inzercia, predaj, predám, bazár

Fotovoltaika - montážnici aj elektrikári, Nemecko.

Kategória: Technika a energetika

Ponuka pre viacero tímov montérov, ale aj elektrikárov na fotovoltaiku.
Jeden z partie nemčina na komunikatívnej úrovni.

Montáž konštrukcií a fotovoltaických panelov, mechanickej aj elektrickej časti na strechy rodinných domov a priemyselných objektov.

Sadzba: 22 - 25€/hod. (závisí od skúseností a úrovne nemčiny).
Ubytovanie bude zabezpečené a preplatené v plnej výške.

Mesto: v rôznych častiach Nemecka, keďže obsadzujeme pozície pre viacerých klientov. Pri spokojnosti klientov práca celoročne.
Nástup: dohodou

Práca na živnosť. Robí sa 55-60 hod. týždenne.
Turnusy 4+1

Požiadavky:
- skúsenosti s montážou alebo zapájaním fotovoltaických panelov aspoň 1 rok
- jeden z partie nemčina na komunikatívnej úrovni
- pri elektrikároch požadujeme skúsenosti a platné osvedčenie o skúške z vyhlášky
MPSVaR SR č. 508/2009 Z.z.§21 a vyššie
- živnosť, auto, náradie
- spoľahlivosť, zodpovednosť, samostatnosť

Ak Vás naša ponuka zaujala, pošlite nám Váš životopis na info@ alebo nám zavolajte na číslo: .

