inzercia, predaj, predám, bazár

figurky z KINDER vajec

Kategória: Hračky

Predám figurky z KINDER vajec sú triedené na zvieratka, bábiky,rôzne panáčiky a pod. Cena 30 centov za l kus a sú balené po 10,20,40 a 50 ks. + pošt.
figurky z KINDER vajec
Podobné inzeráty
Predam figurky z KINDER vajec
Na predaj figurky z KINDER vajicok. Cca 400 kusov, 3 kg. Vsetko spolu. NA SMS NEODPOVEDAM.
Predám Lego star wars figúrky
predám figúrky zo série lego star wars, Všetky figúrky boli iba vystavované, žiadna z nich nemá škrabance ani známky opotrebovania. Všetky figúrky sú originál lego, keďže som zberateľ nepotrpím si na čínsku napodobeninu lega. Každá figúrka je zabalená do osobitného obalu + ku každej pribalím aj zbraň. Možnosť osobne si pozrieť figúrky v MT, alebo možnosť odoslania na dobierku. Ceny na obrázkoch sú udávané podľa aktuálnej ceny figúrky na trhu z následujúcej stránky: V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, ďakujem. V prípade väčšieho odberu možná dohoda
Predám lego figúrky VZÁCNE NOVÉ
Predám lego figúrky z rokov 1990 - 2010. Tieto figúrky sú vzácna rarita. Figúrky sú nepoškodené a nepoužívané. Cena za všetky figúrky je 24€ keďže sú vzácne a nedajú sa nikde zohnať. Cena za 1 figúrku je 6€. Figúrky sú vhodné pre zberateľov. V prípade záujmu PÍŠTE na e-mail a telefónne číslo. Pozrite aj na moje ostatné inzeráty.
kinder veľká noc a kinder JOY z USA
ponúkam na predaj kinder veľkonočné kus 1,7 kinder z USA najradšej výmena alebo 3,5 €/ kus
Vojačikovia, zvieratká a kinder figúrky
Predám figúrky: -1.fotka - rôzne skladačky a postavičky: spolu 2,50 € (vianočná guľa PREDANÁ) -2. a 3. fotka - rôzne postavičky spolu 1,50 € -Tesco Tučniaci - 4 balenia ešte neotvorené - všetkých 7 spolu 1,20 € -figúrky z kinderiek - po 0,5 eur/kus -mimozemšťan s búdkou na 7.fotke PREDANÝ -vojačikovia: 10 malých postavičiek, king kong a generál spolu 3 €, 2 menšie kovové figúrky PREDANÉ Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Kinder figúrky
Na predaj vajíčka kinder surprise, kinder prekvapenie. 105 kusov (3 veľké + 63 obyčajné + 39 špeciálne) Ideálne odber všetkých spolu, po jednom nie. Preferujem osobný odber (možné aj v Rožňave alebo Košiciach), alebo na dobierku (+ poštovné). Každé vajíčko obsahuje hračku so všetkými súčiastkami. Hračky sa neopakujú. Rok cca 2010+. Obsahujú hračky zo sérií star wars, mickey mouse, šmolkovia, mimoni, vianočné, veľkonočné a iné. Veľa autíčok, zvieratiek, atď... Cenu ponúknite. Prvý kontakt prosím cez email/ formulár, prípadne sms.