inzercia, predaj, predám, bazár

FÉROVO: Moderná kvalitná novostavba v obci Bukovec

Kategória: Domy

Obec Bukovec pozná každý Košičan. Výborná dopravná dostupnosť, čisté prostredie, krásne lesy, obľúbená vodná nádrž a bohaté možnosti rekreácie z nej robia obec s azda najväčším potenciálom v okolí Košíc.

Realitná kancelária FÉROVO Vám ponúka na predaj skutočne kvalitnú hrubú stavbu moderného štvorizbového rodinného domu v obci Bukovec, postavenú na pozemku s výmerou 701 m2.

Úžitková plocha obytnej časti je 135 m2. Z obývacej izby, orientovanej na krásnu výhľadovú juhozápadnú stranu, je východ na terasu s výmerou 22 m2. Druhá terasa s výmerou 20 m2 sa nachádza v zadnej časti domu pri spálni.

Na prízemí s výmerou 80 m2 sa nachádza dvojgaráž, technické miestnosti a WC.

Je dôležité povedať, že tento rodinný dom nebol postavený s cieľom jeho následného predaja. Ide o kvalitne založenú a veľmi dobre konštrukčne riešenú stavbu s modernou dispozíciou, ktorú majitelia plánovali na vlastné bývanie. Vynaložené investície na zemné a zakladacie práce, izolácie a konštrukcie preto značne prevyšujú náklady bežnej stavby.

Inžinierske siete: elektrina, voda, plyn, žumpa, príprava na pripojenie do plánovanej kanalizácie

Uvedená cena je vrátane projektovej dokumentácie. Dom sa predáva ako hrubá stavba. Možnosť dokončenia na kľúč renomovanou stavebnou firmou.

Zaujala Vás táto ponuka? Srdečne Vás pozývame na osobnú obhliadku.

