inzercia, predaj, predám, bazár

Fotoaparát ZENIT

Kategória: Zrkadlovky

Predám starý fotoaparát značky ZENIT aj s bleskom. Fotoaparát robil bielu čiarku cez fotku, nič čo by si nevedel šikovný majster ľahko opraviť.
Na dobierku neposielam, osobný odber alebo prevod na účet. (plus poštovné podľa sadzobníka Slovenskej pošty podľa hmotnosti).
Cena: 50e
Fotoaparát ZENIT
Podobné inzeráty
Zenit - E
Predám fotoaparáty Zenit - E. Jeden kus má poškodený mechanizmus uzávierky. Druhý je funkčný a je na ňom objektív Helios 44-2. Fotoaparáty sú s originálnym koženým púzdrom. Zenit so závadou uzávierky: 10 Eur. Zenit + helios: 60 Eur. Osobný odber, alebo posielam poštou. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Fotoaparát Zenit EM s príslušenstvom. Olympijská edícia.
Predám zo zbierky. Fotoaparát Zenit EM, Olympijská edícia Moskva 1980. K tomu prídavný objektív Industar 50-2,. 3,5/50 v nálezovom stave. Blesk hanimex x418 funkčný. Všetko plne funkčné ale vzhľadom k veku bez záruky. Originál kryt Zenit ( puknutý a chýba nit (viď.foto). Na fotografovanie to nemá vplyv. Dobierka možná. Pri platbe vopred na účet poštovné 3, 10€ ako balík na poštu.
Zenit B 1980
Ponúkam na predaj fotoaparát Zenit model B, retro/starožiná zrkadlovka približne z roku 1980. Fotoaparát je v nálezovom stave, takže neviem z istotou určiť, či je plne funkcňy. Všetky kolečká sa točia, spúšť cvaká, časovač po nastavení funguje, telo sa dá otvoriť. Fotoaparát som našiel u starých rodičov zabalený v krabici, takže sa naň neprášilo ani nebol vystavený vonkajším vplyvom počasia. snáď nejakého zberateľa poteší. cena je orientačná, rozumnej dohode sa nebránim.
Fotoaparát ZENIT
Predám starý fotoaparát značky ZENIT aj s bleskom. Fotoaparát robil bielu čiarku cez fotku, nič čo by si nevedel šikovný majster ľahko opraviť. Na dobierku neposielam, osobný odber alebo prevod na účet. (plus poštovné podľa sadzobníka Slovenskej pošty podľa hmotnosti). Cena: 50e
Fotoaparat Zenit, 2 objektivy + 2 puzdra
Predam telo fotoaparatu Zenit, objektiv Helios 44-2, nemecky objektiv Pentacon 4/200, puzdro na fotoaparat s malym objektivom, puzdro na velky objektiv Moznos kupit osobitne objektiv Pentacon s puzdrom za 85eur alebo fotoaparat s objektivom Helios a puzdrom za 65eur Vsetko je vo vybornom stave, optika bez skrabancov, lahko sa zaostruje, jediny problem je pri expozicii, niekedy sa zasekne a treba to manualne oprativ stacenim zo zadu, kde je film Na cene nevyjednavam
Starožitné fotoaparáty
Predám tieto fotoaparáty. Fed3 - 50€ Zenit et - 100€ Objektív k zenit fotoaparatu - 60€ Blesk k zenit fotoaparátu - 15€ Číslo je vymyslené, písať na mail. gavendaadam1234@