inzercia, predaj, predám, bazár

Garáž, Košice - Juh, 18m2

Kategória: Garáže

Typ: Garáže
Ulica: Táborská
Obec: Košice-Juh

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa garáž v mestskej časti Košice - Juh na rozhraní ulíc Táborská - Dunajská.

Garaž s pozemkom sú v osobnom vlastníctve o rozlohe 18m2. Garáž je  bez elektrickej energie ale s možnostou zriadenia. Gáraž ma výhodnú polohu a nachádza sa na viditeľnom mieste s dobrou dostupnosťou.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). 

V prípade , že Vás ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať.

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Celková plocha: 18 m2
Garáž, Košice - Juh, 18m2
Podobné inzeráty
Predám garáž na Žriedlovej ulici. 18m2 +el, pozemok. Košice
!! INZERÁT PLATNÝ DO ZMAZANIA !! Dobrý deň. Predám garáž 18m2 s elektrinou a pozemkom.(+ dá sa parkovať aj pred garážou) Na Žriedlovej ulici (pri Cassovare pod novou nemocnicou/Medickou). Košice. Výborná a nedostupná lokalita Rozmery garáže: V-230cm,Š-290cm,D-550cm Rozmer brány: V:200cm,Š:250cm Do garáže nezateka. Garáž je v pôvodnom stave. Garáž ma 18M2+ s elektrikou. Ihneď k predaju! CELÁ GARÁŽ AJ S POZEMKOM JE V OSOBNOM VLASTNÍCTVE. Nie som realitka. Pri rýchlom jednaní,možná dohoda. !! INZERÁT PLATNÝ DO ZMAZANIA !!
PRENÁJOM garáže v JUH STARE MESTO Košice skladový priestor
DLHODOBO PRENÁJOM garáže v MČ Košice - Juh pri K2 Rastislavová Garáž na prenájom v lukratívnej lokalite mestskej časti Košice – Juh blizko K2 možnosť parkovať aj pred garážov ideálne pre rodinu s dvoma autami • Vlastníctvo - osobné • Výmera – 18m2 • Radová garáž • Dvojbrána ZHRNUTIE: Garáž sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti centra mesta, je plne funkčná, vhodná aj na podnikateľské účely, prípadne ako skladový priestor. Garáž je suchá a čistá.
Garáž, Košice-Juh, Jantárová ul.
Typ: Garáže Ulica: Jantárová Obec: Košice-Juh Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj garáž v mestskej časti Košice-Juh na Jantárovej ul. Garáž s montážnou jamou má výmeru 18m2, je v nej zavedená elektrina (220V). V garáži je stropné svetlo (vpredu/vzadu) a viaceré zásuvky. Pozemok pod garážou je v osobnom vlastníctve. Cena: 32.000€ Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 18 m2 El. napätie: 230V
Garáž, Košice-Juh, Jantárová ul.
Typ: Garáže Ulica: Jantárová Obec: Košice-Juh Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj garáž v mestskej časti Košice-Juh na Jantárovej ul. Garáž s montážnou jamou má výmeru 18m2, je v nej zavedená elektrina (220V). V garáži je stropné svetlo (vpredu/vzadu) a viaceré zásuvky. Pozemok pod garážou je v osobnom vlastníctve. Cena: 31.200€ Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 18 m2 El. napätie: 230V
Predám garáž na Žriedlovej ulici. 18m2 +el, pozemok.
!! INZERÁT PLATNÝ DO ZMAZANIA !! Dobrý deň. Predám garáž 18m2 s elektrinou a pozemkom. (dá sa parkovať aj pred garážou) Na Žriedlovej ulici (pri Cassovare pod novou nemocnicou/Medickou).Košice. Výborná a nedostupná lokalita. Do garáže nezateka. Garáž je v pôvodnom stave. Garáž ma 18M2+ s elektrikou. Ihneď k predaju! CELÁ GARÁŽ AJ S POZEMKOM JE V OSOBNOM VLASTNÍCTVE. Nie som realitka. Pri rýchlom jednaní,možná dohoda. !! INZERÁT PLATNÝ DO ZMAZANIA !!
Predám garáž na Žriedlovej ulici. 18m2 +el, pozemok.
!! INZERÁT PLATNÝ DO ZMAZANIA !! Dobrý deň. Predám garáž 18m2 s elektrinou a pozemkom. (+ dá sa parkovať aj pred garážou) Na Žriedlovej ulici (pri Cassovare pod novou nemocnicou/Medickou).Košice. Výborná a nedostupná lokalita. Do garáže nezateka. Garáž je v pôvodnom stave. Garáž ma 18M2+ s elektrikou. Ihneď k predaju! CELÁ GARÁŽ AJ S POZEMKOM JE V OSOBNOM VLASTNÍCTVE. Nie som realitka. Pri rýchlom jednaní,možná dohoda. !! INZERÁT PLATNÝ DO ZMAZANIA !!