inzercia, predaj, predám, bazár

FOY futbalová škola TRNAVA

Kategória: Ostatné

O NÁS :

Vytvárame nový a sme presvedčený , že v budúcnosti úspešný projekt a budeme radi, ak sa Vy a Vaše deti stanú jeho súčasťou.
Našim cieľom je, aby sa Vaše deti hrali futbal pre radosť, neriešime talent, ani limity, našou víziou je pracovať inak, ako tomu je v iných futbalových kluboch , či akadémiách , kde sú " jasne " zadefinované podmienky prijatia a a dopredu " vizionárske pohľady fundovaných trénerov " o schopnostiach detí a ich predpoklady pre budúcu kariéru a predpokladaný rozvoj. Pracujeme s každým dieťaťom ktoré má záujem hrať futbal, či všeobecne športovať. Zo skúsenosti vieme, že talent je len základ a rozvíja sa len vtedy, keď je v správnych rukách, zároveň však nie je garanciou a naopak častokrát "menej " talentované deti dosiahli vo vyššom veku väčší úspech poctivou prácou na sebe a prístupom k futbalu, či športu ako takému. Napriek tomu je náš prístup veľmi individuálny, zároveň však zakomponovaný do kolektívu a chceme byť spoločne úspešný v konfrontácii s " konkurenciou ", teda súpermi.

Prečo FUTBAL :

Futbal je fenomén , kráľ športov, krorý má rád takmer každý chlapec .Nie je snáď krajina, kde sa futbal nehrá. Ktorý chlapec by nechcel byť Ronaldo , či Messi ? Futbal je láska, ktorá v akejkoľvek forme trvá do konca života, či už aktívnou hrou, alebo rekreačnou hrou, alebo len ako divák podporujúci svoje obľúbené družstvo.

Prečo FOY :

Čo vlastne FOY znamená ? .. Football for you - futbal pre teba .. Čo sa týka " pozadia tohto projektu, stojím za ním ja :-) a mne najbližší ľudia, ktorí za mnou stoja a podporujú ma v mojich snoch a myšlienkach a zároveň dôverujú mojim schopnostiam robiť veci inak .. lepšie .. Konkrétne výsledky mojej práce Vám rád ukážem .. som profesionálny tréner a bývalý hráč významného slovenského klubu , kde som mal možnosť získať majstrovský titul v žiackej kategórii okrem iného a mnoho rokov sa konfrontovať sa s najlepšími klubmi na Slovensku a v Európe. Vo futbale sa pohybujem 33 rokov ako hráč a tréner a tieto skúsenosti chcem odovzdať aj Vašim deťom. Ako tréner mám skúsenosti s rôznymi vekovými kategóriami od prípraviek až po mužov.

Prečo by mali Vaše deti ŠPORTOVAŤ :

Pohyb je v dnešnej dobe mobilov, tabletov a a televízie v spojitosti s príjmom " rýchlych " jedál nevyhnutný, čo je však rovnako dôležité nielen u detí , ale v živote každého človeka a to .. disciplína, socializácia, priateľstvo , radosť z hry , rešpekt, úcta, či emócia po vyhratom, či prehratom zápase .. tak ako aj v živote nás dospelých.

Čo je DOLEŽITÉ :

Podporovať svoje deti , ale nevstupovať do tréningového procesu, nekritizovať, naopak povzbudiť, pochváliť , tešiť sa z malých aj veľkých úspechov , individuálnych , či kolektívnych. Spomeňte si na to, ako aj ste boli aj Vy deti , čo Vám bolo príjemné a čo nie .. A najmä , naše deti tu nie sú na to , aby realizovali nesplnené sny nás rodičov.

FOY futbalová škola TRNAVA
Podobné inzeráty
Predám formy na pečenie  číslice,kniha, futbalová lopta
Top stav cena za kus formy 6e Futbalová Lopta Kniha forma Číslice 0,1,2,3,4,5,6,9
Predám sedací vak futbalová lopta
Predám sedací vak v tvare futbalová lopta. Farba modro biely. Objem 500 L. Nový stal 50 EUR. Malo používaný cca 10 krát.
Predám Písmo sväté STARÝ ZÁKON  I-IV
Predám Písmo sväté STARÝ ZÁKON I, vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1968, Písmo sväté STARÝ ZÁKON II , vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1969, Písmo sväté STARÝ ZÁKON III , vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1969, Písmo sväté NOVÝ ZÁKON IV , vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1970 Cena dohodou, najradšej osobne
Predám Písmo sväté STARÝ ZÁKON I, vydal Spolok sv. Vojtecha
Predám Písmo sväté STARÝ ZÁKON I, vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1968, Písmo sväté STARÝ ZÁKON II , vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1969, Písmo sväté STARÝ ZÁKON III , vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1969, Písmo sväté NOVÝ ZÁKON IV , vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1970
Predám Písmo sväté STARÝ ZÁKON I, - IV.
Predám Písmo sväté STARÝ ZÁKON I, vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1968, Písmo sväté STARÝ ZÁKON II , vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1969, Písmo sväté STARÝ ZÁKON III , vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1969, Písmo sväté NOVÝ ZÁKON IV , vydal Spolok sv. Vojtecha , Trnava 1970
DVD filmy original
Predam tieto filmy, niektore ani neboli pouzite, vo vybornom stave, par kuskov sa najde so skrabancekmi. Cena je 1euro za kus. Pozor - iba tie co su odfotene s obalmi, maju obal, ostatne obal nemaju alebo iba ten papierovy nasuvaci. Vsetky su orig. kupovane v predajniach. Najlepsie osobny odber. Niektore z foto su uz predane, preto sa radsej opytajte ci este mam konkretny film. Este mam tieto- Probuzeni v Reno, Maly Budha, Rada nestastnych prihod - Ve Jmenu Angela , Serpico, Muz na mesici, Sakal, Peklo (van damme), Zrozeni pana ucetniho, Nesnaze pana ucetniho, Pelisky, Pasti pasti pasticky, O princezne Jasnence a letajicim sevci, Pat a Mat 5, Under suspicion/Podezreni, Zeme policajtu, No pockaj zajac 1 a 2, Nezapomenutelne detstvi, Krizovatka osudu, Unos, Vesmirna prda 2001, Futbalova skola D. Beckhama, Gandhi, Ridic slecny Daisy, Snehova kralovna anim., Atlantis (1991), Ako prichadzaju sny, Zena ve vode, Terminator 2, Sest pohrbu a jedna svadba, Umuceni Krista, Ti druzi, Podraz/Sting (1973), Nekonecny pribeh,