inzercia, predaj, predám, bazár

Fenka Sao 7 mesačná

Kategória: Psy

Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli nájsť nový domov našej 7 mesačnej fenke-stredoazijský ovčiak.
Ideálne do rodinného domu so záhradou,prípadne ranč a pod.
Zvyknutá na všetky polnohospodárske zvieratá,mačky a psy.Taktiež aj na deti. U nás je pustená voľne na veľkom priestranstve,ale zvyknutá aj na pobyt vo voliere.
Viac info na tel.č
Cena 300€,pri skvrlých podmienkach a možnosti kontaktu 200€
Fenka Sao 7 mesačná
Podobné inzeráty
stredoazijský ovčiak SAO aziat  sao
Predám posledné šteniatko, cistokrvnú krásnu fenku plemeno stredoazijský ovčiak, sao narodené 11.10.2022.Rodičia sú kľudnej povahy ale zaroveň aj dobre stráž vhodná aj k deťom ale aj na stráženie domu alebo objektov. Možnosť vidieť obivoch rodičov.Fenka je 3 x odčervená 2x zaočkovaná a začipovaná a s preukazom.
Šteniatka SAO stredoázijský ovčiak
Ponúkam na predaj tieto krásne šteniatka SAO. 1 fenka a 1 psik.Šteniatka majú 13 týždňov.Rodičia sú papierový a k videniu. Šteniatka sú úžasné a je dobre o nich postarané. Sú krmené kvalitnými granulami.Šteniatka sú pripravené k odberu 1krát zaočkované a 2krát odčervené a začipované.Psík je číslo 1 a fenka je číslo 2.
Šteniatka SAO stredoázijský ovčiak
Ponúkam na predaj tieto krásne 3 šteniatka SAO. 1 fenka a 2 psikovia.Šteniatka majú 3 mesiace.Rodičia sú papierový a k videniu. Šteniatka sú úžasné a je dobre o nich postarané. Sú krmené kvalitnými granulami.Šteniatka sú pripravené k odberu zaočkované, 2krát odčervené a začipované.Psík je číslo 1a2 ,fenka je číslo 3.
Stredoázijský ovčiak- šteniatka
Dobrý deň. Ponúkame šteniatka SAO.Narodené 25.12.2022. Odber možný po 25.02.2023. Šteniatka sú začipované,očkované, odčervené.2x fenka, 5x pes. Hľadáme pre ne iba milujúcich majiteľov, ktorí im ponúknu lásku a stanú sa členom rodiny. Otec šteniatok s PP. Mama čistokrvná SAO. Zostal posledný psík a fenka.
Steniatka SAO k rezervácií
Ponúkame na predaj šteniatka Sao narodené 24.1.2023 odber možný po 20.Marci 2023-majú kupírované ušká aj chvostiky,odcervenie a vakcinácia samozrejmosťou,voľný 2 psikovia 4 fenky. Cena 300€ Na poslednej foto rodičia. Vyhľadavanie Sao, Stredoaziat, A ziat, Stredoazijský ovčiak
Šteniatka SAO
Ponúkame na predaj šteniatka Sao narodené 24.1.2023 odber možný po 20.Marci 2023-majú kupírované ušká aj chvostiky,odcervenie a vakcinácia samozrejmosťou,voľný 2 čierny psikovia 4 fenky(2 čierne,1 žihaná, 1 hnedá) Cena 300€ Len volať Na poslednej foto rodičia. Vyhľadavanie Sao,Stredoazijský ovčiak