Váš realitný maklér:
Lorant Szabo

szabo@

Vaša férová realitná kancelária
FÉROVO: Moderná kvalitná novostavba v obci Bukovec
Podobné inzeráty
Moderná kvalitná novostavba v obci Bukovec: aj férová výmena
Obec Bukovec pozná každý Košičan. Výborná dopravná dostupnosť, čisté prostredie, krásne lesy, obľúbená vodná nádrž a bohaté možnosti rekreácie z nej robia obec s azda najväčším potenciálom v okolí Košíc. Realitná kancelária FÉROVO Vám ponúka na predaj skutočne kvalitnú hrubú stavbu moderného štvorizbového rodinného domu v obci Bukovec, postavenú na pozemku s výmerou 701 m2. Úžitková plocha obytnej časti je 135 m2. Z obývacej izby, orientovanej na krásnu výhľadovú juhozápadnú stranu, je východ na terasu s výmerou 22 m2. Druhá terasa s výmerou 20 m2 sa nachádza v zadnej časti domu pri spálni. Na prízemí s výmerou 80 m2 sa nachádza dvojgaráž, technické miestnosti a WC. Je dôležité povedať, že tento rodinný dom nebol postavený s cieľom jeho následného predaja. Ide o kvalitne založenú a veľmi dobre konštrukčne riešenú stavbu s modernou dispozíciou, ktorú majitelia plánovali na vlastné bývanie. Vynaložené investície na zemné a zakladacie práce, izolácie a konštrukcie preto značne prevyšujú náklady bežnej stavby. Inžinierske siete: elektrina, voda, plyn, žumpa, príprava na pripojenie do plánovanej kanalizácie Uvedená cena je vrátane projektovej dokumentácie. Dom sa predáva ako hrubá stavba. Možnosť dokončenia na kľúč renomovanou stavebnou firmou. Zaujala Vás táto ponuka? Srdečne Vás pozývame na osobnú obhliadku. Váš realitný maklér: Lorant Szabo szabo@
FÉROVO: zrekonštruovaný veľkorysý dom, znalecký 420 000 €
Hľadáte kompletne zrekonštruovaný priestranný rodinný dom v meste, so všetkým sieťami, vhodný na bývanie aj podnikanie? Realitná kancelária FÉROVO Vám ponúka pokojné bývanie v obci Ťahanovce na Repnej ulici č. 70, v blízkosti sídliska Ťahanovce s kompletným občianskym vybavením a mestskou hromadnou dopravou. Potraviny (Lidl), školy, škôlky a zdravotnícke zariadenia sú vzdialené iba niekoľko minút chôdze. Rodičia s deťmi a športovci ocenia bežecké a cyklistické chodníky vedúce popri Hornáde, blízkosť rekreačného areálu Anička a obľúbeného občerstvenia Súdky. Vysporiadaný pozemok v osobnom vlastníctve je rovinatý s celkovou výmerou 462 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane elektriny, plynu, obecného vodovodu a kanalizácie. Poctivé murivo z plnej pálenej tehly v hrúbke 450 mm dáva domu príjemnú atmosféru. V rámci rekonštrukcie bola zrealizovaná hydroizolácia (vodorovná formou injektáže), vymenená strešná krytina a klampiarske prvky strechy. Severná fasáda bola zateplená kontaktným zatepľovacím systémom a sokel je obložený extrudovaným polystyrénom. Celá fasáda je opatrená novou silikátovou omietkou na sieťke s lepidlom. Plastové okná sú nové, s izolačným trojsklom. Na strope nad II. NP bola zrealizovaná pokládka parozábrany a vytvorenie tepelnoizolačnej vrstvy z minerálnej vlny. V celom dome sú nové elektroinštalačné medené rozvody, nové rozvody vody, kanalizácie, vykurovania od plynového kondenzačného turbo kotla. V dome sú 2 rozdeľovače ústredného vykurovania. Na I. a II. NP boli zrealizované nové cementové potery, omietky stien a stropov. Zásadnou výhodou tejto nehnuteľnosti je atraktívna lokalita, otvorená lúka v severovýchodnom smere a pekné výhľady z vrchných podlaží. Poschodie tohto veľkorysého domu ponúka 4 plnohodnotné izby, veľkú kuchyňu a 2 kúpeľne. Prízemie je možné využiť na podnikateľské účely alebo napríklad ako letnú kuchyňu, relaxačno-športový priestor, vinárničku, či dielňu pre domácich majstrov. Odhadované náklady na dokončenie domu do stavu vhodného na bývanie sú 21 000 €. Zastavaná plocha domu: 340 m2 Výmera pozemku (vrátane domu): 462 m2 Orientácia domu: juhozápad Inžinierske siete: elektrina 230 / 400 V, plyn, obecný vodovod, kanalizácia Stav nehnuteľnosti: kompletná rekonštrukcia v rokoch 2022 – 2023 Hodnota podľa znaleckého posudku: 420 000 € (k 02/2023) Zaujala Vás táto ponuka? Srdečne Vás pozývame na osobnú obhliadku: Ing. Lorant SZABO | | szabo@ Vaša férová realitná kancelária
