inzercia, predaj, predám, bazár

Ferplast klietka pre zvieratá (králiky, škrečky) s výbavou

Kategória: Chovateľské potreby

Predám používanú klietku pre menšie domáce zvieratá (zakrslé králiky, škrečky alebo morské prasiatka) značky FERPLAST Rabbit 100 s výbavou - detail na fotke.

Rozmery: D 95 x Š 57 x V 46 cm

Osobný odber Bratislava - Devínska Nová Ves.
Ferplast klietka pre zvieratá (králiky, škrečky) s výbavou
Podobné inzeráty
Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá
Ponúkam na predaj králikárne/kuríny/klietky pre zvieratá. Viac informácií poskytnem po telefóne. Cena je uvedená pri obrázku. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má nespočetné množstvo „vychytávok“. Patrí medzi ne veľká zásuvka na trus, ktorá uľahčuje cez vytiahnuteľnú zásuvku likvidáciu trusu. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má 4 veľké otvárateľné dvierka pre pohodlný prístup do každej časti s možnosťou otvorenia strechy - sklopenia strechy na jednoduché čistenie s možnosťou vybratia zvieraťa cez strechu, resp. cez strechu doplniť zvieraťu krmivo. Okrem toho má Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá tú výhodu, že cez rampu sa zviera môže dostať hore. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má moderný dizajn, ponúka všetok komfort. Králikáreň sa dá rýchlo zmontovať podľa návodu a postaviť kdekoľvek; v záhrade, pod prístreškom pre auto alebo na balkóne. Materiál tejto králikárne je trvácny a odolný voči poveternostným vplyvom. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá je pevná vhodná tak pre zajace, králiky alebo aj morčatá prípadne prepelice ako aj sliepky..
Klietka pre škrečka + vybavenie
Ponúkam na predaj klietku pre škrečka spolu s vybavením. Klietka je v rozmeroch 46 x 29,5 x 24,5 cm. Telocvična v rozmeroch 32,3 x 23 x h 26,3 cm Obytný modul v rozmeroch 22,5 x 20,7 x h 14,3 cm Vybavenie klietky - domček, 2x koliesko, napájačka, miska. Vybavenie ako na fotografiách + ukážka ako sa to dá spolu prepojiť. Cena za celý set 60€ (ak by ste si kupovali takéto nové vybavenie stálo by vás 140€) Osobný odber Bratislava - Dúbravka Kontakt Pripájam linky ak by ste si chceli pozrieť o tom viac:
Ferplast klietka s výbavou + príručná cestovná klietka
Predám používanú klietku pre menšie domáce zvieratá (zakrslé králiky, škrečky alebo morské prasiatka) značky FERPLAST Rabbit 100 s výbavou (detail na fotke) a k tomu aj príručnú cestovnú klietku vhodnú aj pre mačky. Rozmery veľkej klietky: D 95 x Š 57 x V 46 cm Osobný odber Bratislava - Devínska Nová Ves.
Trixie Králikáreň, klietka pre králiky, klietka pre zajace
Trixie Králikáreň, klietka pre králiky, klietka pre zajaca, klietka pre zajacou, klietka pre zajace ako nova pouzivana jeden tyzden. rozmery: 104x92x63cm Králikáreň vyrobená z lakovanej borovice, odolná proti všetkým poveternostným vplyvom. Krytá strecha, ktorá sa dá otvoriť V podlahe plastové dno pre jednoduché čistenie Predné dvierka Vstavaný domček slúži zvieraťu pre odpočinok Vhodná pre vonkajšie aj vnútorné použitie. Rozmery: 104 × 92 × 63 cm Čistá váha: 18 kg
Klietka pre zajaca Ferplast
Klietka pre hlodavce - Ferplast Klietka pre králiky Rabbit Rozmery: 95x57x46 cm Pôvodná cena 100 € + bonus napájačka na vodu, záchod, peliešok
Klietka Ferplast LAURA (napr. pre skrecka)
Zdravim. Predame klientku Ferplast LAURA, Rozmery: 46 x 29,5 x 37,5 cm, viac info v linku Klientka je bez poskodenia, vo vybave ale chyba behacie koleso (tak ako tak to dodavane je nepouzitelne hlucne, a treba potom kvalitnejsie ) Dovod predaja - chov skrecka nas bavi viac nez sme cakali, a uz ma upgrade na cca 2x vacsiu klietku. Cena novej 65, predavame za 40 (ale teda bez toho "nepouzitelneho" kolesa, ktore sme uz zahodili)