inzercia, predaj, predám, bazár

Garáž Košice- Západ, Popradská ul., resp. Bardejovská ul, OV

Kategória: Garáže

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka Ing. Juraj Antol, Ante reality na predaj GARÁŽ v lokalite KOŠICE- Západ. Situovaná je v bezprostrednej blízkosti bytových domov a dopravnej komunikácie (na križovatke Popradská a Bardejovskej ul., v blízkosti Kauflandu, OC OPTIMA, Stavebného bytového družstva Košice II.). Z blízkej, prístupovej, frekfentovanej cesty a zároveň z okolitých bytových domov je maximálne dobre viditeľná a teda viac bezpečná ako bývajú garáže zvyčajne.

Tzv. svetlé- vnútorné rozmery garáže sú nasledovné:

- celková dĺžka cca 5,90 m,
- celková šírka cca 2,90 m,
- vjazd do garáže výška cca 2,00 m,
- vjazd do garáže šírka cca 2,25 m,
- premenlivá výška garáže- od cca 2,35 m pri vjazde až po cca 2,00 m na jej konci.

Garáž je už vyprataná, voľná k užívaniu. Je bez pripojenia na elektrinu a montážnej jamy. Veľkosť vysporiadaného pozemku pod garážou, kt. je vo vlastníctve majiteľa garáže, je podľa výpisu z listu vlastníctva 18m2.
Garáž Košice- Západ, Popradská ul., resp. Bardejovská ul, OV
Podobné inzeráty
Predaj garáž s pozemkov v OV Terasa Popradská
Chcete mať dvojnásobnú radosť z príchodu domov z dôvodu, že máte kde zaparkovať? Chcete sa vyhnúť možným poplatkom za rezidentské parkovanie aj v tejto mestskej časti Košíc? Ak áno, tak pre Vás máme ponuku garáže. Vyriešte si problém s parkovaním raz a navždy - kúpte si garáž! Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka peknú zrekonštruovanú garáž  v rade garáži v lokalite Košice II. - Terasa, ul.  Popradská, Mikovíniho a Petzvalová. V osobnom vlastníctve je okrem murovanej garáže aj pozemok pod garážou. Výmera pozemku v OSOBNOM VLASTNÍCTVE,  na ktorej sa nachádza garáž,  je 18 m2 a druh pozemku je: zastavané plochy a nádvoria. Popis garáže: Garáž je murovaná, čiastočne rekonštruovaná,  má plechové vstupné dvere a plechovú strechu. Podlaha je betónová, na stenách garáže sú nové omietky a nový strop. Rozmery garáže sú: 6 m x 3 m. Rozmery vstupnej brány: viď. foto. Garáž je  bez elektriny, s možnosťou napojenia. Prístup ku garáži je spevnená bezproblémová cesta v blízkosti cesty I. triedy - z ulice Popradská-Michalovská.  Garáž je bezpečná, je na ňu vidieť z hlavnej cesty. Bezproblémoví susedia. Garáž je k dispozícii a na používanie ihneď. Páči sa Vám táto ponuka? Zavolajte na t.č. alebo napíšte na Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti.
✅ prenajmem garaz BArdejovska/Michalovska/Popradska
prenajmem garaz Bardejovska/Michalovska/Popradska Bezpecna - casty prejazd mestkej policie, sucha , velka - vyska az 2,5 m
✅ prenajmem garaz BArdejovska/Michalovska/Popradska
prenajmem 2x garaz vedla seba stojace na Bardejovska/Michalovska/Popradska Bezpecna - casty prejazd mestkej policie, sucha , velka - vyska az 2,5 m 1. s elektrikou VOLNA od 1.5.2023 - 85,- EUR 2. bez elektriky VOLNA od 1.3.2023 - 79,- EUR Prosim iba MAIL alebo VOLAT, s SMS je niekedy problem.
✅  Prenmem garaz MICHALOVSKA, BARDEJOVSKA, POPRADSKA
prenajmem garaz medzi ulicami Bardejovska/Michalovska/Popradska Bezpecna - casty prejazd mestkej policie, s elektrikou, sucha VOLNA IHNED 3 bezpecnostne zamky Prosim iba MAIL alebo VOLAT, s SMS je niekedy problem.
Na predaj garáž, Košice - Západ, Popradská, oproti rezidenci
Typ: Garáže Ulica: Popradská Obec: Košice-Západ Na predaj suchá garáž na ulici Popradská oproti rezidencii Borovicový háj. - výmera 16 m2 - zavedená elektrina - čerstvo vymaľované Cena je 34 000 eur. V cene je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Kontakt: robert.toth@   Obhliadka je možná po telefonickej komunikácii s maklérom. Našim klientom poskytujeme nasledovné služby: – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku ďalších našich nehnuteľností nájdete na stránke našej realitnej kancelárie: Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 16 m2
Na predaj garáž, Košice - Západ, Popradská, oproti rezidenci
Typ: Garáže Ulica: Popradská Obec: Košice-Západ Na predaj suchá garáž na ulici Popradská oproti rezidencii Borovicový háj. - zavedená elektrina - čerstvo vymaľované - zastavaná plocha 16 m2 Rozmery: vchod - výška 1,99m                            - šírka 2,60m                 vnútorné - výška 2,25m                                 - šírka 2,60m                                 - dĺžka 5,20m Cena je 33 000 eur. V cene je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Kontakt: robert.toth@   Obhliadka je možná po telefonickej komunikácii s maklérom. Našim klientom poskytujeme nasledovné služby: – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku ďalších našich nehnuteľností nájdete na stránke našej realitnej kancelárie: Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 16 m2