inzercia, predaj, predám, bazár

Fidella fusion - toddler, Amors love arrows s prislusenstvom

Kategória: Ostatné

Fidella fusion - toddler
Farby:
Amors love arrows - plum + slintaky 2ks a 2ks polstrovanie 100€

Nosič vhodný cca. od 3 mesiacov a výšky 74 - 98cm, do váhy max. 15 kg.
(PC 149,90 €)

Nosič je úplne nový- nepoužívaný, nikdy nepraný.

Materiál: 100% organická bavlna
Gramáž: 216g/m2
Vhodný: od 74 cm

Fidella Fusion je nastavovateľný prackový nosič ušitý zo šatkoviny. Má mäkké polstrovanie bedrového pása aj ramenných popruhov. Kapucňa vám poslúži ako opierka hlavy, ak dieťatko v nosiči zaspí. Ramenné popruhy sa dajú zapnúť dvoma spôsobmi, klasicky a pomocou prekríženia na chrbte. Ich zapínanie je možné nastaviť aj potrebám dieťatka, pre malé deti, čo ešte nesedia sa zapínajú bližšie k bedrovému pásu. Väcším deťom bude vyhovovať zapnutie bližšie k ramenným popruhom. Nosič Fusion je nastaviteľný vo výške chrbtovej opierky a šírke medzi nožičkami, porastie tak s vaším dieťatkom.

Toddler Size verzia:
Vhodná od cca.3 mesiacov, od veľkosti 74 cm až do 98 cm a 15 kg váhy.

