inzercia, predaj, predám, bazár

Foťák Olympus

Kategória: Videokamery

Predám foťák Olympus viac informácií telefonicky
Foťák Olympus
Podobné inzeráty
Olympus TG-Tracker 4K Akčná kamera, čierna
Predám kameru Olympus TG-Tracker v originál krabici so všetkým príslušenstvom, ktoré som dostal pri kúpe kamery. Kamera je ako nová, len otestovaná. ZÁZNAM VIDEA: 4K Ultra HD 30fps 1080 Full HD 60fps 720 HD 120fps OBJEKTÍV: Ohnisková vzdialenosť 13,9mm (ekviv. 35mm) 204 ° zorný uhol SNÍMAČE PROSTREDIA: GPS, Elektronický kompas, Akcelerometer, Teplomer, manometer ĎALŠIE VLASTNOSTI: Vodotesnosť do 30m Mrazuvzdornosť do -10°C Nárazuvzdornosť až z 2,1 m tlakuvzdornosť do 100kg 5-osová stabilizácia obrazu Detailne technické info o kamere a o súčastiach balenia, môžete nájsť na tomto linku. V prípade rýchleho jednania sa vieme dohodnúť na cene.
predám olympus tg tracker
Predám túto odolnú malú kamerku olympus. Komplet balenie, vodotesná, nevyužívaná. Pošlem aj na dobierku. Na whatsapp nereagujem.
Predám SET gh5 + gh5s + olympus 12-40mm, Leica 25mm, 42.5mm
Predám cenovo dostupný SET na točenie 4K videí. (2 kamery, 3 objektívy) Ku kamerám sú krabice, bol som jediný majiteľ. Kamery som používal prevažne na točenie propagačných a produktových videí. Cena za nový set bola cez 6tis EUR. SET OBSAHUJE: 1x Panasonic Lumix DMC-GH5 1x Panasonic Lumix DMC-GH5s (vhodná na nočné točenie) Olympus PRO 12-40mm f2.8 (24-80ff ekvivalent) Panasonic Leica DG SUMMILUX 25mm f/1.4 ASPH Panasonic LUMIX G 42.5mm f/1.7 ASPH. POWER O.I.S. + 2 nabíjačky na batérie. + 5 batérie Predávam ako kompletný SET. Pri rýchlom jednaní možná zľava
Predám SET gh5 + gh5s +  olympus 12-40mm, Leica 25mm, 42.5mm
Ku kamerám sú krabice, bol som jediný majiteľ. Kamery som používal prevažne na točenie propagačných a produktových videí. SET OBSAHUJE: Panasonic Lumix DMC-GH5 Panasonic Lumix DMC-GH5s Olympus PRO 12-40mm f2.8 (24-80ff ekvivalent) Panasonic Leica DG SUMMILUX 25mm f/1.4 ASPH Panasonic LUMIX G 42.5mm f/1.7 ASPH. POWER O.I.S. + 2 nabíjačky na batérie. + 5 batérie Predávam ako kompletný SET.
✅Štýlová 4K/GPS outdoor kamera Olympus TG-TRACKER, nová✅
-Krásna, ako práve vybalená z krabičky. -Nová, uloženka ! zberateľská, nepoužívaná. -v2018 kúpena, ale nikdy realne nepoužívaná. (svojho času ju plne nahradila zrkadlovka, takže zostala zabalená, baterka pravidelne dobíjania, bezproblémová kapacita, ako nová) :) Natočených max 15min a odložená. Extremne odolná 4K Kamera. 3osá stabilizácia obrazu. Vyklopitelný displej. Stereo mikrofóny. GPS, nahráva logy ako - GPS suradnice, výsku, pretaženie a pod. WIFI pripojenie. 4K, Full HD, HD rozlíšenie, časozber - nastavenie sekundáže, spomalene video, prevrátenie obrazu a pod. Extremne silné Led svetlo, vymeniteľné šošovky. čierna verzia. prísl. rúčka, objektív (flat), baterka, nabíjačka olympus, všetko originál. batéria 100% papierovu krabicku už nemám (vyhadzujem) Ojedinelý kúsok. Cena pevná. Dakujem za pochopenie. vhodne na športy, hobby a pod. Grátis nový škrupinový obal na kameru aj prísl. Prosím len osobne v Bratislave, Šamorín, Senec. Dakujem. Volať alebo písať mail. Kedykoľvek.
Predam Gopro Hero 3+, gimbal Zhiyun Smooth Q, fotak, hodinky
Plus zadarmo fotak sony HX5v s prislusenstvom nabijacka, 16gb karta, kable na pripojenie k televizoru. A zadarmo hodinky Huami Amazfit pace Kamera Hero 3+, display ku kamere na prezeranie zaznamu aj pocas natacania a na prezeranie natoceneho zaznamu, pamatova karta, 3 baterie, selfie stick, rozne drziaky, nabijacka, stabilizator Zhiyun Smooth Q, vdaka ktoremu mozete robit plynule zabery. Gimbal sa da pouzit aj na mobil. Video so spominanym gimbalom iba osobny odber BA, po dohode Komarno a cesta na Zilinu 4 samostatne veci spolu iba za 100eur a vela prislusenstva zdarma