inzercia, predaj, predám, bazár

Flo Clo

Kategória: Bundy a Kabáty

Výborný stav! Luxusná talianska značka Flo&Clo
Tieto bundy sa cenovo pohybujú cez 1000€ Veľkosť M, sedí aj na menšie L
Flo Clo
Podobné inzeráty
Flo Clo
Predam novu paperovu zimnu bundu ,,FLO CLO” kupenu 11/2022.Nova stala 890€. Dovod predaja- Darcekom so dostala taku istu. Velkost XS,S. Talianska 40.Doklad o kupe samozrejme.Pri rychlom jednani dohoda mozna.
Flo Clo parka s pravou kozusinou
Predam raz oblecenu Flo Clo bundu, s pravou kozusinou, s odnimatelnou vnutornou paperovou vlozkou, stahovanie v pase, vrecka na oboch stranach, velkost 42- nasa S/M Povodna cena 1190€, 100% original!!!
Luxusný kožuch značky Flo Clo
Luxusný kožuch Flo Clo z pravej kožušiny z líšky. Kožuch je vo veľkosti IT40. Je nádhernej bledomodrej farby s obrovským odopínateľným limcom tmavomodrej farby. Limec sa dá odopnúť a kožušina nosiť zvlášť. Zapínanie je na skryté cvoky. Kožuch ma taktiež aj vpredu vrecká a má zvnútra nádhernú podšívku. Je to exkluzívny a investičný kúsok. Veľkosť sedí na XS, S a menšie M. Kupovaný bol v butiku v TT. Pôvodná cena bola 1500€. Mala som ho raz oblečený. Dohoda na cene možná.
Luxusný kožuch Flo Clo
Luxusný kožuch značky Flo Clo v nádhernej bledofialovej farbe. Kožuch je v kombinácii koža a pravá kožušina z líšky. Zapínanie na zips, má aj vačky. Kožuch má nádhernú podšívku. Veľkosť je IT40 a veľkostne sedí na XS, S a možno menšie M. Dĺžka je 89cm a obvod pod prsiami v zapnutí je 2x51cm. Nádherná kombinácia farieb, biela koža a fialová farba. Táto farba je v Taliansku veľký hit a táto farebná kombinácia je ťažko zohnateľná. Kožuch bol kúpený v butiku v TT. Pôvodná cena bola 1500€. Mala som ho oblečený max 3x. Stav ako nový.
Prava kozusina zn.TALIANKA FLO CLO
Velkost S/talianska vel.40 FLO CLO Prava kozusina, riflovina hrubsia vhodna na prechodne obdobie. Uplne ako nova, iba príležitostne nosená. Pôvodna cena bola 700 v kamennom butiku TALIANKA v Trnave. Tel.cislo nefunguje prosim pisat email.
Flo&Clo luxusná Talianska bunda z pravej kožušiny NOVÁ
Predám bundu z pravej kožušiny značky Flo@Clo je to Talianska veľkosť IT44- sadne na IT38. Čisto nová len vyskúšaná (nesadla mi veľkosť) Pôvodná cena vysoká -1150€ predávam pod cenu!! Možný aj osobny odber v Ba