inzercia, predaj, predám, bazár

Figurky postavičky na tortu nevesta zenich

Kategória: Ostatné

Predám figúrky / postavičky vhodne na tortu nevesta a ženich, material plast, výška 5,5cm, nove. Mám viac kusov.
Cena za ks: 0,50€
Figurky postavičky na tortu nevesta zenich
Podobné inzeráty
Figurky postavičky na tortu nevesta zenich
Predám figúrky / postavičky vhodne na tortu nevesta a ženich, material plast, výška 5,5cm, nove. Mám viac kusov. Cena za ks: 0,50€ Pozri aj dalsie moje inzeraty kliknutim na meno.
Svadobné figúrky nevesta a ženích
Predám ako nové svadobné figúrky nevesta a ženích Cena je za 2ks, nepredávam po 1ks. Svadobné dekorácie, svadobné doplnky, ozdoby na svadbu, ozdoba na tortu, ozdoba fľaše Osobný odber v BA, alebo viem poslať na dobierku pri úhrade poštovného vopred na účet. Na SMS neodpovedám.
Svadobné sviečky nevesta a ženích
Názov: Sviečka nevesta/ženích Materiál: vosk veľkosť: asi nevesta 5,4 * 5,3 * 8,8 cm, ženích 4,1 * 3,3 * 9 cm Cena za pár 9€.
NAFUKOVACIE VIANOČNÉ POSTAVIČKY
Zbožňujú ich malé, aj veľké deti :) Predám kvalitné nafukovacie vianočné postavičky veľkosti 120 cm, 150 cm a 180 cm. Ideálna dekorácia pre váš dom, do záhrady alebo do podniku. Súčasťou balenie sú aj kotviace háky a šnúry. Postavičky v noci svietia, LED osvietenie je zabudované priamo v postavičke. Jednoduchá manipulácia. Vstavaný kompresor je sučasťou postavičky a neustále postavičku dofukuje. Pripojenie klasická zástrčka 230V. Príkon 5 - 20 W v závislosti od postavičky. Posielame v krabiciach o veľkost 20 x 30 cm. Malé postavičky - do 150 cm) - 59 eur Veľké postavičky - nad 150 cm - 69 eur
Cukrové postavičky na tortu
Predam tieto postavicky na tortu. Kupovane v cukrovom atelieri v TS. Ako nove, bezchybne. Pouzite len raz na tortu. 5 eur kus. Osobny odber najlepsie.
Cukrové postavičky na tortu
Predam tieto postavicky na tortu. Kupovane v cukrovom atelieri v TS. Ako nove, bezchybne. Pouzite len raz na tortu. 3 eur kus (bing a flop spolu, macko) Osobny odber najlepsie.