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Moderná novostavba v obci Malý Lapáš, rekuperácia, inteligen
ID 306-12-MIG (1x voľný pozemok na predaj s možnosťou realizácie výstavby) Na predaj moderná , 4 – izbová novostavba v obci Malý Lapáš ( do centra Nitry cca 10 min,veľmi blízke napojenie na diaľnicu R1). Nachádza sa na pozemku s rozlohou 600 m2 a ideálnymi rozmermi (viď foto v galérii). Veľmi dobre dispozične riešený : Vstupný priestor (zádverie ) + samostatné WC... Dennú časť tvorí veľký, otvorený priestor tvorený obývacou miestnosťou (predpríprava na krb - nerezový komín schiedel,privedený aj plyn - možnosť výberu vložky na pevné palivo al.plyn, výstup na terasu),jedálňou a kuchyňou + technická miestnosť/špajza. Nočnú časť tvoria tri samostatné izby (dve majú výstup na terasu), šatník ,nadštandardná kúpeľňa s WC, vaňa aj zaujímavo riešený sprchový kút (pozri pôdorys vo fotogalérii). Stavebný materiál - Ytong IQ Lambda 50 cm Okná,dvere – hliník (nemecká výroba) - izolačné trojsklo Kúrenie – podlahové,plyn (kotol Viessmann) Strecha – rovná - systém Firestone (40 - ročná záruka) , strešná izolácia 40 cm Inteligentná elektroinštalácia Smart Home (možnosť ovládať celú domácnosť manuálne aj cez aplikáciu Smart Home od rakúskeho dodávateľa Loxone: svetlo,kúrenie(samostatne každá miestnosť),žalúzie,brána,video-vrátnik....) Všetky IS – elektrina,voda,plyn,optický internet,momentálne okrem kanalizácie (odpad riešený žumpou 15 m3) Stavba bude odovzdaná v stave holodom + : interiér - bude dokončená elektroinštalácia -vypínače,zásuvky, rekuperačná jednotka , kotol na vykurovanie , inteligentné ovládanie Smart Home, sadrové omietky,biely náter,technická miestnosť bude omietnutá a vydláždená.... exteriér: fasádna farba (silikónová ,samočistiaca - dva odtiene zemitej farby), terénne úpravy v nulovej výške,obvodový múrik z pohľadových DT tvárnic,trativod na dažďovú vodu (22 m3), dažďové zvody nepriznané- schované v obvodovom murive , žumpa 15 m3,oceľový prístrešok pre dve vozidlá... Nadštandardná ( trochu iná ) ponuka, spĺňa požiadavky na bývanie aj pre náročných klientov... Na obhliadku je k dispozícii aj vzorový,kompletne dokončený dom... VEĽKORYSÁ, PRIESTRANNÁ, MODERNÁ novostavba... NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. geletic@
Rekreačné domy Heringeš
Či už hľadáte víkendový dom, alebo cenovo dostupné celoročné bývanie v blízkosti mesta, túto ponuku 4 rekreačných domov na Heringeši by ste nemali prehliadnuť. Realitná kancelária FÉROVO Vám ponúka na predaj 4 novostavby rekreačných domov s úžasnými výhľadmi a moderným architektonickým riešením. Presklená pohľadová fasáda, priestranná terasa, vysoký strop, krb a otvorená scenéria vytvárajú skutočne výnimočnú atmosféru, ktorú v paneláku ani v husto zastavanej obci nenájdete. Rekreačné domy Heringeš sú zaujímavou voľbou aj pre ľudí pracujúcich z domu a kreatívcov, ktorí pri práci potrebujú pohodu a pokoj, ale zároveň chcú byť blízko centra. Domy sú jednopodlažné s čiastočným podkrovným priestorom, štvorcového pôdorysného tvaru so zastavanou plochou 90 a 81m2 a ponúknu pohodlné bývanie pre 2 až 4 člennú rodinu. Dispozičné riešenie prízemia pozostáva zo zádveria, obývacej miestnosti s kuchyňou, spálne, kúpeľne s wc, skladového priestoru a točitého schodiska. Na čiastočnom poschodí v podkrovnom priestore sa nachádza ďalšia spálňa. Dominantou domu je veľká prekrytá terasa, ako stvorená pre posedenia s rodinou a priateľmi pri káve alebo pohári vína. Výhľadová strana domu je orientovaná na juhozápad, takže dom je v každom ročnom období príjemne presvetlený. Strešný a obvodový plášť sú tvorené PUR/PIR panelmi s exteriérovým farebným odtieňom antracit. Podlaha je