inzercia, predaj, predám, bazár

gabiony-pokládka zámkovej dlažby

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Realizujeme výstavbu gabionových múrov +pokládku zámkovej dlažby.
PONÚKAME VÁM:
- Pokládku zamkovej dlažby
- Stavebné práce
- gabionove ploty
- gabionove oporné múry
- Výkopové práce
- Terénne úpravy
- Osadenie cestných a parkovych obrubníkov
- Zatrávňovacie tvárnice. Prácu vykonávame na celom Slovensku .email:eurostav1984@
Tel:
gabiony-pokládka zámkovej dlažby
Podobné inzeráty
Zámková dlažba - pokládka: Bratislava a Západné Slovensko
Profesionálna pokládka zámkovej dlažby a súvisiace stavebné práce. Pokládka zámkovej dlažby Pokládka obrubníkov Pokládka palisád Zarovnanie terénu Výkopové a zemné práce info@ Na nižšie uvedenej stránke nájdete aj referencie s ukážkami našich prác. Kontaktujte nás a my sa Vám obratom ozveme. Zámková dlažba snov zamkova dlazba, pokladka zamkovej dlazby, pokladka obrubnikov, pokladka palisad, vykopove a zemne prace, terenne prace, zarovnanie terenu
Pokládka Zámkovej Dlažby
Realizujeme pokladku zámkovej dlažby, obrubníkov ,palisad a demontaž starej dlažby a betónu . -Pokládka záhradných obrubníkov Cena od 5€/bm ,záleží od terénu . -Pokládka cestných a nájazdových obrubníkov Cena od 7,50 eur/bm, záleží od terénu . -Pokládka palisád ( výška 40, 60, 90, 120cm) Cena od 4eur/ks -Vyhotovenie hrubého podkladu pod zámkovú dlažbu Cena: 4eur/m2 hrúbka podkladu do 50 cm ( navozenie a vyrovananie hrubého podkladu, zavibrovanie po vrstvách ) -Pokládka zámkovej dlažby hr. Do 8cm ( parkoviská pre osobné autá, chodníky) Cena: 9-12eur/m2 -Demontáž starej zámkovej dlažby ,betónu . Cena: 6eur/m2 Zameranie a cenová ponuka zdarma . Email : mz.estav@ Tel.kontakt :
Pokládka zámkovej dlažby a kanalizácie  tel :
Dobrý deň realizujeme pokládku zámkovej dlažby na kľúč za výborné ceny vo veľmi krátkom čase.Taktiež oprava už existujúcej-poprepadanej a podobne po neodbornej pokládke.Sme zohratá niekoľkoročná partia so skúsenosťami odbornosťou a najmä kvalitnou prácou.Disponujeme vlastnou stavebnou technikou: Minibager kubota 2.7t Novučký midibager Sunward 3.85t na väčšie výkopové práce. Dodávkový sklápač iveco daily do užších priestorov. Nákladné auto 3stranný sklápač s hydraulickou rukou Palfinger iveco eurocargo 18t Búracie kladivo 200kg Hutniaca doska 300kg Profi stolová píla na pekné rezy dlažby A ďalšie... -výkopové práce -autodoprava sklápačmi -odvoz stavebného odpadu / zeminy -pokládka zámkovej dlažby -pokládka cestných obrubníkov -pokládka kanalizácie vodovodné a elektrické prípojky. -vsakovače -drenáže -búracie práce Odvodnenie stavieb / striech -základové dosky po stavbu na kľúč A mnoho iného mobil: -Zlomok našej práce si môžete pozrieť na našej facebookovej stránke: Alebo jednoducho do vyhľadávača zadajte Stavby a vykopy Realizujeme okresy Partizánske Topoľčany Nováky Prievidza Bánovce nad Bebravou Žiar nad Hronom po dohode aj ďalej... Takmer 19rokov skúsenosti odbornosť, zodpovednosť a záruka za odvedenú prácu!Ako majiteľ firmy pracujem priamo na stavbe v montérkach a dohliadam nad kvalitou našej práce a zodpovedám za ňu,nie ako dnešný podnikatelia si kúpia stroj a dájú inzerát a zoženie rôznych ľudí...tak to aj niekedy vyzerá... Stavebný materiál vybavujem za výborné ceny a nič si na ňom neprihadzujem-moja zásada! Živnosť od roku 2009,platca DPH. Cenové ponuky a obhliadky zdarma! Neváhajte volať a dohodnúť si obhliadku.Termíny sa rýchlo plnia a inzerát býva spustený len do konca jari, potom máme už večšinou toho veľa. .
Pokládka zamkovej dlažby
Ponúkame Vám profesionálnu pokladku zamkovej dlažby a kamenného koberca. Pokladku zamkovej dlažby realizujeme za 12€/m2 + pokládka obrubníkov 4,50€bm Pokládka kamenného koberca závisí od druhu kamenného koberca. Práce či už kamenny koberec alebo zámkovú dlažbu realizujeme na kľúč, od zemných prác až po samotnú pokladku zamkovej dlažby. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať Cenovu ponuku vám vypracujeme na základe obhliadky. Cenova ponuka a obhliadka je zdarma !!! Mail: info.kopzem@ Tel:
Pokládka zamkovej dlažby
Ponúkame Vám profesionálnu pokladku zamkovej dlažby a kamenného koberca. Pokladku zamkovej dlažby realizujeme za 16€/m2 + pokládka obrubníkov 6,5 €bm Pokládka kamenného koberca závisí od druhu kamenného koberca. Práce či už kamenny koberec alebo zámkovú dlažbu realizujeme na kľúč, od zemných prác až po samotnú pokladku zamkovej dlažby. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať Cenovu ponuku vám vypracujeme na základe obhliadky. Cenova ponuka a obhliadka je zdarma !!! Mail: janikovic00@ Tel:
Pokládka zamkovej dlažby
Ponúkame Vám profesionálnu pokladku zamkovej dlažby a kamenného koberca. Pokladku zamkovej dlažby realizujeme za 12€/m2 + pokládka obrubníkov 4,50€bm Pokládka kamenného koberca závisí od druhu kamenného koberca. Práce či už kamenny koberec alebo zámkovú dlažbu realizujeme na kľúč, od zemných prác až po samotnú pokladku zamkovej dlažby. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať Cenovu ponuku vám vypracujeme na základe obhliadky. Cenova ponuka a obhliadka je zdarma !!! Mail: janikovic00@ Tel: