inzercia, predaj, predám, bazár

Fusak Elodie Details

Kategória: Kojenecké potreby

Predam detsky fusak znacky Elodie Details, pouzivany 1 sezonu, bez poskodeni, iba osobny odber okres Pezinok
Fusak Elodie Details
Podobné inzeráty
Elodie Details obojstranna podlozka do kocika cierna
Predam novu nepouzivanu zabalenu podlozku do kocika Elodie Details. Obsahuje otvory na 5-bodové bezpečnostné pásy a je vhodná pre všetky typy kočíkov. Podložka CosyCushion™ od spoločnosti Elodie Details vdýchne vášmu starému kočíku nový život a dodá extra pohodlie. Podložka je obojstranná. „Letná strana“ je vyrobená z odolnej tkaniny, ktorá sa mimoriadne ľahko čistí a „zimná strana“ je z mäkkého zamatu, ktorý zahreje vaše dieťa. Stala 39,90€ predame za 30€. Vhodna ako dar. Cena pevna.Na cenove ponuky nereagujem.
Elodie details, Suavinex, Philips avent ultrasoft
Predam rozne veci: Elodie details pletena deka - PREDANA Elodie details maznacik Blinkie Belle - iba skladovane, malu nezaujala, ako novy - 18€ Suavinex klip na cumlik premium Hygge - v dobrom pouzitom satve - 4€ Suavinex puzdro na cumliky - vo velmi dobrom stave - 5€ Philips avent cumlik ultrasoft - vyvarene - spolu 4€
Deka a muselinka elodie details forest flora
cena spolu zamatova deka elodie details forest flora bezne znamky pouzivania letna bambusova muselinova deka v bledomodrej farbe z kolekcie moon balloon lahka priedusna do kocika na prekrytie noziciek alebo ako mojkacik na spanie, neskor vynosite ako nakrcnik. v nosenom stave ale este posluzi pozri aj dalsie inzeraty ELODIE DETAILS mam toho viac po detoch na predaj osobny odber ba dubravka alebo klientske centrum. Pripadne zaslem postou/zasielkovnou/vinted
Fusak Elodie Details
Predám fusak Elodie Details vhodný do športového kočíka. PC 119€, Funkcia 2 v 1 Získate vysoko kvalitnú vložku sedadla, ako aj univerzálny fusak v jednom. Univerzálny strih Navrhnuté pre všetky štandardné kočíky, športové kočíky a buggy na súčasnom trhu. Povrch odolný voči vetru a vode Vonkajšia látka má vodoodpudivú povrchovú úpravu, ktorá udržiava vnútornú časť suchú aj vo vlhkých podmienkach. Jednoduché používanie Pripravené otvory pre 5-bodové pásy , vďaka ktorým sa ľahko umiestnia a odoberú. Ľahké čistenie Perte v práčke a sušte v sušičke.
fusak elodie details
Predám fusak elodie details - pink ako nový
Elodie Details- zebra
Predám tento komplet od Elodie Details :-) Predám len ako komplet cena: 150€ Všetko je top stav! Len na podložke je jemne vydraty napis Elodie. A na deke je na mini kusocku zaderok( ak by mamicka mala zaujem,tak by som sa to pokusila opravit). Písať len vážny zaujem. V prípade vázneho záujmu pošlem na vyžiadanie aj viac foto.Nepotrebujem to predať silou-mocou takže ani špekulantky nepísať. Poprosim mail,cislo vymyslene.