inzercia, predaj, predám, bazár

Foto taska THINK TANK Retrospective 7, Pinestone

Kategória: Brašne a púzdra

Predam kupenu novu a nepouzitu foto tasku THINK TANK Retrospective 7, V1. Stylovy diskretny dizajn, rozmery s/hl/v 30x20x22cm. Pevna latka, farba pinestone. Variabilny hlavny priestor s vyberatelnymi prepazkami na suchy zips, dve vrecka na bocnych stenach a variabilne vrecko na vnutornej strane prednej stene, prepazka na zips na zadnej stene. Predne variabilne vrecko na suchy zips. Zadne vonkajsie vrecko na zips. Dve vonkajsie bocne vrecka. Vrchny poklop na suchy zips s funkciou ticheho otvarania. Ramenny popruh a odnimatelna rukovet. Obal proti dazdu. V pripade zaujmu, poslite mi prosim spravu na cislo 0905-614913.
Foto taska THINK TANK Retrospective 7, Pinestone
Podobné inzeráty
Foto taska THINK TANK Retrospective 7, Pinestone
Predam kupenu novu a nepouzitu foto tasku THINK TANK Retrospective 7, V 1. Stylovy diskretny dizajn, rozmery s/hl/v 30x20x22cm. Pevna latka, farba pinestone. Variabilny hlavny priestor s vyberatelnymi prepazkami na suchy zips, dve vrecka na bocnych stenach a variabilne vrecko na vnutornej strane prednej stene, prepazka na zips na zadnej stene. Predne variabilne vrecko na suchy zips. Zadne vonkajsie vrecko na zips. Dve vonkajsie bocne vrecka. Vrchny poklop na suchy zips s funkciou ticheho otvarania. Ramenny popruh a odnimatelna rukovet. Obal proti dazdu. V pripade zaujmu, poslite mi prosim spravu na cislo 0905-614913.
Predam Think Tank Sling-o-matic 30
Predam Think Tank Sling-o-matic 30 foto batoh, vo velmi dobrom stave, neposkodeny. Mal som dva a tento bol ako backup. Iba osobne v BA, kedze je dost velky.
foto tašky za výhodnú cenu
Ponúkam na predaj: - Veľká foto taška sa dá nastaviť podľa veľkostí objektívov a fotoaparátu (aby boli chránené)+ na zadnej časti je miesto na notebook. - taška nebola používaná. - Malá foto taška case logic 120.581 slr suspension system - bola používaná ale je v zachovalom stave. Ako vidieť aj na fotkách Veľká foto taška - 30€ Malá foto taška - 20€ Možnosť kúpiť zvlášt ale ak si zoberiete spolu, môžeme sa dohodnúť na zľave.
Predám štýlovú fotobrašňu ThinkTank Retrospective 5 v1
- stav brašne je ako nová, žiadne známky používania
-▶-▶-▶FOTOBATOH/TAŠKA FOMEI POINT - L◀-◀-◀-
Predám túto kvalitnú a robustnú profesionálnu fototašku FOMEI POINT - L, fototaška spoľahlivo ochráni Váš digitálny fotoaparát, objektívy, blesky a bohaté príslušenstvo. Príslušenstvo je možné uschovať v dvoch bočných a dvoch predných vreckách. Vo vnútri sa nachádzajú ďalšie samostatné úložné vrecká, ktoré je možné oddeliť a používať ich samostatne aj mimo brašne. Obsahuje tiež sieťku, predný organizér. Steny fototašky sú hrubé, pevné a odolné proti nárazu. Všetky zipsy + suché zipsy sú v perfektnom stave. Stav fototašky TOP! ▶Najväčšia z rady fototašiek Profi, určená pre profesionálov ▶Rozmery: 50x25x27cm ▶Odnímateľné vnútorné vačky ▶Bočné a predné odkladacie vrecká ▶Kvalitný a odolný materiál ▶Farebné prevedenie: čierna+khaki popruhy Viac informácií a fotografií po záujme rád poskytnem. Podobné ako: fototaška, fotobatoh, fotobašna, taška, batoh, foto, foťák, fotoaparát, taška na fotoaparát
Taska Lowepro
Predam tasku na fotoaparat znacky Lowepro. Taska ma dostatok miesta na telo fotoaparatu, dva objektivy + drobne prislusenstvo. Taska je odolna a obsahuje aj nepremokavu foliu. Cena 20 eur + posta, pripadne osobny odber.