimbal stabilizátor na kameru do 800g

Kategória: Statívy

Na predaj
Feiyutech G6 Plus stabilizátor (gimbal) na kameru do hmotnosti 800 gramov, má aj bluetooth pripojenie na mobil

Málo používané, viacej menej len vyskúšané a odložené naspäť v krabici, baterka drží

Osobný odber v Ružomberku, pošlem aj na dobierku pri platbe poštovného vopred na účet

Foťák na fotke nie je v cene !


Preferujem kontakt mailom
Feiyutech G6 Plus gimbal stabilizátor na kameru do 800g
Podobné inzeráty
Stabilizátor FeiyuTech Vlog pocket 2
Stabilizátor FeiyuTech Vlog pocket 2 - TOP - [24.8. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stabilizátor FeiyuTech Vlog pocket 2 - 1 Stabilizátor FeiyuTech Vlog pocket 2 - 2 Stabilizátor FeiyuTech Vlog pocket 2 - 3 Stabilizátor FeiyuTech Vlog pocket 2 - 4 Stabilizátor FeiyuTech Vlog pocket 2 - 5 Kompaktní stabilizátor obrazu Nízká hmotnost 272 g Možnost ovládání pouhými gesty Rychlonabíjení za 1,5 hodiny, výdrž až 9 hodin provozu Aplikace FeiyuON – široká nabídka funkcí a efektů stabilizátor obrazu sledování obličeje/objektu (360°) ovládání gesty menu v aplikaci nastavitelný výchozí režim zapnutí pohotovostní režim režim rychlého fotografování
Xiaomi Mijia Gimbal pre smartfóny
Predam tento kvalitny znackovy stabilizator videa, original komplet balenie. Xiaomi Mijia gimbal pojme nielen smartfóny, ale aj akčné kamery. Najlepšiu kvalitu videa tak dostaneš hneď z viacerých zariadení. Stabilizáciu zabezpečuje 3-osový mechanický stabilizátor. Gimbal je napájaný poriadnou až 5000mAh batériou, ktorá poskytuje výdrž na 16 hodín fungovania. Gimbal dokonca obsahuje USB konektor, vďaka čomu dokáže nabíjať tvoj smartfón alebo kameru. Skvelou funkciou je inteligentné sledovanie objektu v pohybe. Ak gimbal zameriaš napríklad na osobu, bude sledovať jej pohyb a plynulo sa prispôsobovať. S ovládacím joystickom ho môžeš natáčať do strán, obsahuje tlačidlo spúšte či tlačidlá na zoomovanie. Xiaomi Mijia gimbal dokáže fungovať vo vertikálnom aj horizontálnom smere, tiež podporuje natáčanie cez selfie kameru. Xiaomi pre gimbal vyvinulo vlastnú aplikáciu, ktorá dokáže jeho funkcie využiť naplno. Prepojenie so smartfónom prebieha cez Bluetooth 4.0. Podporuje zariadenia android a ios. Technické údaje: Značka: Xiaomi Model: SJYT01FM Typ: 3 osový Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 4.0 Zariadenia FPV: Gimbal Názov aplikácie: FIMI (IOS), Mi Gimbal (Android) alebo Stiahnutie pomocou QR kódu Kamera Gimbals: Brushless Gimbals Funkcie: Video Vstup: 5V 2A Spotreba: 2,5W Uhol sklonu: 360 stupňov Kapacita batérie: až 5000 mAh Prevádzková teplota: 0 ~ 40 ℃ Rozsah uhlu sklonu: + 35° ~ -140° Rozsah smerového uhla: 360 ° Nakladacia hmotnosť: 200g Hmotnosť balenia: 640g Maximálna šírka smartfónu: 56 - 86mm Cena: 85€ Kontakt mailom alebo sms. Možný osobný odber po dohode, alebo môžem poslať na dobierku. Uprednostnujem OSOBNÝ ODBER.
ZHIYUN CRANE M2
