inzercia, predaj, predám, bazár

Fiber laser 20W, 30W a 50W na popis súčiastok a kovu

Kategória: Kovoobrábacie stroje

Predám nový, otestovaný a nastavený vláknovy laser na gravirovanie do kovu a plastu IHNEĎ DOSTUPNÝ. Žiadla lacna Čina ako sa tu inde predava. Toto je na mieru vyskladany vlaknovy laser MONOR na znacenie kovu ktory zvlada aj dlhodobu zataz bez kolisania vykonu ako to byva standardne pri lacnych laseroch.
Pracovná plocha 20x20cm. Nedajte sa nalakat na stroj s velkou pracovnou plochou 30x30cm, ak vam to niekto bude nukat tak nema o laserocha ni len ponatia. Velky gravirovaci bod, slaby vykon, nerovnomerne gravirovanie po ploche no proste nepouzitelne. Najkvalitnejsi laserovy zdroj a kvalitna optika SinoGalvo co je najpodstatnejsii diel aby stroj pracoval kvalitne a spolahlivo. Ziadne lacne cinske odpady ktore vam po chvilke prestanu pracovat.
Programom EZCad -v Slovenčine je súčastou stroja, možný import s Corel, AutoCAD. Kompletny set. Staci zapnut a pracujete. Veľmi dobrý na značenie kovových materialov. Ukažem a vysvetlím ako sa zo strojom pracuje.

Program v slovenskom jazyku - dostupny len u mna.

Samozrejmostou su bezpečnostne okuliare v cene stroja - bez okuliarov je velke riziko poskodenia zraku.

Mam dostupnu 20W, 30W a 50W verziu s pracovnou plochou 200x200mm. K dispozicii aj menšie šošovky 110x110mm pre dosiahnutie maximalnej sily stroja.

Som s Martina, stredne Slovensko.

Stroj mozem zaslat lacno autodopravou a mám pripravené podrobné videonávody ako krok za krokom stroj zapojíte, nainstalujete, zapnete a ako sa ovláda stroj a program.
Po vzhliadnutí týchto videí budete môcť hneď pracovať. Poprípade vám spravím skolenie a zaucenie online.

Ihneď k odberu verzia 20W, 30W a 50W
Mam aj rotačné nadstavce

Cena 20W je 2650€ - skladom o cca 14 dní
Cena 30W je 3400€ - skladom
Cena 50W je 4400€ - skladom

