inzercia, predaj, predám, bazár

Fotoaparát Kiev 10

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám starý Sovietsky (USSR) fotoaparát Kiev 10 s objektívom Helios 81 Automat 2/50, na kinofilm, plne funkčný vo výbornom stave ako nový, s pôvodným puzdrom s pravej kože a popruhom.

Cena 80 eur

Môžem poslať aj na dobierku.
V prípade záujmu vás poprosím písať na e-mail.
Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Ďakujem.
Fotoaparát Kiev 10
Podobné inzeráty
Kiev-10 Automat na diely/dekor
Kuriózna ukrajinská zrkadlovka zo 70tych rokov. Výrobca Arsenal Kiev Bez objektívu Predáva sa výhradne na diely/dekoráciu/servis Uzávierka sa zdá funkčná, ale jej reálna funkčnosť a presnosť je otázna Vertikálny pruh cez hľadáčik, ktorý nie je veľmi čistý Expozimeter sa na podiv zdá byť vcelku v poriadku Chýbajú niektoré šróby na externých plechoch Bajonet Kiev-10/-15 Neskúšané s filmom, aktuálna schopnosť dobre fotiť je u tohoto aparátu otázna Osobne alebo na dobierku (+5€)
Kúpim Kiev 80 alebo Kiev 88
Kúpim Kiev 80 alebo 88. Ponuky aj s cenou môžete posielat na SMS alebo email.
Kiev 60 TTL upgrade ARAX
Stredoformátový 6x6 fotoaparát Kiev 60 TTL vyr. 4/1990 v závode Arsenal, Kyjev, v decembri 2022 bol na servise a upgrade vo firme ARAX FOTO, Kyjev. Fotoaparát bol kompletne skontrolovaný, nová vylepšená vnútorná mechanika, nový presnejší lens mount ring, antireflexný flock vnútrajšku. Technicky stav nového vrátane príslušenstva a objektívu, vizuálne takmer nový. Na úkony z Araxu platí záruka do 12/2023. Príslušenstvo: 1x hľadáčiková šachta 1x vyhľadávacia TTL pentaprizma s expozimetrom a spodným krytom 1x objektív MC Volna-3 2.8/80 1x držiak na blesk 1x pôvodný kufrík 1x originál remeň na krk 1x návod Prikladám film na odskúšanie. Prvý kontakt mailom prosím, tel. číslo vymyslené, ďakujem
Fotoaparát Kiev
Predám zachovalý ako nový fotoaparát Kiev s originálnou krabičkou a dokumentmi. Aktuálne už bez filmov.
Kiev 88
Napredaj modulárny fotoaparát kiev 88 v dobrom stave plne funkčný s dvomi zásobníkmi, ttl viewfinderom, objektívom, popruhom a koženou taškou.
Fotoaparát ZENIT EM a KIEV
Predám fotoaparaty ZENIT EM a KIEV len neviem ci funguju lebo nemam k nim film Cena za oba 100€