inzercia, predaj, predám, bazár

FLORBALOVÝ VAK - Oxdog M3 Toolbag

Kategória: Loptové hry

Ponúkam na predaj používaný florbalový vak značky OXDOG, model M3.

Vak bol používaný dva roky, takže nesie známky daného opotrebenia. Avšak stále splní svoju prácu, kedže nikde nie je deravý a nemá žiadne vážnejšie poškonednia.

Špecifikácia:
- praktická taška z odolného materiálu pojme všetko potrebné vybavenie mladého florbalistu
- jednokomorový s úchytmi pre jednoduché prenášanie
- vnútorné vrecko na drobnosti
- maximálnu dĺžku florbalky 120cm

Preferujem osobný odber Prešov a okolie alebo poslanie na dobierku(+5€) po zaplatení vopred na účet.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo následného záujmu ma kontaktujte telefonicky alebo prostredníctvom SMS.

AK PRÁVE ČÍTATE TENTO INZERÁT, TAK JE STÁLE AKTUÁLNY.
FLORBALOVÝ VAK - Oxdog M3 Toolbag
Podobné inzeráty
FLORBALOVÝ VAK - Oxdog M3 Toolbag
Ponúkam na predaj používaný florbalový vak značky OXDOG, model M3. Vak bol používaný dva roky, takže nesie známky daného opotrebenia. Avšak stále splní svoju prácu, kedže nikde nie je deravý a nemá žiadne vážnejšie poškonednia. Špecifikácia: - praktická taška z odolného materiálu pojme všetko potrebné vybavenie mladého florbalistu - jednokomorový s úchytmi pre jednoduché prenášanie - vnútorné vrecko na drobnosti - maximálnu dĺžku florbalky 120cm Preferujem osobný odber Prešov a okolie alebo poslanie cez Slovenskú poštu/Packetu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo následného záujmu ma kontaktujte telefonicky, alebo prostredníctvom SMS. AK PRÁVE ČÍTATE TENTO INZERÁT, TAK JE STÁLE AKTUÁLNY.
Predám florbalovú hokejku Oxdog FUSION s čepeľou Oxdog AVOX
Predám florbalovú hokejku Oxdog FUSION s čepeľou Oxdog AVOX vhodnú pre hobby hráčov and žiacke kategórie. Palica s perfektným vyvážením a ohnutou čepeľou zaručuje výbornú kontrolu loptičky. Čepel otočená pre ľaváka. Dôvod predaja: nepoužívaná.
Unihoc Toolbag
Predám florbalový vak Unihoc Toolbag Action. Používaný ale zachovalý. Poškodenie minimálne. Žiadne zafarbenie a pod. Viac na fotkách. Odporúčam iba osobný odber, pretože to nechcem natlačiť do krabice. V prípade záujmu mi prosím napíšte buď na email alebo SMS.
Florbalová výbava
Predám úplne novú, zabalenú výbavu pre florbalových nadšencov. Pôvodná cena: 467.5€ Sada obsahuje: 1x MPS PRO - Brankárska maska - Veľkosť: Univerzálna - max 58cm - Farba: biela/zelená Pôvodná cena: 50.84€ 1x MPS Jersey - Brankársky dres Veľkosť: M Farba: čierna/zelená Pôvodná cena: 42.36€ 1x MPS Pants - Brankárske nohavice Veľkosť: M Farba: čierna/zelená Pôvodná cena: 62.76€ 1x EXEL TORNADO GOALIE PANTS - Florbalové brankáske nohavice Veľkosť: XL Farba: čierna/modrá Pôvodná cena: 68.83€ 2x FLOORBEE Damper - Chrániče lakťov Veľkosť: Junior Pôvodná cena: 2x21.16€=42.32€ 1x UNIHOC BASIC OPTIMA - Chrániče kolien - Veľkosť: senior - Farba: čierna/oranžová Pôvodná cena: 57.24€ 1x UNIHOC BASIC OPTIMA - Chrániče kolien - Veľkosť: kids - Farba: čierna/oranžová Pôvodná cena: 40.67€ 1x FLOORBEE TEAM Bag Pilot Case Toolbag - Veľkosť: senior - Farba: čierna/zelená - Dĺžka palice: 104cm (=114cm) Pôvodná cena: 38.13€ Klasický odolný TOOLBAG, ktorý obsahuje 1 veľkú kapsu na zips. V tejto vnútornej komore nájdeš úložné priestory (vrecká) pre drobnosti a mokré oblečenie. Vak má nastaviteľný popruh cez rameno a 2 popruhy na nosenie v rukách. Kľúčové vlastnosti: - pojme až 20 ks florbalových hokejok - obsahuje niekoľko vnútorných úložných vreciek - nastaviteľný popruh na rameno - 2 úchyty na nosenie v ruke. - pútko na zavesenie 2x Salming Campus Ball 10-pack - sada loptičiek Pôvodná cena: 2x15.23€=30.46€ 1x FLOORBEE SHOTCOOLER STOUPA 2.0 - autobrankár - goalie buster Veľkosť: 160x115cm Farba: čierna/neónovo zelená Pôvodná cena: 33.89€ Kľúčové vlastnosti: - 5 otvorov rôznej veľkosti - pripevnenie pomocou suchého zipsu. - pevný a odolný materiál 1x Necy Eddy Gym sack - vak na chrbát Prosím vzhľadom na režim malých detí zanechať SMS so záujmom, ozvem sa späť hneď ako bude možné.
Florbalový ruksak zn. Fat Pipe
Florbalový ruksak zn. Fat Pipe, ktorý odnesie aj hokejku. Ruksak má jedno veľké (hlavné) vrecko, vrecko, ktoré pojme až dve hokejky + je k nim pláštenka na rukoväť v prípade dažďa. Jedno vrecko na 3 loptičky, V hornej časti je malé vrecko na zips a veľké dierové vrecko z prednej časti batohu (sú tu drobné poškodenia, viď foto). Nastaviteľné popruhy na ramena, ktoré sa dajú stabilizovať aj popruhmi upínajúcimi sa okolo pása. Používaný. Má poškodenia, ako odraté spodky a už spomínané dierky v sieťke. Plne funkčný.
Florbalove Cepele Oxdog Razor
Mam na predaj cepele Oxdog Razor MBC, modre a biele, na lavu aj na pravu stranu. Cepele su nove, ani raz nepouzite. Kto ma zaujem, piste mi spravu. Cena: 1ks - 18€, 3ks - 15€ks, 5 a viac ks - 12€ks.