Výška chrbta je nastaviteľná od 31 do 43 cm. Šírka medzi nožickami sa dá nastaviť od 14 do 45 cm.
Veľkosť ramenných popruhov je nastaviteľná od 32 cm až do 90 cm.
Bedrový pás sa dá nastaviť na obvod 55 až 150 cm, vďaka čomu sa prispôsobí nosiacim rodičom so všetkými typmi postáv.
Fidella fusion - toddler, Amors love arrows s prislusenstvom
Podobné inzeráty
Fidella fusion - toddler, Star tile - blue glass
Fidella fusion - toddler Star tile - blue glass (modry), 95€ Nosič vhodný cca. od 3 mesiacov a výšky 74 - 98cm, do váhy max. 15 kg. (PC 129,90€) Nosič je úplne nový- nepoužívaný, nikdy nepraný. Materiál: 100% organická bavlna Gramáž: 216g/m2 Vhodný: od 74 cm Fidella Fusion je nastavovateľný prackový nosič ušitý zo šatkoviny. Má mäkké polstrovanie bedrového pása aj ramenných popruhov. Kapucňa vám poslúži ako opierka hlavy, ak dieťatko v nosiči zaspí. Ramenné popruhy sa dajú zapnúť dvoma spôsobmi, klasicky a pomocou prekríženia na chrbte. Ich zapínanie je možné nastaviť aj potrebám dieťatka, pre malé deti, čo ešte nesedia sa zapínajú bližšie k bedrovému pásu. Väcším deťom bude vyhovovať zapnutie bližšie k ramenným popruhom. Nosič Fusion je nastaviteľný vo výške chrbtovej opierky a šírke medzi nožičkami, porastie tak s vaším dieťatkom. Toddler Size verzia: Vhodná od cca.3 mesiacov, od veľkosti 74 cm až do 98 cm a 15 kg váhy. Výška chrbta je nastaviteľná od 31 do 43 cm. Šírka medzi nožickami sa dá nastaviť od 14 do 45 cm. Veľkosť ramenných popruhov je nastaviteľná od 32 cm až do 90 cm. Bedrový pás sa dá nastaviť na obvod 55 až 150 cm, vďaka čomu sa prispôsobí nosiacim rodičom so všetkými typmi postáv.
Fidella fusion - toddler Tri-cubes- washed rock
Fidella fusion - toddler Tri-cubes - washed rock (sedy) 90€ Nosič vhodný cca. od 3 mesiacov a výšky 74 - 98cm, do váhy max. 15 kg. (PC 129,90€) Nosič je úplne nový- nepoužívaný, nikdy nepraný. Materiál: 100% organická bavlna Gramáž: 216g/m2 Vhodný: od 74 cm Fidella Fusion je nastavovateľný prackový nosič ušitý zo šatkoviny. Má mäkké polstrovanie bedrového pása aj ramenných popruhov. Kapucňa vám poslúži ako opierka hlavy, ak dieťatko v nosiči zaspí. Ramenné popruhy sa dajú zapnúť dvoma spôsobmi, klasicky a pomocou prekríženia na chrbte. Ich zapínanie je možné nastaviť aj potrebám dieťatka, pre malé deti, čo ešte nesedia sa zapínajú bližšie k bedrovému pásu. Väcším deťom bude vyhovovať zapnutie bližšie k ramenným popruhom. Nosič Fusion je nastaviteľný vo výške chrbtovej opierky a šírke medzi nožičkami, porastie tak s vaším dieťatkom. Toddler Size verzia: Vhodná od cca.3 mesiacov, od veľkosti 74 cm až do 98 cm a 15 kg váhy. Výška chrbta je nastaviteľná od 31 do 43 cm. Šírka medzi nožickami sa dá nastaviť od 14 do 45 cm. Veľkosť ramenných popruhov je nastaviteľná od 32 cm až do 90 cm. Bedrový pás sa dá nastaviť na obvod 55 až 150 cm, vďaka čomu sa prispôsobí nosiacim rodičom so všetkými typmi postáv.
Gillette náhradné hlavice.
Uplne nove original zabalene nahradne hlavice.GILLETTE. GILLETTE FUSION 8ks-15eur. GILLETTE FUSION 14ks-26eur. GILLETTE FUSION5 8ks-16eur. GILLETTE FUSION POWER 8ks-17eur. GILLETTE FUSION PROSHIELD CHILL 4ks-9eur. GILLETTE FUSION PROSHIELD CHILL 6ks-13eur. GILLETTE FUSION5 PROSHIELD 4ks-12eur. GILLETTE FUSION5 PROSHIELD CHILL 4ks-12 eur. GILLETTE FUSION PROGILDE 4ks-9eur. GILLETTE FUSION5 PROGILDE 4ks-12eur. GILLETTE FUSION5 PROGILDE POWER 4ks-14eur. GILLETTE FUSION5 PROGILDE POWER 8ks-24eur. GILLETTE VENUS EXTRA SMOOTH 4ks-8eur. GILLETTE VENUS EMBRACE-4ks-8eur.
Detská vanička
Shnuggle vanička Toddler bledomodrá s bielou opierkou - ako nová, bez známky poškodenia - u rodičov veľmi obľúbená, pretože môžu mať pri umývaní batoľaťa obe ruky voľné - dieťa je vo vaničke Shnuggle opreté o mäkkú chrbtovú opierku, ktorá je pohodlná a hreje do chrbta - vďaka tvarovanej základni sedí bábätko vo vaničke prirodzene a má dostatok priestoru na hranie - vanička Toddler sa ľahko prenáša a pretože má praktické rozmery, môžete ju umiestniť do vane, sprchovacieho kúta, ale aj na záhradu. - vhodná pre deti od narodenia do 12 mesiacov - bábätka do 6 mesiacov sú opreté o mäkkú chrbtovú opierku a podopreté špeciálnou zarážkou na dne vaničky Bum Bump ™ - bábätká od 6 mesiacov vo vaničke pohodlne sedia - dômyselný tvar - rodičia majú pri umývaní obe ruky voľné - mäkká chrbtová opierka - pre maximálne pohodlie dieťaťa - gumové nožičky - maximálna stabilita - kompaktná veľkosť - jednoduché prenášanie a skladovanie - úspora - na vykúpanie dieťaťa stačí iba 2 litre vody - rozmery: 60 x 39 x 36 cm (dĺžka x šírka x výška)
Shnuggle biela/siva toddler (cca 1-4 roky)
Vanička Shnuggle Toddler hodí sa do väčšiny sprchovacích vaničiek a vaní navrhnuté pre pohodlie ponúkajúce prirodzenejšie polohu pri sedení veľa priestoru pre hranie a rast polstrované operadlo ponúka ďalšie pohodlie a podporu veľkorysá veľkosť, zatiaľ čo je stále ľahká a kompaktná minimálna spotreba vody praktická zátka na vyprázdnenie alebo oteplenie vody penové operadlo pre teplo a pohodlie bez BPA rozmer (V x Š x D): 39 x 52 x 72 cm vhodná pre deti do 4 rokov
Tiny Love kresielko 3v1
Tiny Love Ležadlo 3v1 Rocker Napper je unikátne ležadlo Tiny Love na hranie, spanie aj kŕmenie: Ležadlo možno ľahko jednou rukou premeniť na hojdaciu kolísku s rovným dnom a zdvihnutými bočnicami pre spanie bábätka. 3 možnosti náklonu hracieho ležadla. Hudobný box s rôznymi melódiami a svetielkami, zavesené hračky, možnosť jemného vibrovania. Vo fixnej polohe možno použiť ako stoličku na kŕmenie. Nepoškodené , vid foto . Osobný odber Kosice a Kosice okolie . Pripadne pošlem kuriérom , prevod dopredu . Mám aj ine veci pre detičky , pozri ďalšie inzeráty .