inzercia, predaj, predám, bazár

FOTOAPARÁT

Kategória: Analógové fotoaparáty

retro fotoaparat
s automatickou fotoclankovou clonou
ВИЛИЯ АВТО
VILIA AUTO
MADE IN CCCP
FOTOAPARÁT
Podobné inzeráty
Petri Computor 35 Electronic shutter (Na opravu)
Dobrý deň predám tento japonský dialkomerový fotoaparát Petri Computor 35 . Fotoaparát bol vyrobený priamo v Japonsku jedna sa o kvalitne vyrobený fotoaparát s elektronickou uzávierkou . Rok výroby je okolo 1972. Fotoaparát disponuje skvelým objektívom Petri 2,8 / 40 mm . Fotoaparát ma vo svojej výbave aj dve oranžové a zelené LED diódy nad fotoaparátom a v hľadáčiku indikujú, že rýchlosť uzávierky je nad alebo pod 1/30 s, aby upozornili na efekty rozmazania. ( Fotoaparát sa dá normálne natiahnuť, ale pri stlační spúšte cvakne naprázdno väčšinou sa uzávierka alebo clona neotvoria, niekedy ide niekedy nie , fotoaparát nesie známky používania je v vhodný na opravu, možno si to niekto bude vedieť opraviť aj sám každopádne fotoaparát potrebuje servis ) ⚫ Typ filmu: 35mm kinofilm ⚫ Typ zaostrenia: Manuálny ⚫ Krajina/región výroby: Japonsko ⚫ Značka: Petri Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Olympus TRIP AF 51
Olympus TRIP AF 51 je klasický kompaktný fotoaparát s 35 mm automatickým zaostrovaním, ktorý spoločnosť Olympus predstavila v roku 1998 ako súčasť série Trip AF. Fotoaparát Olympus Trip AF 51 bol uvedený na trh, ako „dovolenkový fotoaparát najvhodnejší na slnečné dni. Fotoaparát je vybavený širokouhlým objektívom 28 mm a aktívny systém automatického zaostrovania, minimálna zaostrovacia vzdialenosť je 0,8 m. Na prednej časti tela je zabudovaný automaticky blesk s redukciou efektu červených očí, ktorý fotoaparát automaticky zapne za zlých svetelných podmienok. Fotoaparát je vhodný pre začiatočníka nie je potrebné nič nastavovať o všetko sa fotoaparát postará za vás. + Kožene puzdro ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm) ⚫ časovač : Áno ⚫ Redukcia červených očí : Áno ⚫ Vstavaný blesk : Áno ⚫ Automatické ostrenie : Áno Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou
Canon Super 105 X
Canon Super 105 X je kompaktný fotoaparát na 35 mm film od spoločnosti Canon. Je to ľahko použiteľný a opakovane použiteľný fotoaparát, ktorý je ideálny pre začiatočníkov. Tento fotoaparát je plne automatický a vybavený kvalitným objektívom so zoomom 38-105 mm schopným zhotovovať fotografie vo vysokej kvalite. Je vybavený vstavaným automatickým bleskom a samospúšťou, tento fotoaparát sa dá použiť vo všetkých nastaveniach a je spoľahlivý a ľahko sa používa. Pridanie vstavaného motora umožňuje fotoaparátu automaticky posúvať a prevíjať film za vás, čo znamená, že všetko, čo musíte urobiť, je sústrediť sa len na fotografovaný objekt o všetko ostatne sa fotoaparát postará. Tento filmový fotoaparát z 90. rokov je ideálny pre začiatočníkov, amatérov aj profesionálov. + Originálne puzdro Canon + Originálny popruh Canon ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Automatické zaostrovanie a expozícia : Áno ⚫ Samospúšť: Áno ⚫ Zabudovaný blesk: Áno Preferujem osobný odber (Prievidza, Nitra) alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Minolta F25 (Kompletné balenie ako nové)
