inzercia, predaj, predám, bazár

Freddy jeans

Kategória: Nohavice

Predám originál freddy jeans veľkosť 36, majú malú zašitu dierku, vidno na fotke. Inak bez poškodení
Freddy jeans
Podobné inzeráty
Freddy jeans
Predám 2x oblečené push-up Freddy jeans, ako nové, krásna ružovo fialová farba, perfektne sedia na postave, pozdvihnúť zadok, cena nových 90€
Freddy jeans
Predám len opraté Freddy jeans maskáčové, veľkosť M, ale sadnú kľudne na S, stoja mi zbytočne v skrini.
Freddy jeans
predám bavlnené freddy jeans regular pás, vel.S, raz oblečené ako nové
Freddy denim
Freddy WR.UP sú nohavice ušité so špeciálnym push-up efektom ktoré krásne vytvarujú každy ženský zadoček a sú maximálne pohodlné. => silikón na páse - zabezpečuje, že nohavice pekne držia a nepadajú => silikónová membrána - pekne vytvaruje zadoček (nachádza sa na vnútornej strane) => okrúhle šitie - pre ešte krajší optický efekt Modelovacie push-up nohavice z radu WR.UP®vyrobené z organickej bavlny a recyklovaného elastanu. Model má bežný regularný pás so zapínaním na dva gombíky, klasickú dĺžku. Odev zvýrazňuje Vašu ženskosť vďaka svojmu dizajnu a tvarovaciemu a zdvíhaciemu efektu inovatívnej technológie FREDDY WR.UP®, ktorá pomáha zvýrazniť siluetu. Sú úplne nové veľkosť 34 (XS).
Freddy nohavice sivé
Freddy nohavice Predám bavlnené Freddy nohavice v klasickej dĺžke, bedrový pás, sivá farba, veľkosť XXS, sedí XS. Oblečené len 2x. V prípade záujmu ma prosím kontaktuje emailom, číslo je vymyslené. Cena 20€ + doprava, prípadne osobný odber Bratislava.
Freddy nohavice
Freddy nohavice Predám bavlnené Freddy nohavice v 7/8 dĺžke, bedrový pás, marhuľová farba, veľkosť S. Oblečené len 2x. V prípade záujmu ma prosím kontaktuje emailom, číslo je vymyslené. Cena 20€ + doprava, prípadne osobný odber Bratislava.