inzercia, predaj, predám, bazár

Fotoaparát Zeiss Ikon Super Ikonta 531/2

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám fotoaparát Zeiss Ikon Super Ikonta 531/2 6x9, objektív Novar, s koženým púzdrom, veľmi dobrý stav, plne funkčný. Cena dohodou, len osobný odber!
Fotoaparát Zeiss Ikon Super Ikonta 531/2
Podobné inzeráty
Zeiss Ikon Icarex 35S BM a tri objektívy
Posledná zrkadlovka vyrábaná v sérii západonemeckým Zeiss Ikon AG Stuttgart (SL706 bola úplne posledná, ale tých existuje len pár kusov) z prelomu 60tych a 70tych rokov. Vznikla spoluprácou Zeiss Ikon a Voigtländera. Čiže táto genéza hovorí sama za seba. Telo Zeiss Ikon Icarex 35S BM Podstatne vzácnejší celočierny variant Všetky časy sú OK Hľadáčik OK, jasný a veľký Expozimeter viac-menej funguje (pri časoch pod 1/30 nie je úplne presný a univerzálne presvetľuje o +1EV - ľahko vykompenzovať nižším ISOm) Bajonet Icarex S pôvodným púzdrom Zeiss Ikon Skoparex 35/3.4 Čistý Ostrenie hladké Clona reaguje okamžite Zeiss Ikon Tessar 50/2.8 Čistý Ostrenie hladké Clona reaguje okamžite Zeiss Ikon Super-Dynarex 135/4 Poškodená MC vrstva na zadnom člene - v protisvetle môže mať problém, inak je OK Ostrenie hladké Clona reaguje okamžite Vrátane jednej pôvodnej Zeiss Ikon krytky (pasuje na každý z uvedených objektívov) a jeden pôvodný kochlik na objektív (jemne poškodený). Predaj len spolu. S týmto setom som roky aktívne fotil - vzorové foto bez problému na vyžiadanie pošlem. Osobne alebo na dobierku.
Stredoformatový fotoaparát ZEISS IKON IKONTA 521 NOVAR
ZEISS IKON IKONTA 521 NOVAR - Funkčný Fotoaparát je možné prevziať osobne v BA, alebo možem odoslať na výdajné miesto Packeta +3,5€ Inzerát platí do zmazania. Mám v ponuke mnoho ďalších analogových fotoaparátov.
Zeiss Ikon Ikonta A521
Malý a solídny skladací mechový stredoformát od Zeiss Ikon Stuttgart z 50tych rokov. Na 120 film, formát 6x4,5 - teda na jednu rolku 16 fotiek Odpružené skladanie a rozkladanie ide perfektne a sebaisto Objektív Zeiss Ikon Novar-Anastigmat 75/3.5 je čistý. Ostrenie ide hladko Poistka proti neželanej dvojexpozicii Mech je svetlotesný Uzávierka ACG Prontor-S funguje spoľahlivo na časoch rýchlejších ako 1/10. Pod 1/10 idú pomalšie ako by mali Samospúšť ide OK Len drobné známky používania S fotoaparátom som posledné roky bez problémov fotil. Osobne alebo na dobierku (+5€)
Zeiss Ikon
Zo zbierky ponúkam Zeiss Ikon. Mala by to byť Super Ikonta (mala by to byť 531 ) Je to stredoformát rozmeru 6x4,5 cm na 120 film.Objektív Novar Anastigmat 3,5/7,5 cm.Optika he čistá,bez plesní,závoja a pod.,bez skrabancov.Uzávierka COMPUR,pracuje na všetkých exp.časoch,aj na nižších.Ostrenie je hladké,aj ostriacim krúžkom.Má dva hľadáčiky,jeden priezorový,druhý tzv.rangefinder,funkčný,môže mať zopár zrniečok prachu.Vizuálne je v peknom stave,vhodný na fotenie,i do zbierky. Poštou posielam po platbe vopred za poštovné na účet.
Zeiss Ikon
Zo zbierky ponúkam Zeiss Ikon. Mala by to byť Super Ikonta (mala by to byť 531 ) Je to stredoformát rozmeru 6x4,5 cm na 120 film.Objektív Novar Anastigmat 3,5/7,5 cm.Optika he čistá,bez plesní,závoja a pod.,bez skrabancov.Uzávierka COMPUR,pracuje na všetkých exp.časoch,aj na nižších.Ostrenie je hladké,aj ostriacim krúžkom.Má dva hľadáčiky,jeden priezorový,druhý tzv.rangefinder,funkčný,môže mať zopár zrniečok prachu.Vizuálne je v peknom stave,vhodný na fotenie,i do zbierky. Výmena za inú fototechniku. Poštou posielam po platbe vopred za poštovné na účet.
Zeiss Ikon Contaflex
Predám analógový fotoaparát na kinofilm Zeiss Ikon Contaflex Synchro-Compur. Má zabudovaný objektív Carl Zeiss Tessar 1:2,8/50mm. Fotoaparát je funkčný v zachovalom stave. Fotoaparát je v používanom stave, má známky opotrebovania súvisiace s vekom (viď obrázky).