inzercia, predaj, predám, bazár

FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a Čistenie komínov originál KOMINÁR

Kategória: Remeselné a stavebné práce

✅✅✅Nevolajte stavebných živnostníkov alebo firmy, volajte originál KOMINÁRA s praxou. Získate tak odborné práce a potrebné tlačivo o vykonaní odbornej prehliadky komína KOMINÁézovanie môže podľa živnostenského zákona realizovať len odborne spôsobilý kominár so skúškou.

Frézovanie a vložkovanie je tým NAJLACNEJŠÍM a NAJVÝHODNEJŠÍM riešením, ak potrebujete opraviť a zrekonštruovať váš komín.

Avšak neodborne prevedená práca narobí viac škody, ako prinesie úžitku. Preto je potrebné vykonanie prác spojených s frézovaním a vložkovaním komína zveriť do rúk odborníkov. Potom si budete užívať výhody, ktoré sa vám vrátia v podobe:
- ÚSPOR NA PALIVE

- DLHEJ ŽIVOTNOSTI KOMÍNA

- JEHO ĽAHKEJ ÚDRŽBE

- VÄČŠEJ BEZPEČNOSTI

Pri vložkovaní používame certifikované žiaruvzdorné vložky, ktoré vďaka rýchlemu zahriatiu materiálu zabezpečujú takmer OKAMŽITÝ ŤAH komína.

Aby sme zabezpečili dlhú životnosť komína a ochránili ho pred poškodením v cene komína sa nachádza aj KOMÍNOVÁ STRIEŠKA a PROTIDAŽĎOVÝ KRYT.

ZAVOLAJTE nám alebo NAPÍŠTE mail a dohodnite si obhliadku a vypracovanie cenovej ponuky ZDARMA a to bez ohľadu na to, či sa nakoniec rozhodnete pre nás.
FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a Čistenie komínov originál KOMINÁR
Podobné inzeráty
FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov originál KOMINAR
Vyriešime váš problém s komínom, ak: ✅dechtuje ✅neťahá ✅zanáša sa ✅praská FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov originál KOMINAROM. Nevolajte živnostníkov a iné firmy volajte len kominára s praxou. Frézovanie môže podľa živnostenského zákona realizovať len odborne spôsobilý kominár so skúškou. Frézovanie a vložkovanie je LACNÝM a RÝCHLYM riešením, ktoré predĺži životnosť vášho komína o cca 30 rokov. Ďalšími výhodami sú takmer okamžitý ťah komína, neusadzovanie sadzí, úspora na palive a zvýšenie bezpečnosti komína, aj vášho domu. Frézujeme a vložkujeme: - materiály: betón, tehla, šamot - vyosené a krivé komíny ZDARMA vypracujeme cenovú ponuku. DOPRAVA až k vám je zdarma. Frézujeme a vložkujeme po celom Slovensku.
Frézovanie komínov,  vložkovanie komínov
Ponúkame frézovanie, vložkovanie, čistenie a servis komínov. Vykonané dielo odovzdáme s revíziou pre poisťovňu. Ponúkame fasádne nerezové komíny. V prípade záujmu informácie na t.č. .
Frézovanie a vložkovanie komínov
Ponúkame profesionálne frézovanie a vložkovanie komínov ako aj dodávku a montáž trojvrstvových nerezových a keramických komínov. Nerezové komínové systémy Schiedel /Nemecké/ - najlepšej kvality v Európe - záruka 10 rokov Keramické komínové systémy Schiedel /Nemecké/ - záruka 30rokov. Cena frézovania je 25Eur/meter Zľava na komíny Schiedel 25% Kontakt: MAKOM, s. r. o. Milochov 116 017 06, Považská Bystrica Tel: Email: info@ web:
Vložkovanie komínov
Realizujeme vložkovanie komínov nerezovým systémom.Robime vložkovanie šamotových aj azbestových komínov bez frézovania. Ak máte záujem o vyvlozkovanie komína stačí zavolať a dohodnúť si obhliadku prípadne termín realizácie a cenu.
Kominárske služby - montáž-kontrola- čistenie
Volajte originál KOMINÁRA s praxou. Frézovanie môže podľa živnostenského zákona realizovať len odborne spôsobilý kominár so skúškou. ✅ZDARMA – obhliadka, vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky, poradenstvo ✅OPRAVA a REKONŠTRUKCIA KOMÍNA – komín bude ako NOVÝ Kontrola a čistenie komínov - frezovanie - vložkovanie - oddechtovanie - kontrola spalinovej cesty kamerovým ystémom - potvrdenie o čistení - čistenie systémom Snaplock - cena od 30,- eur podľa znečistenia
POSTAVÍM KRB, KRB, STAVBA KOMÍNOV ,VLOŽKOVANIE KOMÍNOV
Montáž krbov krbové vložky Kobok, Kratki,Bef... 650 izolačný 750 šamotový krb pecí, komínov Schiedel, Leier, Stadreko 50 euro meter 3 plášťové fasádne nerez komíny hr.0,8 mm 350 euro montáž Vložkovanie komínov nerez vložkami 0,8 mm 250,-euro montáž Zapájanie krbových kachlí 100,-euro montáž Juraj