cena rotacneho nadstavca je 300€ - skladom
Fiber laser 20W, 30W a 50W na popis súčiastok a kovu
Podobné inzeráty
Fiber laser 20W, 30W a 50W na popis súčiastok a kovu
Predám nový, otestovaný a nastavený vláknovy laser na gravirovanie do kovu a plastu IHNEĎ DOSTUPNÝ. Žiadla lacna Čina ako sa tu inde predava. Toto je na mieru vyskladany vlaknovy laser MONOR na znacenie kovu ktory zvlada aj dlhodobu zataz bez kolisania vykonu ako to byva standardne pri lacnych laseroch. Pracovná plocha 20x20cm. Nedajte sa nalakat na stroj s velkou pracovnou plochou 30x30cm, ak vam to niekto bude nukat tak nema o laserocha ni len ponatia. Velky gravirovaci bod, slaby vykon, nerovnomerne gravirovanie po ploche no proste nepouzitelne. Najkvalitnejsi laserovy zdroj a kvalitna optika SinoGalvo co je najpodstatnejsii diel aby stroj pracoval kvalitne a spolahlivo. Ziadne lacne cinske odpady ktore vam po chvilke prestanu pracovat. Programom EZCad -v Slovenčine je súčastou stroja, možný import s Corel, AutoCAD. Kompletny set. Staci zapnut a pracujete. Veľmi dobrý na značenie kovových materialov. Ukažem a vysvetlím ako sa zo strojom pracuje. Program v slovenskom jazyku - dostupny len u mna. Samozrejmostou su bezpečnostne okuliare v cene stroja - bez okuliarov je velke riziko poskodenia zraku. Mam dostupnu 20W, 30W a 50W verziu s pracovnou plochou 200x200mm. K dispozicii aj menšie šošovky 110x110mm pre dosiahnutie maximalnej sily stroja. Som s Martina, stredne Slovensko. Stroj mozem zaslat lacno autodopravou a mám pripravené podrobné videonávody ako krok za krokom stroj zapojíte, nainstalujete, zapnete a ako sa ovláda stroj a program. Po vzhliadnutí týchto videí budete môcť hneď pracovať. Poprípade vám spravím skolenie a zaucenie online. Ihneď k odberu verzia 20W, 30W a 50W Mam aj rotačné nadstavce Cena 20W je 2650€ - skladom Cena 30W je 3400€ - skladom Cena 50W je 4400€ - skladom Cena 50W krytovany je 5200€ - skladom Cena rotacneho nadstavca je 300€ - skladom Zaruka na stroj.
Fiber laser 20W, 30W a 50W na popis súčiastok a kovu
Predám nový, otestovaný a nastavený vláknovy laser na gravirovanie do kovu a plastu IHNEĎ DOSTUPNÝ. Žiadla lacna Čina ako sa tu inde predava. Toto je na mieru vyskladany vlaknovy laser MONOR na znacenie kovu ktory zvlada aj dlhodobu zataz bez kolisania vykonu ako to byva standardne pri lacnych laseroch. Pracovná plocha 20x20cm. Nedajte sa nalakat na stroj s velkou pracovnou plochou 30x30cm, ak vam to niekto bude nukat tak nema o laserocha ni len ponatia. Velky gravirovaci bod, slaby vykon, nerovnomerne gravirovanie po ploche no proste nepouzitelne. Najkvalitnejsi laserovy zdroj a kvalitna optika SinoGalvo co je najpodstatnejsii diel aby stroj pracoval kvalitne a spolahlivo. Ziadne lacne cinske odpady ktore vam po chvilke prestanu pracovat. Programom EZCad -v Slovenčine je súčastou stroja, možný import s Corel, AutoCAD. Kompletny set. Staci zapnut a pracujete. Veľmi dobrý na značenie kovových materialov. Ukažem a vysvetlím ako sa zo strojom pracuje. Program v slovenskom jazyku - dostupny len u mna. Samozrejmostou su bezpečnostne okuliare v cene stroja - bez okuliarov je velke riziko poskodenia zraku. Mam dostupnu 20W, 30W a 50W verziu s pracovnou plochou 200x200mm. K dispozicii aj menšie šošovky 110x110mm pre dosiahnutie maximalnej sily stroja. Som s Martina, stredne Slovensko. Stroj mozem zaslat lacno autodopravou a mám pripravené podrobné videonávody ako krok za krokom stroj zapojíte, nainstalujete, zapnete a ako sa ovláda stroj a program. Po vzhliadnutí týchto videí budete môcť hneď pracovať. Poprípade vám spravím skolenie a zaucenie online. Ihneď k odberu verzia 20W, 30W a 50W Mam aj rotačné nadstavce Cena 20W je 2650€ - skladom Cena 30W je 3400€ - skladom Cena 50W je 4400€ - skladom o cca 14 dní Cena rotacneho nadstavca je 300€ - skladom
Fiber laser 20W, 30W a 50W na popis súčiastok a kovu
