inzercia, predaj, predám, bazár

Fotokameň na sublimáciu

Kategória: Tlačiarenské stroje

Dobrý deň, na predaj 22 kusov fotokameňov na sublimáciu. Je to ten najväčší rozmer t.j. 20cm x 30 cm. Cena za kus 4,85 € t.j. 106,70€.

Kontaktovať telefonicky alebo e-mailom.
Fotokameň na sublimáciu
Podobné inzeráty
Fotokameň na sublimáciu
Dobrý deň, na predaj 22 kusov fotokameňov na sublimáciu. Je to ten najväčší rozmer t.j. 20cm x 30 cm. Cena za komplet 87 bez DPH. Kontaktovať telefonicky alebo e-mailom.
Termolis Na Sublimáciu 5 V 1 - nový, nerozbalený
Univerzálny termolis 5v1 Vám prináša bohaté možnosti potláčania za výhodnú cenu. Špecifikácia produktu: vhodný na potlač tričiek, šiltoviek, hrnčekov, pohárov, tanierov, podložiek pod myš, puzzle a iných predmetov (k dispozícii viac ako 3000 rôznych predmetov vhodných na potlač sublimáciou termolisom) dokáže potlačiť na polyester, bavlnu a iné materiály (povrch je potrebné pripraviť sublimačným lakom) rozmer maximálneho nažehlenia plochy 30 x 38 cm digitálny kontrolér LED zobrazuje požadovanú teplotu 360 stupňové otáčanie vyklápacieho dizajnu komfortná gumová rukoväť pre každodenné použitie a veľké výrobné množstvá nastaviteľný viacnásobný pružinový ťah – umožňuje rovnomernejšie rozloženie tlaku pri zatvorení odnímateľná dolná plošina nastaviteľné nožičky pre nerovné podlahy výkon: 1250 W maximálna teplota 240 °C dĺžka kábla: 12 cm foto je ilustračná modely sa môžu líšiť vo farebných vyhotoveniach a drobných technických detailoch Obsah balíka: 1 x termolis 1 x nadstavec pre potlač šiltoviek 1 x nadstavec pre potlač hrnčekov 2 x nadstavec na potlač tanierov 1 x platňa na potlač (vhodná na tričká, puzzle, vankúše a iné predmety) 1 x odnímateľná silikónová podložka a vatová podložka 1 x návod na obsluhu Farebné prevedenie termolisu sa môže líšiť.
Termotransferový lis na sublimáciu hrnčekov 2v1
Predám cca 3x použitý (dá sa povedať nový), plne funkčný, nevyužitý termotransferový lis 2v1 na hrnčeky a poháre. Tak ako na foto aj s krabicou, kupovaný 11/2022. Charakteristika: Pevná oceľová konštrukcia Časovač odpočítavajúci čas procesu ohrevu Zvukový alarm informujúci o ukončení procesu Nastavenie tlaku Nastaviteľné gumené nožičky na spodnej strane zariadenia Protišmyková rukoväť Technické dáta: Napätie: 220V Teplotný rozsah: 0-430ºF (0-220ºC) Rozsah časovača: 0-999 sekúnd Hmotnosť: 4 kg Rozmery: 28 x 31 x 26 cm
Termopáska 8mm
Predám termopásku alebo sublimačnú termopásku, ktorá je vhodná práve na sublimáciu do termolisu na fixáciu sublimačného papiera a pod. K dispozícií 10 roliek v 30 m. návine. Preferujem emailovú komunikáciu. Posielam cez packetu alebo osobný odber v Michalovciach. Doprava nie je zahrnutá v cene.
Predam Termolis 38x38
Predám pár krát použity termolis. Má aj nadstavec na šiltovky. Pre mna nie je vhodný a musel som kúpiť druhý. Vhodný na sublimáciu a termotransfer.
Termolis nažehlovací
Vhodný na sieťotlač, sublimáciu alebo nažehľovanie flock a flex fólií. S týmto termolisom môžete nažehľovať na tričká, bundy, dresy alebo materiály ako je napr. drevo, keramika alebo plast. Tento model je ľahko otvárateľný a veľmi výkonný. Vďaka digitálnemu displeju jednoducho nastavíte teplotu aj čas. Vyhrievacia doska termolisu má rozmery 120×120 mm. Ochrana proti prehriatiu a zvukový signál, ktorý Vás upozorní po uplynutí nastaveného času, zaručujú bezpečnú manipuláciu. Zobraziť menej