inzercia, predaj, predám, bazár

Fotoaparát Beirette SL300

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám starý fotoaparát Beirette SL300 s púzdrom, výroba NDR (k dispozícii originálny návod a záručný list s dátumom 10.3.1980).

Fotoaparát Beirette SL300
Podobné inzeráty
Predám funkčný fotoaparát na kinofilm Beirette
Predám funkčný fotoaparát na kinofilm Beirette za 10 €
Fotoaparát BEIRETTE.
Predám fotoaparát - BEIRETTE - zberateľovi, alebo na súčiastky. Cena 6 €. Číslo je vymyslené, kontaktovať mailom.
Fotoaparát Beirette vsn
Predám fotoaparát Beirette vsn v originál koženom puzdre v dobrom stave. Prosím píšte cez kontaktný formulár alebo zavolajte, nie SMS.
starý ruský fotoaparát SMENA 8m + Beirette
Predám starý ruský fotoaparát SMENA 8m v pôvodnom koženom púzdre + blesk, všetko v krásnom zachovalom stave, v minulosti plne funkčný, cena + pošta k tomu pridám Beirette vsn, ktorý má ulomenú páčku
Beirette SL100 - RETRO
Dobry den Ponukam retro fotoaparat beirette sl100 Pre zberatela alebo fanusikom starych foto-video, do vitriny Fotak z roku 1972 Funkcnost neznama Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty V prípade záujmu volať alebo sms
Petri Computor 35 Electronic shutter (Na opravu)
Dobrý deň predám tento japonský dialkomerový fotoaparát Petri Computor 35 . Fotoaparát bol vyrobený priamo v Japonsku jedna sa o kvalitne vyrobený fotoaparát s elektronickou uzávierkou . Rok výroby je okolo 1972. Fotoaparát disponuje skvelým objektívom Petri 2,8 / 40 mm . Fotoaparát ma vo svojej výbave aj dve oranžové a zelené LED diódy nad fotoaparátom a v hľadáčiku indikujú, že rýchlosť uzávierky je nad alebo pod 1/30 s, aby upozornili na efekty rozmazania. ( Fotoaparát sa dá normálne natiahnuť, ale pri stlační spúšte cvakne naprázdno väčšinou sa uzávierka alebo clona neotvoria, niekedy ide niekedy nie , fotoaparát nesie známky používania je v vhodný na opravu, možno si to niekto bude vedieť opraviť aj sám každopádne fotoaparát potrebuje servis ) ⚫ Typ filmu: 35mm kinofilm ⚫ Typ zaostrenia: Manuálny ⚫ Krajina/región výroby: Japonsko ⚫ Značka: Petri Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.