inzercia, predaj, predám, bazár

Food truck pojazdný bufet

Kategória: Ostatné

Predám pojazdný bufet.

Rozmery
Hmotnosť : 785 kg
Výška : 2.5 m
Šírka : 2 m
Maximálna nosnosť : 1350 kg

Pojazdný stánok má kovovú nápravu ktorá je brzdená ďalej je vybavený chladničkou, mrazničkou, 2 x umývadlo, ohrievačom na teplú vodu s kompletnou elektroinštaláciou, linkou a má aj odsávanie vzduchu. Prívod elektriny má 220w a ďalší 380w .
Zapojiť a ťahať sa dá bezproblémov aj za osobné auto.Maximálna povolená rýchlosť je 80 km/hod. Všetko je nové a nepoužívané. Bufet je vyrobený z umývateľných povrchov.
LEN VÁŽNY ZÁUJEM volať na toto číslo.
Food truck pojazdný bufet
Podobné inzeráty
Food Truck - Citroen Jumper 2.0HDI/96kw
Nabízím k prodeji pojízdné občerstvení - Food Truck Citroen Jumper 2.0 HDI r.v.2017 , najeto 4620 km , STK 25.1.2024 Nástavba Food Trucku byla vyrobena na zakázku a je tedy jedinečná jak prostorem tak svým dominantním vzhledem. Food Truck je připraven k okamžitému provozu. Celková délka -7350 mm , šířka 2300 mm , výška 3200 mm. Rozměry ložné plochy 4800 mm. Food Truck je v nerezovém provedení. Spotřebiče jsou nové kvalitních gastro značek. Velká grilovací deska Konvektomat Palačinkovač Chladící vitrína 6x gastro nádoba El.dvoj fritéza 2x8l Plynová dvoj fritéza 2x8l Vodní lazen elektrická 3 komorová Velká gastro lednice, mrazák, Čerpadlo Průtokový ohřev vody Vlastní vyhřívanou nádrž na odpad Další gastro vybavení EL .kabel 27m Digestoř s osvětlením Pokladní systém s tiskárnou. Dokumentace k nástavbě . Přenechám i s reklamou. Řidický průkaz skupiny B .Plní euro 6. Možný odpočet DPH .Původně se Food truck prodával za 1 390 000 Kč z rodinných důvodů je slevněn na 1 220 000 Kč .Pro více informací , nebo fotografií prosím volejte na tel.
PIZZA TRUCK - zabehnutá značka
Predám fungujúcu zabehnutú značku PIZZA TRUK - zabehnutá prevádzka - pizzeria na kolesách - receptúra - dodávatelia surovín - sociálne siete - telefónne číslo - prednostne kontakty na organizátorov hromadných podujatí - Food Truck Food Truck je vybavený a prispôsobený na výrobu a predaj pizze ( kapacita 600 pizz) Výbava kuchyne Talianska pec ( plynová, prispôsobená na fungovanie v mobilnej predajni) Pultová Saladeta s mramorovým povrchom (chladnička + pult na prípravu pizze) Chladiaca vitrína na suroviny Skriňová chladnička Liberth 600l Nárezový stroj Výdajný Pult Prípravný pult Stropné skrinky 2x drez LED osvetlenie Ozvučenie interiér aj exteriér Technické rozhranie kuchyne plynové rozvody, skrinka na plynové bomby (2x) Elektroinštalácia 3x samostatný okruh 4x dvojzásuvka 5L ohrievač vody Prípojka na odpadovú vodu alebo zberná nádoba na odpadovú vodu Prípojka na pitnú vodu alebo 30 l zásobník na pitnú vodu Technické parametre dodávky Celkové rozmery 7000x 2300 cm R.v. 2018 6 stupňový manuál Najazdených 23 000 STK/ EK platá do august 2023 prvý Majiteľ Kupovaná ako nová Zimné aj letné pneumatiky 225/65 r16c Dodávka je v stave nového auta, nakoľko sa prevažne využíva ako kuchyňa nie na jazdenie. ( Food Truck , foodtruck , mobilná predajňa , Bufet , dodávka , príves , Street food, Pizza, koncept, odstúpim prevádzku, predám prevádzku )
Food Truck - Citroen Jumper 2.0HDI/96kw
Nabízím k prodeji pojízdné občerstvení - Food Truck Citroen Jumper 2.0 HDI r.v.2017 , najeto 4474 km , STK 25.1.2024 Nástavba Food Trucku byla vyrobena na zakázku a je tedy jedinečná jak prostorem tak svým dominantním vzhledem. Food Truck je připraven k okamžitému provozu. Celková délka -7350 mm , šířka 2300 mm , výška 3200 mm. Rozměry ložné plochy 4800 mm. Food Truck je v nerezovém provedení. Spotřebiče jsou nové ještě v záruce , kvalitních gastro značek. Velká grilovací deska Konvektomat Palačinkovač Chladící vitrína 6x gastro nádoba El.dvoj fritéza 2x8l Plynová dvoj fritéza 2x8l Vodní lazen elektrická 3 komorová Velká gastro lednice Mrazák Čerpadlo Průtokový ohřev vody Vlastní vyhřívanou nádrž na odpad Další gastro vybavení EL .kabel 27m Digestoř s osvětlením Pokladní systém s tiskárnou Dokumentace k nástavbě a záruční listy ke spotřebičům jsou samozřejmostí. Přenechám i s reklamou. Řidický průkaz skupiny B. Možný odpočet DPH Pro více informací , nebo fotografií prosím volejte na tel.
Predaj / prenájom food truck, mobilný stánok, bufet, gastro
