inzercia, predaj, predám, bazár

Fínska sauna - EXTERIEROVA

Kategória: Výroba

Fínska sauna
Ponúkam na predaj exterierovú Finsku saunu
Sauna je výrobená z kvalitného výberového topoľového dreva, ktoré dodáva saune vynikajúci vzhľad a špecifickú vôňu pri saunovaní. Obklad je 1. tieda. Sauna s IZOLACIOU , Hrúbka stien až 110mm.
Prvotiedna kvalita od slovenského výrobcu.
Vybavenie sauny - 1x vrchná lavica
1x spodná lavica
1x medzilavicová opierka
2x podhlavník
2x osvetlenie + tienidlá
odvetranie sauny
el. pec Harvia Cilindro PC90 s ovladaním na plašti + 80 kg kameňov
Dvere su celosklenené čire s magnetickým presklením
ľavá časť presklená
rozmery sauny - 230 x 200 cm
vhodná pre 4 - 5 osôb
Možnosť dovozu a montáže.
Volať na t. č.
email: saunfit@
Fínska sauna - EXTERIEROVA
Podobné inzeráty
sauna  fínska nádherná , 4-6 miestna
Predáme-vyrobíme peknú fínsku sauna z seveského smreka. z 2 ročnou zárukou, nová v rozloženom stave, zabalená v drevenej prepravnej krabicy. Viacpolohové HORNÉ LAVICE S pohodlnou opierkou HLAVY sú vyrobené z Hamloku (dreviny bez sukov vhodnej do sauny) Viacpolohová horná lavica s integrovanou opierkou hlavy. Za dolatok saunová pec z Fínska Saniotec Viking 9 kw chróm prevedenie s ovládačom na peci a časovačom za 490.-€ Momentálne v akcii pec v cene sauny. Na sauna je poskytovaná 2 ročná záruka. Možnosť aj pece na drevo za 690.-€ Možte použit aj vlasnú pec alebo dodám model podľa Vašej predstavy. šírka 205 x dĺžka 250 x výška 215 cm. Váha 560 kg. Hrúbka steny 40 mm. Nová zabalená v drevenej krabici. Riešená ako stavebnica, dvaja ľudia postavia za 2 dni. Po dohode je možné doviesť. So zárukou 24m. Postavenie 495.-€ Akcia: Doprava v cene január 2023 V prípade potreby zašleme realizácie a ďalšie fotografie.Bližšie informácie možné po telefóne. Cena 3990.-€ S pozdravom Dan saunabest1@ sauna, finska sauna, exterierova sauna, drevena sauna, sudova sauna, stvorcova sauna,
Sudove sauny 200cm 300cm 400cm
Sauna exterierova. Ponúkame výrobu a predaj Sudových sáun zo skandinavskeho smreka. V cene kazdej sauny : ☑️ Ochladzovací sud 500L 100 × 100 cm + Schody + Kryt ☑️ LED osvetlenie sauny + Vnútorné osvetlenie v LED saune + Vonkajšie LED osvetlenie + Vonkajšie dekoratívne svietidlo Philips ® + Dekoračný drevený nástenný difúzor (z vonku) + Vypínač + Káblovanie + Hermetická elektrická skrinka (pod saunou) ☑️ Príslušenstvo Harvia ®: + Vedro + neberačka + Presýpacie hodiny + Drevený teplomer + vlhkomer + 2 x drevená opierka hlavy + Drevený nástenný vešiak na uteráky alebo oblečenie + Drevená ventilačná klapka ☑️ Strecha je pokrytá paropriepustnou membránou a pevným bitúmenovým šindľom vo farbe podľa výberu ☑️ Nosníký slúžiace ako základ sauny ☑️ Vnútorné LAVICE (na sedenie alebo ležanie) ☑️ Dvere na výber: »100% SKLENÉ ALEBO DREVENÉ s oknom (certifikované - tvrdené sklo) Tónované ☑️ Smreková drevená podlaha / Drážkovaná (Protišmyková) ☑️ 3x! Nerezová svorka s nastaviteľným prítlakom po obvode sauny ☑️ Predná stena je vyrobená z CLT dosky (40mm) vyrezaná na CNC plotri ☑️ Voliteľná farba dreva na všetkých vonkajších povrchoch ☑️ Vnútorné steny sauny sú nanesené VODNÝM lakom - bezfarebný (špeciálne pre sauny) //SAUNA MINI 200cm// 2690€ Dvojposchodová lavica . Sauna urečená pre 4osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //SAUNA 200cm// 2690€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 300cm s vonkajšou predsieňou// 3790€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 300cm so šatňou// 4190€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 400cm so šatňou// 4390€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 - 6 osôb na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 400cm so šatňou a vonkajšou predsieňou// 4390€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 - 6 osôb na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. DOPLATOK K saunám : Elektrická Pec HARVIA Kip 6kW +550€ Elektrická Pec HARVIA Kip 9kW +650€ Pec na drevo Harvia M2 (ohnisko vo vnútri) +980€ Pec na drevo Harvia M3-SL (ohnisko z vonka) +1300€ Panoramatické sklo polovičné 50% +250€ Panoramatické sklo celé 100% +450€ Ozvučenie Bluetooth a Reproduktor JBL + 330€ Možnosť obhliadky výstavných kusov osobne. Výroba trvá cca 3 až 5 pracovných dní.
luxusna fínska sauna z kanadského cédru, 4-6 osôb
Predám saunu novú, v rozloženom stave v drevenej krabici. sudová sauna je navrhnutá z masívneho cédrového dreva. Obsahuje pohodlnú sklápaciu lavicu-lôžko. Jeho zaoblený design optimalizuje cirkuláciu vzduchu a tepla, ktorá je rovnomerne rozptýlená po celej kabíne. Pohodlne natiahnuté, s položenou hlavou, nechajte svoje napätie relaxovať na chvíľu pohody, osamote alebo s blízkymi. Pomocou ovládača zapnite LED osvetlenie, aby ste si mohli naplno vychutnať výhody chromoterapie. VIACPOLOHOVÁ HORNÁ LAVICA S POHODLNOU OPIERKOU HLAVY Viacpolohová horná lavica s integrovanou opierkou hlavy. SENTIONEC VIKING chróm prevedenie 9 kw s ovládačom na peci a časovačom v cene. Možnosť aj iného modelu pece. Z 24 mesačnou zárukou. komlet v cene aj príslušenstvo k saunovaniu . Možnosť aj kachle na drevo za doplatok 290.-€ Možnosť za doplatok aj iný model kachlí podľa záujmu. šírka 205 x dĺžka 250 x výška 215 cm. Váha 560 kg. Nová zabalená v drevenej krabici. Po dohode je možné doviesť. možnosť prezrieť si ju. Možnosť aj ochladzovacej kade z plastovou vložkou za 890.-€ V prípade záujmu zašlem viac fotiek,po dohode možnosť obhliadky sauny. Doprava sauny v cene v SR. Cena savnovania spotreba energie pri 1,5 hod. je max. za cca 4.-€ bez DPH čo je super cena. Cena 9999.-€ sauna, finska sauna, infrasauna, exterierova sauna, sauna na drevo, sauna elektricka, cedrova sauna, luxusna sauna.