Univerzální gimbal Zhiyun Crane M2 zaujme kvalitným spracovaním, nízkou hmotnosťou a vysokým výkonom. Určený je pre použitie s smartfónmi, zrkadlovkami, akčnými kamerami a digitálnymi fotoaparátmi. Gimbal vyniká skvelou ergonómiou aj jednoduchým používaním. Vybavený je OLED displejom, ktorý vám zobrazí aktuálne nastavenie. Vybavený je podporou bezdrôtového prenosu Bluetooth a WiFi. Samozrejmosťou je stabilizácia v plných 360° a tiež možnosť rýchleho otočenia o 180° pre vytvorenie selfie. Integrovaná batéria poskytne dostatok energie až na 7 hodín s možnosťou dobíjania z powerbanky. Gimbal disponuje aj 1/4 statívovým závitom pre možnosť pripojenia ďalšieho zariadenia. Ľahký a univerzálny Zhiyun Crane M2 je vhodný ako pre začiatočníkov, tak i pokročilých. Zároveň je možné tento gimbal využívať s digitálnymi fotoaparátmi, smartfónmi, zrkadlovkami i akčnými kamerami. Výhodou je ľahké a kompaktné prevedenie, vďaka čomu sa gimbal stane skvelým spoločníkom pre každého začínajúceho i pokročilého filmára alebo vlogera. Gimbal vám ponúkne až šesť režimov používania a udrží s vami krok počas vašej tvorby. Vždy sa budete môcť spoľahnúť na perfektný stabilizačný výkon, ktorý posunie vašu tvorbu na profesionálnu úroveň. nformatívny OLED displej a pohodlné ovládanie Súčasťou gimbalu je tiež integrovaný OLED displej, ktorý vám poskytne informácie o aktuálnom nastavení vášho fotoaparátu. Ďalej ponúkne informácie o stave batérie a stavu WiFi alebo Bluetooth pripojeniu. V blízkosti displeja sa tiež nachádzajú ovládacie prvky, ktoré sú umiestnené tak, aby boli vždy na dosah. Po spárovaní s kompatibilným zariadením budete môcť prostredníctvom aplikácie ZY Play ovládať gimbal aj nastavenie fotoaparátu priamo na displeji svojho telefónu alebo tabletu. Gimbal nebol vôbec používaný,.Stav nového. Recenzia vo videu:
Predám Gimbal HiFly 3 axis stabiliser
Predám gimbal HiFly 3 axis stabilizátor, používaný. Ide o plne modulárny systém. základom je riadiaca jednotka BGC 32bit. Rám je z ľahkých karbónových tyčí. Výhodou je to, že na gimbale sa dá všetko nakonfigurovať- skrátiť rám, jednotlivé tyče, vymeniť motory za silnejšie, prevádzka na akýkoľvek typ batérie atď. súčasťou je aj joystick ktorý je plne programovateľný. gimbal taktiež možno ovládať na dialku, po nainštalovaní RC ovládania. gimbal som používal s zrkadlovkou canon 600D, Panasonic GH4. Ajkeď výrobca udáva nosnosť 2,5kg, ja som ho používal s ľahšími setupmi, len obyč zrkadlovka s objektívom. na väčšie zaťaženie nad 1000-1500g by som odporučil silnejšie motory. gimbal sa predáva tak, ako na poslednej foto, teda rám so všetkou potrebnou elektronikou, a rúčkami, joystickom, batériu pridám dohodou. pridám riadiaci program, potreba nakonfigurovať podľa vašej kamery! Cena je 250€. link na gimbal:
Stabilizator Feiyutech G5
Predam stabilizator Feiyutech G5. Trojosový stabilizátor obrazu (gimbal). Kompatibilný s kamerami GoPro HERO6, HERO5, HERO4 a akčnými kamerami podobných rozmerov. Konštrukcia je odolná voči striekajúcej vode. Cez zabudovaný Bluetooth je možné stabilizátor ovládať na dialku zo smartfónu. Výdrž batérie až 8 hodín. Joystickom, ktorý je umiestnený na rukoväti môžete ovládať pohyb kamery. Jednoduchým stlačením tlačidla režimov možno aktivovať jednotlivé pracovné režimy. Selfie tlačidlo slúži pre pohodlné otočenie kamery o 180° a tým nasmeruje kamery do pozície nasnímania selfie. V balení sa nachádza aj praktické púzdro, USB kábel, upevňovacie skrutky a protizávažie. Rozmery: 300 x 115 x 35 mm. Hmotnosť: 271 g. Farba: Čierna. Komplet balenie Kontakt prostrednictvom emailu. Dakujem.
Predam gimbal Feiyutech AK2000 na stredne velke kamery
Predavam gimbal feiyutech AK2000 vo vynikajucom stave (ako novy). Gimbal (stabilizator) je vhodny na stredne velke kamery a fotoaparaty. Obsahuje komplet balenie aj el. followfocusom