Prenajmem, prípadne predám kompletne vybavený a zabehnutý pojazdný food truck, s možnosťou posunutia aj značky, čo by zahŕňalo: logo, Facebook stránku, Instagram stránku, zoznam podujatí, technologické postupy prípravy, potrebné doklady pre hygienu vrátane HACCP, kontakty na dodávateľov overených surovín. Food truck má rozmery 2x3m - jedno parkovacie miesto. V roku 2022 po kompletnej rekonštrukcii interiéru aj exteriéru - nová elektrika, vonkajší polep, vnútorný nástrek, led osvetlenie, nová podlaha, odkladacie priestory, nerezový dvojdrez s elektrickým čerpadlom na vodu + odpad z plastových nádob, rezerva a zámok na ťažné zariadenie, napojenie na el. energiu 230/400V, káble 400V cca 15m, 230V cca 15m, redukcia 400/230V, elektromer. Vybavenie zahŕňa: výčapné zariadenie trojpípa, chladnička na nápoje - presklená vitrína, chladnička s mraziakom + uzatvárateľné nádoby vhodné do chladničky aj mrazničky, mraziaci box externý prerobený na chladenie aj mrazenie s možnosťou pripojenia do dodávky (menič 12V/230V), 2x plynový gril, 2x fľaša propán-bután, 2x regulátor, 2x fritéza, kávovar Delonghi, rýchlovarná kanvica, el. multifunkčný hrniec, mikrovlnná rúra, 2x varná kanvica na punč/víno, elektrocentrála 230V, elektrický radiátor, umelohmotné boxy do chladničky a mrazničky, základný príbor, farebné dosky na krájanie, 2x kôš na odpad interiér, 1x kôš na odpad exteriér, zberná nádoba na použitý olej s možnosťou zazmluvnenia likvidácie oleja. Pútače 3ks veľkosti 3x A3. V prípade záujmu pribalím boxy, príbory a poháre. Cena za prenájom závislá od dĺžky nájmu. PI-NE - 300€, mesiac (4 týždne) - 700€, ceny dlhodobého alebo krátkodobých prenájmov dohodou. Cena v prípade kúpy 18 300€.
POJAZDNÝ BUFET na prenájom - food truck - gastro príves
Ponúkame na prenájom pojazdný bufet s rozmermi 3x2x2m Príves je brzdený s technickou kontrolou a platnými EČV rok výroby 2022/4 + Slovenská dialničná známka, povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie a poistenie proti krádeži, vandalizmu alebo živelnej pohrome. Pojazdný bufet je vybavený v zmysle platných predpisov a noriem ÚVZ - umývateľné biele steny (časť stien ma nerezový obklad), kvalitný nerezový nábytok, profesionálne odsávanie, 2x drez s ohrevom teplej vody, systém na prívod teplej a studenej vody, odtok na odpad, kompletná elektroinštalácia s istením na 220v aj 380v - 32 amp. + 16 amp., osvetlenie a kombinovaná chladnička s mrazničkou. K prívesu prináleží aj čierny stan 2x2m ktorí sa dá umiestniť k boćnému okienku a použiť ako miesto na výčap + reklamná tabuľa. Cena za týždenný prenájom (pondelok-nedeľa) je 300€ + zábezpeka. Cena za víkendový prenájom (piatok-nedeľa) je 250€ + zábezpeka V prípade dlhodobého prenájmu dohoda. K prívesu je nutné mať vlastnú živnosť, sro. Na ÚVZ stačí podať oznámenie o mieste predaja. Príves je možné si prezrieť a vyzdvihnúť v Galante
PRENAJOM- POJAZDNY BUFET/GASTRO PRIVES .
Ponúkam do PRENAJMU POJAZDNY BUFET / GASTRO PRIVES značky FORT-GASTRO. * rozmer d.4,65 m. s OJOM, š.2,28 m, v.3 m. * prevádzková hmotnosť 1200 kg * najväčšia prípustná hmotnosť 1600 kg * Brzdy: prevadzkova, parkovacia * 2x predajne vyklopove okna, 1x ventilacne okno * Zapojiť sa dá i za osobné auto (musi mat schopnost utiahnut danu hmotnost gastro privesu - uvedenu v technickom preukaze, plus ojo u auta nutnost). Max. povolena rýchlost je 80km/hod. * Mobilný bufet je vybavený zmysle platných predpisov – interiér je vyrobený z umývateľných povrchov a podláh, vybavený je 2-dresom a umývadlom na umývanie rúk, prietokovou bateriou na ohrev vody, vnútorným systémom na prívod a odtok vody, kompletnou elektroinštaláciou s istením, s technickou kontrolou a na platných EVČ. Súčasťou prenájmu NIE su povolenia z HYGIENY, povolenia na AMBULATNY predaj, ... je nutne mat vlastnu živnosť / s.r.o. a povolenia z hygieny na ambulatný predaj vyrobkov, ktore mate zaujem predavat. * Sucastou je chladnicka, mraznicka, mikrovlnka. * Prives sa aktivne vyuziva na predaj rychleho obcerstvenia (ciganska, klobasky, zem. placky, hot-dogy, napoje, atd). Nie je možne použiť na vyrobu TRDELNIKOV. Ceny: • Mesačný nájom : 600,- € • Krátkodobý prenájom : 1 až 3 dni - 80,- € / deň, po 3.dni 50,- € / deň • Víkend : piatok – nedeľa : 200,- € • Vratná záloha : 800,- € • Dovoz privesu NEZABEZPEČUJEME #prives #gastro #prenajom #trencin #pojazdny #buffet #rychle #obcerstvenie #fast #food #truck