inzercia, predaj, predám, bazár

Flipchart papier Legamaster

Kategória: Ostatné

Predám Flipchart papier Legamaster.

Mimoriadne kvalitný bezdrevitý a bezchlórový papier 80 g v čistej úprave.

Rozmery 98 × 65 cm.

V ponúkanom boxe je 5 samostatných blokov po 20 listov v jednom bloku.

Farba: biela

Gramáž: 80 g

Cena: 19 EUR za balenie
Flipchart papier Legamaster
Podobné inzeráty
Flipchart Legamaster UNIVERSAL Triangle + Doplnky
Flipchart Legamaster UNIVERSAL Triangle + Doplnky k flipchartom Legamaster 15000 Universal mobile AO0531899 Flipchart atraktívneho dizajnu s lakovanou úpravou povrchu. Dve postranné ramená, vyklápací držiak papierových blokov s variabilným uchytením všetkých štandardných formátov pre rýchle a ľahké vymenenie listových blokov a odkladacia lišta po celej šírke tabule na odkladanie popisovačov. Pevná základňa v tvare hviezdy s 5-timi kolieskami pre ľahké posúvanie, vrátane 3 z nich s aretáciou (uzamykateľných kolies). Magnetický povrch umožňuje používanie magnetov a popisovanie za sucha stierateľnými popisovačmi. Variabilné nastavenie výšky robustnou svorkou ľahko fixuje ideálnu výšku písania Maximálna výška 205 cm, rozmery pracovnej plochy 105×68 cm, hmotnosť 13 kg. Karta údajov výrobku: V cene sú zahrnuté nasledovné doplnky k flipchartom: 1. Štartovacia sada k flipchartom LM124900 Špecifikácia na 2. Blok papiera čistý LM156000, 5 blokov po 20 listov Špecifikácia na 3. Blok papiera čistý LM156000, 3 bloky po 20 listov Špecifikácia na 4. Sada popisovačov na flipchartové bloky Legamaster TZ 41 Špecifikácia na 5. Magnetky Cena je platná pri osobnom prevzatí (Nové Zámky). Aj s ohľadom na charakter ponuky je preferovaný osobný odber.
Jedinečný AQURELOVÝ papie ARCHES
Ponúkam pre maliarov jedinečný AQURELOVÝ papier ARCHES. Cena 160E prípadne dohoda Role 1,13 m x 9,15 m - 300 g/m2 - bez kyselín a chlóru Akvarelový papier Arches je najkvalitnejší 100% bavlnený papier. Jeho staromódna výroba na okrúhlom tvare mu dodáva prirodzené a harmonické zrno, blízke ručnému papieru. Tento proces umožňuje rovnomerné rozloženie vlákien, vďaka čomu je papier stabilnejší a obmedzuje jeho deformáciu. Tento papier spájaný prírodnou želatínou ponúka odolnosť proti poškriabaniu a jedinečné podani Skutočný Rolls-Royce z papiera, jeho krása, mäkkosť a odolnosť sa teraz stal známym. Spolupracovali s ním mnohí umelci a najmä veľkí majstri, od Édouarda Maneta po Georgesa Braquea cez Henriho Matissa alebo Pabla Picassa . S gramážou 300 g/m² je akvarelový papier Arches perfektne vhodný pre vodou riediteľné farby. Papierne Arches používajú tradičný a jemný výrobný proces, ktorý je dokonale zvládnutý tak, aby ponúkal papier s nemennou pevnosťou . Nekriví sa, nežltne. Je ideálny pre poetické práce na pozadí veľkých transparentných lavín, ako aj pre zložitejšie kreácie, nabité detailmi a asertívnejšími farbami. Za svoj úspech vďačí kvalite prírodných materiálov , ktoré sú súčasťou jeho zloženia, ako aj výrobnému procesu vyvinutému papierňami Arches Ak ich chcete vystaviť, umiestnite svoje diela pod sklo za podložku. Sklo filtruje časť UV lúčov a papier Arches si zachová viac pigmentov (čo zvyšuje trvanlivosť farby), ale dávajte pozor, aby ste svoj obraz neumiestňovali priamo pod slnečné lúče. Takto hýčkaný akvarel môže byť uchovaný viac ako storočie bez toho, aby ho bolo potrebné preberať alebo reštaurovať V prípade záujmu dám link pre viac info.
Stierka Legamaster na magnetickú tabuľu
Stierka Legamaster je špeciálne určená na stieranie bielych tabúľ za sucha. Telo vyrobené z pevného plastu, doplnené o silný magnet. Nezanecháva šmuhy.
flipchart + papier - rolka
predám kvalitný používaný flipchart + pridám aj celú rolku papiera. Má aj výsuvné RAMENÁ - kde sa dajú ďalšie 2 papiere zavesiť !! Je trošku popísaný. Foto reálne Poprosím písať CEZ formulár - čo je pod inzerátom
Fotografický papier HP Premium, Advanced
Kvalitný spoľahlivý foto papier do atramentovej tlačiarne značky HP Advanced Premium s lesklým povrchom v 3-och rôznych formátoch /veľký formát A4 - 210 x 297 mm/, malý formát 15 x 10 mm /25 kusov, a 13 x 9 mm /8kusov/. Pri použití fotopapieru HP Advanced a Premium Photo Paper môžete tlačiť nádherné profesionálne fotografie s kvalitou ako z fotoateliéru s bohatými, sýtymi realistickými farbami a lesklou povrchovou úpravou. Fotografie sú odolné voči vode i rozmazaniu, schnú okamžite po vybratí z tlačiarne, takže s nimi môžete manipulovať a chytiť ich do rúk bez toho, aby sa farby rozmazali a roztiekli. Hrubý, trvanlivý papier s grámažou až 250g/m2 poskytne skvelú živosť farieb aj ich stálosť v priebehu času, dlhá životnosť tlačených fotografií bez výraznejších zmien kvality, vydrží aj častú manipuláciu. Papier je kompatibilný so všetkými atramentovými tlačiarňami, môžete ho teda bez obáv použiť aj v inej atramentovej tlačiarni akejkoľvek značky. Ideálne napr. na zarámovanie a vystavenie vo fotorámiku. Na obale nájdete presné označenie papiera, počet listov v balení, gramáž a veľkosť. Papier je nový, ešte v zatavenej fólii. Rozmery: 210 x 297 mm /formát A4/. Povrchová úprava: lesklý. Počet hárkov v balíku: 25 listov. Gramáž: 250g/m2. V inzeráte sú tieto formáty a rozmery papierov: veľký formát A4 /210 x 297 mm – 31 kusov hárkov/, menší formát 15 x 10 cm /25 kusov/, a formát 13 x 9 cm /8 kusov/. Menšie formáty sú tiež nové, avšak bez pôvodného obalu. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, množstvo kvalitných vecí za zlomok ich pôvodnej ceny.
Flipchart
Predam nepouzity magneticky flipchart, rozmery 70x100 cm, cena 50€.