Pridajte sa k našim spokojným spolupracovníkom a profitujte pri dlhodobej spolupráci z ďalších benefitov.
Tešíme sa na úspešnú spoluprácu s Vami.
Fotovoltaika - montážnici aj elektrikári, Nemecko.
Podobné inzeráty
ELEKTRIKARI / ZAMOČNICI NEMECKO - od 7.1.2023
Ponuka práce pre elektrikárov, zámočníkov v zahraničí. Nemecko -Firma poskituje prácu celoročne. Preferujeme dlhodobú spoluprácu. - Vo firme je možný pracovný postup - možnosť finančného rastu po 3 mesiacoch - firemné monterky, firemné certifikácie a podobne. -Firma hradí ubytovanie a aj cestu na firemných autách na vlastné náklady. HĽADÁME PRACOVNÍKOV : -ELEKTRIKÁR -Nemčinár / Angličtinár -ELEKTRIKÁRI - Bez znalosti jazyka -ZAMOČNÍK - prax 2 roky POŽIADAVKY NA PRACOVNÍKOV ELEKTRIKÁR : -Elektrikárka vyhláška : §21 / §22 / §23 -FLEXIBILNOSŤ -Prax : od 1 roka -Jazyk nie je podmienka. POŽIADAVKY NA PRACOVNÍKOV ZÁMOČNÍK : -Certifikácia : - Papiere na vysokozdvižný vozík - Papiere na plošiny - Výškové práce OHODNOTENIE PRÁCE : -ŽIVNOSŤ : od 17-22 eur - nástupný plat -Práca je vykonávaná 9 max 11 hod/denne 6 dní v týždni. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! elektrikar, elektrikár, mechanik, elektrikári
ELEKTRIKARI / ZAMOČNICI NEMECKO nastup 16.1/23.1.23
Ponuka práce pre elektrikárov, zámočníkov v zahraničí. Nemecko -Firma poskituje prácu celoročne. Preferujeme dlhodobú spoluprácu. - Vo firme je možný pracovný postup - možnosť finančného rastu po 3 mesiacoch - firemné monterky, firemné certifikácie a podobne. -Firma hradí ubytovanie a aj cestu na firemných autách na vlastné náklady. HĽADÁME PRACOVNÍKOV : -ELEKTRIKÁR -Nemčinár / Angličtinár -ELEKTRIKÁRI - Bez znalosti jazyka -ZAMOČNÍK - prax 2 roky POŽIADAVKY NA PRACOVNÍKOV ELEKTRIKÁR : -Elektrikárka vyhláška : §21 / §22 / §23 -FLEXIBILNOSŤ -Prax : od 1 roka -Jazyk nie je podmienka. POŽIADAVKY NA PRACOVNÍKOV ZÁMOČNÍK : -Certifikácia : - Papiere na vysokozdvižný vozík - Papiere na plošiny - Výškové práce OHODNOTENIE PRÁCE : -ŽIVNOSŤ : 15-18.5 zámočník -ŽIVNOSŤ : od 17-20 eur elektrikar - nástupný plat -Práca je vykonávaná 9 max 11 hod/denne 6 dní v týždni. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! elektrikar, elektrikár, mechanik, elektrikári
Fotovoltaika/montážnici panelov/elektrikar/pomocnik
Solar Energy Team s. r. o. Miesto práce Česká Republika, Slovensko Druh pomeru živnosť Zamestanacec Termín nástupu IHNEĎ Mzdové podmienky (brutto) 1500 - 4000EUR/mesiac hodinová sadzba závisí od praxe Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - kompletná montáž konštrukcie a panelov. - práca 10 h denne. Možnost aj v soboty, 50-60 h týždenne, turnusy pondelok-pátok, alebo 4+1 Zamestnanecké výhody, benefity - dlhodobé a stabilné projekty - zabezpečené a plne preplatené ubytovanie Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná Fotovoltaika Renomovaná česká spoločnosť činná v oblasti energetiky. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Jazykové znalosti Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti montážnik fotovoltaických panelov, výhoda vyšší mzda od počátku Počet rokov praxe 1 Osobnostné predpoklady a zručnosti - podmienkou je prax s montážou fotovoltaických/solárnych panelov-modulov aspoň 1 rok - jeden z partie sa musí vedieť dohovoriť po česky - vlastné auto výhoda - živnosť výhoda Ďalšie požiadavky: - spoľahlivosť, - tímová spolupráca, - orientácia na výkon, - odolnosť voči stresu. Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Solar Energy Team , s.r.o. je dynamická fotovoltaiská firma. S našimi klientmi sme v pravidelnom kontakte a poskytujeme im služby profesionálnej kvality a úrovne v oblasti elektro montážnych prác, ale tiež stavebné a montážne práce. Ctíme Batovké principy, dbáme na zaměstnancov ako základ dobré fungujúcej firmy.
Práca Elektrikári v Nemecku 25 €/Hod
Pracovná ponuka Nemecko ???????? do Norimberg Nástup ihneď⚠️⚠️⚠️⚠️ Elektrikári s vyhláškou 21-24 paragraf. Plat od 25 €. Podmienka prax na danej pozicii min 2 roky a dobrá nemčina . Ubytovanie zabezpečené ,ale nehradené Práca na živnosť Turnusy 3-4 týždňové 1 týždeň doma.
Práca Elektrikár Mníchov
⚡️ Elektrikári - Domová inštalácia ⚡️ Kde?: Mníchov Cena: Od 22-25€ / fakturácia 14/20 Ubytovanie : zabezpečené a po dohode s klientom hradené ⁉️ Podmienky ⁉️ - Nemecký jazyk na pracovnej úrovni výhodou, nie nutnosťou - minimálne 21 vyhláška podmienkou - prax a chuť do práce Ponúkame: - možnosť dlhodobej spolupráce -pri spokojnosti navýšenie hodinovej sadzby -možnosť záloh - 60h / týždeň (podľa dohody na tomto projekte aj viac) -zabezpečené komfortné ubytovanie Kontakt: Pre vážny záujem poprosíme poslať CV na info@ Nemecko, elektrika, práca, Elektrikar, elektrikari
ELEKTRIKÁRI NEMECKO
Práca pre ELEKTRIKÁROV NEMECKO! Naša firma pôsobiaca pol desať ročia ponúka na stabilné pozície prácu v zahraničí. Firma sa zaoberá výhradne priemyselnou a automatizačnou technikou. Či už sa jedná o roboty alebo iné zariadenia ako dopravnikové linky a podobne. Spoločnosť si zakldá na dlhodobej spolupráci. Preferujeme dlhodobejšie či už projekty alebo spoluprácu s našimi pracovníkmi. Voľné pozície : *** Elektrikár *** §21 - Od 16 do 18 eur + extra hodnotenie znalosti jazyka. §22 - Od 17 do 21 eur + extra hodnotenie znalosti jazyka. §23 - Od 18 do 22 eur + extra hodnotenie znalosti jazyka. *** Zámočník *** - Prax v odbore potrebná min 2 roky. Od 15-20 eur + extra hodnotenie znalosti jazyka. V prípade záujmu nás kontaktujte na telefónnom čísle :