inzercia, predaj, predám, bazár

Garáž na predaj - Trenčín, Sihoť

Kategória: Garáže

Na predaj garáž v Trenčíne na Sihoti ul. Žilinská, ktorá má výmeru 18m2 a dostatok miesta pre auto ako aj pre uskladnenie vecí z domácnosti.

Na garáži bola vymenená nová strecha a má aj montážnu jamu. Možnosť pripojenia elektriny.
Cena 24900€
Volajte:
Garáž na predaj - Trenčín, Sihoť
Podobné inzeráty
Trenčín Sihoť Sihoť 3 na predaj garáž jednotlivá - ihneď k d
Reality Holding + Vám ponúka Ponúkame na predaj samostatnú garáž v zabezpečenom garážovom dome na Sihoti 3 v Trenčíne. Garáž má spoločný prístupový vchod do dvojpodlažného garážového domu uzavretého kovovou bránou. Garáž je murovaná o výmere 22 m2 s elektrikou a samostatným meračom el. , a garážovou bránou. Výborná lokalita! Cena 23700 vrátane všetkých poplatkov na predaj. Výhodná investícia ! Energetická trieda: B. Ev. číslo: 138787 Kontakt maklér: , kontakt pobočka: . Ďalšie ponuky nájdete na .
Garáž ILAVA Sihot
Mám zaujem u o garaz v ILAVE lokalita SIHOT, platba ihned ... dakujem
Garáž na predaj - Trenčín, Sihoť - Hodžova
Na predaj garáž v Trenčíne na Sihoti ul. Hodžova. Garáž má aj elektrinu. Cena 24900€ Volajte:
Rezervované  Na predaj Garáž na Sihoti ul. Považská, Trenčín
Ponúkame Vám na predaj garáž s montážnou jamou v Trenčíne. Výmera garáže je 18 m2. Garáž je zrekonštruovaná má nové pokrytie strechy. Zabezpečenie je na dva zámky. Možnosť pripojenia na elektrinu. Nachádza sa vo vyhľadávanej mestskej časti Sihoť, pred garážou je peký priestor ktorý sa dá využiť na opravu, vysávanie... Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na . jozef.polas@
Predaj garáž s pozemkov v OV Terasa Popradská
Chcete mať dvojnásobnú radosť z príchodu domov z dôvodu, že máte kde zaparkovať? Chcete sa vyhnúť možným poplatkom za rezidentské parkovanie aj v tejto mestskej časti Košíc? Ak áno, tak pre Vás máme ponuku garáže. Vyriešte si problém s parkovaním raz a navždy - kúpte si garáž! Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka peknú zrekonštruovanú garáž  v rade garáži v lokalite Košice II. - Terasa, ul.  Popradská, Mikovíniho a Petzvalová. V osobnom vlastníctve je okrem murovanej garáže aj pozemok pod garážou. Výmera pozemku v OSOBNOM VLASTNÍCTVE,  na ktorej sa nachádza garáž,  je 18 m2 a druh pozemku je: zastavané plochy a nádvoria. Popis garáže: Garáž je murovaná, čiastočne rekonštruovaná,  má plechové vstupné dvere a plechovú strechu. Podlaha je betónová, na stenách garáže sú nové omietky a nový strop. Rozmery garáže sú: 6 m x 3 m. Rozmery vstupnej brány: viď. foto. Garáž je  bez elektriny, s možnosťou napojenia. Prístup ku garáži je spevnená bezproblémová cesta v blízkosti cesty I. triedy - z ulice Popradská-Michalovská.  Garáž je bezpečná, je na ňu vidieť z hlavnej cesty. Bezproblémoví susedia. Garáž je k dispozícii a na používanie ihneď. Páči sa Vám táto ponuka? Zavolajte na t.č. alebo napíšte na Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti.
Betónová prefabrikovaná garáž - prenosná, TOP CENA
GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! ◄◄◄ KONTAKT: ►►► POPROSIM LEN VOLAT, na emaily neodpovedám. Predam tuto zachovalu betonovu garaz , je prenosna ma drziaky. Garáž má 4 roky, velmi dobry stav. Predávam z dôvodu nadbytočnosti. Betonova garáž,šírka 3,35….výška 2,50…..dľžka 5,50 m , vaha cca 8-9 ton. Garaz sa nachadza 5 km od mesta Senec. Dopravu ku Vam resp. auto s rukou viem zabezpecit ovela lacnejsie ako firmy si pytaju . CENA : 2999 € komplet aj s branou.