inzercia, predaj, predám, bazár

Galvanic Spa❤️AKCIA

Kategória: Ostatné

!!!Iba jeden balík za zvýhodnenú cenu!!!

GALVANICKÁ ŽEHLIČKA na tvár, telo a vlasy za TOP cenu

Omladenie tváre na počkanie - vyzerajte mladšie o 10 rokov za 10 minút

Zameriava sa na viditeľné známky starnutia pokožky priamo pri ich zdroji. Jemné línie a vrásky vyzerajú hladšie, pleť je oživená a vy pôsobíte krajšie a mladistvejšie.
Tajomstvo takto mlado vyzerajúcej položky a pleti spočíva v inovačnej vede spoločnosti. Prístroj využíva samonastaviteľný galvanický prúd často používaný v profesionálnych wellness centrách, ktorý pomáha zabezpečiť vstrebávanie zložiek proti starnutiu do položky. S ďalšími nadstavcami a doplnkovými produktmi určenými na tvár, telo a vlasovú pokožku vám tento viacúčelový domáci kozmetický prístroj umožňuje zažívať pocit wellness centra v pohodlí vlastného domova.

Akciové balenie obsahuje:

-Prístroj Galvanic Spa vrátane 4 nadstavcov
-Balenie ošetrujúcich gélov
-Napca hydratačný sprej s kyselinou

V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo volajte
Galvanic Spa❤️AKCIA
Podobné inzeráty
ageLOC Galvanic SPA + Galvanic Body SPA
Vyhodná ponuka!!! Super cena za obe prístroje! 2 prístroje za cenu 1 AgeLOC Galvanic Spa - Vyhladí vrásky, omladí pleť, revitalizuje pokožku hlavy. Funguje na základe galvanického prúdu. Je vhodná na hĺbkové vyčistenie a vyživenie všetkých druhov pleti. Sama si zmapuje pokožku a podľa typu a stavu znečistenia si pridáva na intenzite. Posilňuje vlasové cibulky a spevňuje vlasy. Pôvodná cena: 472€ + AGELOC Galvanic Body Spa - Galvanicka zehlicka na telo Vam neskutočne pomoze , pokial vas trapi postava, telo . Ak mate celulitidu, strie, ovisnute brusko, paze , potrebujete nastartovat lymfu , odvodnit a spevnit telo. Pôvodná cena:370€
Galvanic Spa
Predám galvanicku žehličku nová nepoužívaná,nevhodný darček. Vyhodny balik obsahuje galvanicku zehlicku Galvanic Spa, 4 nadstavce, 1 balenie gelikov Galvanic Facial Gels,gelik na jemné vrásky. Na cene sa ešte viem dohodnúť. Preferujem osobný odber Trnava,Senec a okolie.
Galvanic Body Spa
Predám málo používany Galvanic Body Spa pre viac info písať email.
Nuskin Galvanic Spa žehlička
Ponúkam na predaj Nuskin Galvanic Spa žehličku so štyrmi nadstavcami a gélom na vrásky. Cena je 210EUR.
Galvanic Body Spa
Predám 2krát použitý Galvanic Body Spa žehlička na telo bez gélov pre viac info písať email.
Nuskin Galvanic spa
Ponúkam na predaj Nuskin Galvanic Spa žehličku so štyrmi nadstavcami a gélom na vrásky. Cena je 210EUR.