Predám nový, otestovaný a nastavený vláknovy laser na gravirovanie do kovu a plastu IHNEĎ DOSTUPNÝ. Žiadla lacna Čina ako sa tu inde predava. Toto je na mieru vyskladany vlaknovy laser MONOR na znacenie kovu ktory zvlada aj dlhodobu zataz bez kolisania vykonu ako to byva standardne pri lacnych laseroch. Pracovná plocha 20x20cm. Nedajte sa nalakat na stroj s velkou pracovnou plochou 30x30cm, ak vam to niekto bude nukat tak nema o laserocha ni len ponatia. Velky gravirovaci bod, slaby vykon, nerovnomerne gravirovanie po ploche no proste nepouzitelne. Najkvalitnejsi laserovy zdroj a kvalitna optika SinoGalvo co je najpodstatnejsii diel aby stroj pracoval kvalitne a spolahlivo. Ziadne lacne cinske odpady ktore vam po chvilke prestanu pracovat. Programom EZCad -v Slovenčine je súčastou stroja, možný import s Corel, AutoCAD. Kompletny set. Staci zapnut a pracujete. Veľmi dobrý na značenie kovových materialov. Ukažem a vysvetlím ako sa zo strojom pracuje. Program v slovenskom jazyku - dostupny len u mna. Samozrejmostou su bezpečnostne okuliare v cene stroja - bez okuliarov je velke riziko poskodenia zraku. Mam dostupnu 20W, 30W a 50W verziu s pracovnou plochou 200x200mm. K dispozicii aj menšie šošovky 110x110mm pre dosiahnutie maximalnej sily stroja. Som s Martina, stredne Slovensko. Stroj mozem zaslat lacno autodopravou a mám pripravené podrobné videonávody ako krok za krokom stroj zapojíte, nainstalujete, zapnete a ako sa ovláda stroj a program. Po vzhliadnutí týchto videí budete môcť hneď pracovať. Poprípade vám spravím skolenie a zaucenie online. Ihneď k odberu verzia 20W, 30W a 50W Mam aj rotačné nadstavce Cena 20W je 2650€ - skladom Cena 30W je 3400€ - skladom Cena 50W je 4400€ - skladom o cca 14 dní Cena rotacneho nadstavca je 300€ - skladom Zaruka na stroj.
Fiber laser 20W, 30W a 50W na popis súčiastok a kovu
Predám nový, otestovaný a nastavený vláknovy laser na gravirovanie do kovu a plastu IHNEĎ DOSTUPNÝ. Žiadla lacna Čina ako sa tu inde predava. Toto je na mieru vyskladany vlaknovy laser MONOR na znacenie kovu ktory zvlada aj dlhodobu zataz bez kolisania vykonu ako to byva standardne pri lacnych laseroch. Pracovná plocha 20x20cm. Nedajte sa nalakat na stroj s velkou pracovnou plochou 30x30cm, ak vam to niekto bude nukat tak nema o laserocha ni len ponatia. Velky gravirovaci bod, slaby vykon, nerovnomerne gravirovanie po ploche no proste nepouzitelne. Najkvalitnejsi laserovy zdroj a kvalitna optika SinoGalvo co je najpodstatnejsii diel aby stroj pracoval kvalitne a spolahlivo. Ziadne lacne cinske odpady ktore vam po chvilke prestanu pracovat. Programom EZCad -v Slovenčine je súčastou stroja, možný import s Corel, AutoCAD. Kompletny set. Staci zapnut a pracujete. Veľmi dobrý na značenie kovových materialov. Ukažem a vysvetlím ako sa zo strojom pracuje. Program v slovenskom jazyku - dostupny len u mna. Samozrejmostou su bezpečnostne okuliare v cene stroja - bez okuliarov je velke riziko poskodenia zraku. Mam dostupnu 20W, 30W a 50W verziu s pracovnou plochou 200x200mm. K dispozicii aj menšie šošovky 110x110mm pre dosiahnutie maximalnej sily stroja. Som s Martina, stredne Slovensko. Stroj mozem zaslat lacno autodopravou a mám pripravené podrobné videonávody ako krok za krokom stroj zapojíte, nainstalujete, zapnete a ako sa ovláda stroj a program. Po vzhliadnutí týchto videí budete môcť hneď pracovať. Poprípade vám spravím skolenie a zaucenie online. Ihneď k odberu verzia 20W, 30W a 50W Mam aj rotačné nadstavce Cena 20W je 2650€ - skladom Cena 30W je 3400€ - skladom Cena 50W je 4400€ - skladom Cena rotacneho nadstavca je 300€ - skladom Zaruka na stroj.
Ponukam na predaj Fiber laser gravirka na popis suciastok
Ponukam na predaj Fiber laser gravirka 30W na popis suciastok V cene je kompletný laser vrátane dodavaneho príslušenstva aj s rotačnou osou 80mm Pracovná plocha je 300mmx300mm (vratane cocky pre toto pole) Dalsia cocka je 100mmx100mm pre maximalny vykon laseru Takze za cenu 2650€ ziskate -laser vratane zdroja (ako je na foto) pracovna plocha 300mmx300mm (vyhoda velkej pracovnej plochy je vhodnost pre uchytenie pripravkov - toto ziadnym sposobom neoplyvnuje vykon lasera!!! vykon ktory je prenasany na suciastku rozhoduje iba rozmer cocky a tu mam k laseru aj 100x100 pre maximalny vykon! - je v cene stroja) -cocka pre 100mmx100mm pre maximalny vykon -cocka pre 300mmx300mm -rotacna os 80mm vid. foto Laser je ihned k odberu !!! je mozny osobny odber ako aj zaslanie na dobierku Prosim pisat len mail
Fiber laser gravírka 30w na kovové plochy, Raycus
Ponúkam novú fiber laser gravírku, 30w RAYCUS, 150x150mm, rotačny nádstavec, na gravírovanie kovových plôch. Cena v závislosti od vybavenia spôsobu dopravy od 2350 Eur. Podrobnejšie informácie poskytnem mailom.