Minolta F25 (Kompletné balenie ako nové)Dobrý deň predám japonský kompaktný fotoaparát Minolta F25 je kompaktný fotoaparát na 35 mm film. Je to super jednoduchý kompaktný fotoaparát s automatickým bleskom, redukciou efektu červených očí a kódovaním DX, takže stačí vložiť film a o zvyšok sa postará! Na prednej strane je umiestnený 35 mm objektív s rýchlosťou uzávierky 1/125, tento fotoaparát vám umožňuje snímať zábery a myslieť na kompozíciu, nie na nastavenia. Skutočne ľahko používa a je vhodný na fotografovanie v noci aj cez deň. Fotoaparát je ako novy na fotoaparáte je ešte originálna fólia, fotoaparát je v kompletom balení , balenie obsahuje- + Originálna krabica Minolta + Originálny popruh Minolta + Originálny kynožený obal Minolta + Originálny návod Minolta + Originálne dokumenty Minolta ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Značka: Minolta ⚫ Zabudovaný blesk: Áno ⚫ Automatická expozícia: Áno
Konica C35 EF
Dobrý deň predám fotoaparát Konica c35 ef v krásnom a funkčnom stave. Konica C35 EF je kompaktný fotoaparát . V J Dobrý deň predám fotoaparát Konica c35 ef v krásnom a funkčnom stave. Konica C35 EF je kompaktný fotoaparát . V Japonsku mal prezývku „Pikkari“. Pikkari bol predstavený v roku 1975 a bol prvým 35 mm kompaktným fotoaparátom so vstavaným bleskom. C v názve znamená "compact" je 35 pre [35 mm]] film, a EF pre "elektronický blesk". Zaostrovanie sa aktivuje výberom prednastavených vzdialeností na otočnom tubuse objektívu pomocou metódy zónového zaostrovania . Bol nahradený pevným ohniskom Konica C35 EFP a automatickým zaostrovaním Konica C35 AF . Jeho objektív je Hexanon 38 mm f/2,8, známy svojou ostrosťou. Andy Warhol preslávene používal tento fotoaparát na fotenie momentiek na vernisážach výstav, okázalých premiérach, divokých nociach v Štúdiu 54 a po večierkoch v The Factory. „Milujem nové, malé, automatické 35 mm fotoaparáty ako Minox a Konica,“ povedal Warhol. Očividne miloval Konicu natoľko, že vlastnil tri. aponsku mal prezývku „Pikkari“. Pikkari bol predstavený v roku 1975 a bol prvým 35 mm kompaktným fotoaparátom so vstavaným bleskom. C v názve znamená "compact" je 35 pre [35 mm]] film, a EF pre "elektronický blesk". Zaostrovanie sa aktivuje výberom prednastavených vzdialeností na otočnom tubuse objektívu pomocou metódy zónového zaostrovania . Bol nahradený pevným ohniskom Konica C35 EFP a automatickým zaostrovaním Konica C35 AF . Jeho objektív je Hexanon 38 mm f/2,8, známy svojou ostrosťou. Andy Warhol preslávene používal tento fotoaparát na fotenie momentiek na vernisážach výstav, okázalých premiérach, divokých nociach v Štúdiu 54 a po večierkoch v The Factory. „Milujem nové, malé, automatické 35 mm fotoaparáty ako Minox a Konica,“ povedal Warhol. Očividne miloval Konicu natoľko, že vlastnil tri.
Kodak Star autofocus (Originálne balenie)
Kodak Star autofocus je 35 mm fotoaparát s pevným ohniskom, ktorý je vybavený funkciou redukcie efektu červených očí pre vstavaný elektronický blesk. Fotoaparát sa zapína otvorením krytu objektívu, iso filmu sa nastavuje pomocou Dx kontaktov vo fotoaparáte. Fotoaparát je plne automaticky stačí vložiť film a fotiť. Je vhodný pre začínajúceho nadšenca analógovej fotografie :). Fotoaparát je v originálnom balení, balenie obsahuje – + Originálna krabička Kodak + Originálny popruh Kodak + Fotoaparát Kodak Star autofocus + Batérie ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Typ zaostrenia : Auto ⚫ Vstavaný blesk : Áno ⚫ Automatická expozícia : Áno Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.