Sudová  Sauna   200cm , 300cm , 400cm
Ponúkame výrobu a predaj Sudových sáun zo skandinavskeho smreka. V cene kazdej sauny : ☑️ Ochladzovací sud 500L 100 × 100 cm + Schody + Kryt ☑️ LED osvetlenie sauny + Vnútorné osvetlenie v LED saune + Vonkajšie LED osvetlenie + Vonkajšie dekoratívne svietidlo Philips ® + Dekoračný drevený nástenný difúzor (z vonku) + Vypínač + Káblovanie + Hermetická elektrická skrinka (pod saunou) ☑️ Príslušenstvo Harvia ®: + Vedro + neberačka + Presýpacie hodiny + Drevený teplomer + vlhkomer + 2 x drevená opierka hlavy + Drevený nástenný vešiak na uteráky alebo oblečenie + Drevená ventilačná klapka ☑️ Strecha je pokrytá paropriepustnou membránou a pevným bitúmenovým šindľom vo farbe podľa výberu ☑️ Nosníký slúžiace ako základ sauny ☑️ Vnútorné LAVICE (na sedenie alebo ležanie) ☑️ Dvere na výber: »100% SKLENÉ ALEBO DREVENÉ s oknom (certifikované - tvrdené sklo) Tónované ☑️ Smreková drevená podlaha / Drážkovaná (Protišmyková) ☑️ 3x! Nerezová svorka s nastaviteľným prítlakom po obvode sauny ☑️ Predná stena je vyrobená z CLT dosky (40mm) vyrezaná na CNC plotri ☑️ Voliteľná farba dreva na všetkých vonkajších povrchoch ☑️ Vnútorné steny sauny sú nanesené VODNÝM lakom - bezfarebný (špeciálne pre sauny) //SAUNA MINI 200cm// 2990€ Dvojposchodová lavica . Sauna urečená pre 4osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //SAUNA 200cm// 2990€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 300cm s vonkajšou predsieňou// 3790€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 300cm so šatňou// 4190€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 400cm so šatňou// 4390€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 - 6 osôb na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 400cm so šatňou a vonkajšou predsieňou// 4390€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 - 6 osôb na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. DOPLATOK K saunám : Elektrická Pec HARVIA Kip 6kW +550€ Elektrická Pec HARVIA Kip 9kW +650€ Pec na drevo Harvia M2 (ohnisko vo vnútri) +980€ Pec na drevo Harvia M3-SL (ohnisko z vonka) +1300€ Panoramatické sklo polovičné 50% +250€ Panoramatické sklo celé 100% +450€ Ozvučenie Bluetooth a Reproduktor JBL + 330€ Možnosť obhliadky výstavných kusov osobne. Výroba trvá cca 3 až 5 pracovných dní.
Fínska sauna - EXTERIEROVA
Fínska sauna Ponúkam na predaj exterierovú Finsku saunu Sauna je uplne NOVÁ - Nikdy použitá Sauna je výrobená z kvalitného výberového topoľového dreva, ktoré dodáva saune vynikajúci vzhľad a špecifickú vôňu pri saunovaní. Obklad je 1. tieda. Sauna s IZOLACIOU , Hrúbka stien až 110mm. Prvotiedna kvalitna od slovenského výrobcu. Vybavenie sauny - 1x vrchná lavica 1x spodná lavica 1x medzilavicová opierka 2x podhlavník 2x osvetlenie + tienidlá odvetranie sauny el. pec Harvia Cilindro PC90 s ovladaním na plašti + 80 kg kameňov Dvere su celosklenené čire s magnetickým presklením predná časť presklená rozmery sauny - 220 x 180 cm vhodná pre 3 - 4 osoby Možnosť dovozu a montáže. Volať na t.č.
Interierové a exterierové sauny
Venujeme sa výrobe dizajnových a tradičných rodinných saun na mieru. Sauna nie je len kus dreva, ale aj miesto na stretnutie rodiny a priateľov. A preto ak nemáš ešte saunu tak neváhaj a napíš nám. -Našou víziou a cieľom je, aby naše sauny boli potešením pre vás a vašu rodinu. -Naša filozofia je spokojný zákazník. -Každá saunová kabína je vyrobená ručnou precíznou prácou so zmysom pre detail. -Na výrobu používame materiály a nástroje prvotriednej kvality. -Pri každej saune kladieme dôraz nielen na estetický vzhľad, ale aj na jej funkčnosť a pohodlie. Fínska sauna infra sauna interierová sauna exteriérová sauna smrek osika jacuzzi vírivka kúpacia kada wellnes sauna na mieru drevovýroba ochladzovacia kada bazén Ružomberok