inzercia, predaj, predám, bazár

garáž v Dunajskej Strede na Námestie Jána Kálvina

Kategória: Garáže

#2839

Ponúkam na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede na Námestie Jána Kálvina. Rozloha je 16m2. Elektrika je k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte.
Cena:16,500 Eur
………………………..
We offer for sale a garage in a garage building in Dunajská Streda on Námestie Jána Kálvina. The area is 16m2. Electricity is available.
Please contact for more information .
Price:16,500 Eur

Kontact:
Adrian
garáž v Dunajskej Strede na Námestie Jána Kálvina
Podobné inzeráty
Na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede
#2793 Ponúkam na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede na Námestie Jána Kálvina. Rozloha je 16m2. Elektrika je k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte. Cena:19,000 Eur ……………………….. We offer for sale a garage in a garage building in Dunajská Streda on Námestie Jána Kálvina. The area is 16m2. Electricity is available. Please contact for more information . Price:19,000 Eur Kontact:
na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede
#2824 Ponúkam na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede na Námestie Jána Kálvina. Rozloha je 16m2. Elektrika je k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte. Cena:17,500 Eur ……………………….. We offer for sale a garage in a garage building in Dunajská Streda on Námestie Jána Kálvina. The area is 16m2. Electricity is available. Please contact for more information . Price:17,500 Eur Kontact: Adrian
Garáž centrum DS
Predám garáž v centre Dunajskej Stredy na ulici Námestie Jána Kálvina. Garáž sa nachádza v suteréne polyfunkčnej budovy. Nejedná sa o krajnú ale stredovú garáž (lepšie parkovanie). Výklopná plechová brána.
Ponúkam na prenájom garáž v Dunajskej Strede
Ponúkam na prenájom garáž v Dunajskej Strede. Garáž je v dobrom stave, vymaľovaná, odizolovaná strecha. Garáž je vhodná na parkovanie auta, alebo ako sklad pre osobné veci. Pre viac info môžte ma kontaktovať telefonicky.
Garáž na predaj v Dunajskej Strede
Exkluzívne na predaj garáž v Dunajskej Strede! Realitná kancelária RE/MAX z poverenia majiteľa exkluzívne ponúka na predaj samostatnú garáž v meste Dunajská Streda s rozlohou 18 m2 pri Veľkoblahovskej ceste oproti NSP. Vnútorné rozmery: 560 x 320 m. Garáž je vymaľovaná, je v dobrom technickom stave, bez elektriny, kúpou ihneď voľná. Brána garáže je výklopná. Bližšie informácie Vám poskytneme na uvedenom telefónnom čísle.
Murovaná garáž na Športovej ulici v Dunajskej Strede
Ponúkame Vám na predaj murovanú garáž v Dunajskej Strede na Športovej ulici o výmere 18 m2. Garáž má elektrickú prípojku a montážnu jamu. Cena 19 000 € je vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W Real. Ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte a skontaktujte sa so mnou.