inzercia, predaj, predám, bazár

Florbalová hokejka detská (3 - 6 rokov)

Kategória: Všetko ostatné

Predám florablovu hokejku značky Unihoc epic youngster pre deti.

dĺžka palice 70 cm, dĺžka hokejky 80

originál cena 41 eur:
Florbalová hokejka detská (3 - 6 rokov)
Podobné inzeráty
Florbalová hokejka FAT PIPE RC 27 INDEPENDENT FACTORY JAB
Profesionálna Florbalová hokejka FAT PIPE RC 27 INDEPENDENT FACTORY JAB Dĺžka tyčky 96cm Stav: 8/10 (skoro ako nová - nepoškodená), čepeľ a grip na hokejke predávam s tým, potom je možné si vymeniť všetko na vlastné ak bude potreba. Dôvod predaja: prechod na novú a inú značku
Florbalova hokejka
Kensis florbalova hokejka
Florbalová hokejka detská (2 - 5 rokov)
Predám florablovu hokejku značky Unihoc epic youngster pre deti. dĺžka palice 65 cm, dĺžka hokejky 75 originál cena 41 eur:
Florbalová/hokejová súprava
Florbalová súprava určená pre tých, ktorí sa začínajú zoznamovať s týmto náročným športom. Súprava je ideálna na tréning na záhrade, v interiéri aj na ihrisku. Súprava obsahuje dve bránky so sieťou, dve florbalové loptičky, loptičku a puk. Florbalová súprava zaručuje neuveriteľné športové emócie. Špecifikácie: Materiál brány: oceľ Materiál bránky: PVC, PP Materiál loptičky a puku: PE Obsah súpravy: 2 x bránka, 2 x florbalka, loptička a puk Rozmery bránky: 84 x 54 x 33 cm Dĺžka florbalky: 62 cm Priemer loptičky: 6,5 cm Hmotnosť súpravy: 3,15 kg Pozri celú moju ponuku
Florbalová hokejka Campus
Predám detskú florbalovú hokejku od značky Campus. Dĺžka hokejky je 90cm. Flex hokejky je 36, hokejka je licencovaný a je s ňou možné hrať aj zápasy v lige. Hokejka bola používaná ale ešte dlho poslúži. Spôsob prepravy: Osobný odber v BA alebo prostredníctvom Packety, Kuriérom(kuriéra alebo packetu hradí kupujúci). Ak máte záujem o kúpu produktu kontaktujte ma prostredníctvom správy, hovoru alebo mailom. P.S. : Pre viac informácií alebo fotografií ma tak tiež môžete kontaktovať.
Detská florbalová hokejka SALMING
Predám florbalovú hokejku značky SALMING - strana: pravá ruka dole, dĺžka 82cm. Hokejka bola používaná, tým pádom je mierne opotrebovaná.