zateplená tepelnou izoláciou na báze EPS polystyrénu. Výplne exteriérových otvorov v celom objekte tzn. okná, dvere, zasklené steny sú hliníkové s izolačným trojsklom s čírim zasklením. Domy sú napojené na elektrickú energiu zo siete samostatnou prípojkou. Vykurovanie je elektrické podlahovými rohožami v kombinácií s krbom resp. pecou na tuhé palivo. Príprava teplej úžitkovej vody je riešená elektrickým prietokovým ohrievačom. Po dohode je možná inštalácia tepelného čerpadla. Každý dom bude mať vodovodnú prípojku z veľkokapacitného podzemného zásobníka pitnej vody. Splaškové vody budú odvádzané do žumpy vybudovanej na pozemku pri príjazdovej komunikácií. Dažďové vody budú zachytávané v akumulačnej zbernej nádrži dažďovej vody umiestnenej v zemi pod domom. Prístupová cesta je spevnená, typická pre rekreačné lokality. Parkovanie pre 2 osobné vozidlá pri každom pozemku. Začiatok výstavby: 1Q 2023 Plánovaná kolaudácia: 4Q 2023 CENNÍK REKREAČNÝCH DOMOV Domy sú predávané v štandarde holodomu. Rekreačný dom 01 úžitková plocha 98 m2 (pôdorys variant A) plocha parcely 900 m2 REZERVOVANÝ Rekreačný dom 02 úžitková plocha 94 m2 (pôdorys variant B) plocha parcely 810 m2 174 990 € s DPH Rekreačný dom 03 úžitková plocha 94 m2 (pôdorys variant B) plocha parcely 810 m2 174 990 € s DPH Rekreačný dom 04 úžitková plocha 98 m2 (pôdorys variant A) plocha parcely 900 m2 179 990 € s DPH LOKALITA Lorant Szabo
Zrekonštruovaný dom v meste: aj férová výmena
Hľadáte zrekonštruovaný priestranný rodinný dom v meste, so všetkým sieťami, vhodný na bývanie aj podnikanie? Realitná kancelária FÉROVO Vám ponúka pokojné bývanie v obci Ťahanovce na Repnej ulici č. 70, v blízkosti sídliska Ťahanovce s kompletným občianskym vybavením a mestskou hromadnou dopravou. Potraviny (Lidl), školy, škôlky a zdravotnícke zariadenia sú vzdialené iba niekoľko minút chôdze. Rodičia s deťmi a športovci ocenia bežecké a cyklistické chodníky vedúce popri Hornáde, blízkosť rekreačného areálu Anička a obľúbeného občerstvenia Súdky. Vysporiadaný pozemok v osobnom vlastníctve je rovinatý s celkovou výmerou 462 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane elektriny, plynu, obecného vodovodu a kanalizácie. Poctivé murivo z plnej pálenej tehly v hrúbke 450 mm dáva domu príjemnú atmosféru. V rámci rekonštrukcie bola zrealizovaná hydroizolácia (vodorovná formou injektáže), nová strešná krytina a klampiarske prvky strechy. Severná fasáda bola zateplená kontaktným zatepľovacím systémom a sokel je obložený extrudovaným polystyrénom. Celá fasáda je opatrená novou silikátovou omietkou na sieťke s lepidlom. Plastové okná sú nové, s izolačným trojsklom. Na strope nad II. NP bola zrealizovaná pokládka parozábrany a vytvorenie tepelnoizolačnej vrstvy z minerálnej vlny. V celom dome sú nové elektroinštalačné medené rozvody, nové rozvody vody, kanalizácie, vykurovania od plynového kondenzačného turbo kotla. V dome sú 2 rozdeľovače ústredného vykurovania. Na I. a II. NP boli zrealizované nové cementové potery, omietky stien a stropov. Zásadnou výhodou tejto nehnuteľnosti je atraktívna lokalita, otvorená lúka v severovýchodnom smere a pekné výhľady z vrchných podlaží. Poschodie tohto veľkorysého domu ponúka 4 plnohodnotné izby, veľkú kuchyňu a 2 kúpeľne. Prízemie je možné využiť na podnikateľské účely alebo napríklad ako letnú kuchyňu, relaxačno-športový priestor, vinárničku, či dielňu pre domácich majstrov. Odhadované náklady na dokončenie domu do stavu vhodného na bývanie sú 21 000 €. Zastavaná plocha domu: 340 m2 Výmera pozemku (vrátane domu): 462 m2 Orientácia domu: juhozápad Inžinierske siete: elektrina 230 / 400 V, plyn, obecný vodovod, kanalizácia Stav nehnuteľnosti: kompletná rekonštrukcia v rokoch 2022 – 2023 Hodnota podľa znaleckého posudku: 420 000 € (k 02/2023) Zaujala Vás táto ponuka? Srdečne Vás pozývame na osobnú obhliadku: Ing. Lorant SZABO szabo@ Férové realitné služby