inzercia, predaj, predám, bazár

Garáž v Starom Meste na predaj ID:124-19-BIDZ

Kategória: Garáže

ID:124-19-BIDZ
Ponúkam Vám na predaj garáž v garážovom komplexe v blízkosti žel. stanice v Liptovskom Mikuláši-Staré Mesto o rozlohe 18m2.
Garáž je suchá, čistá, vyprataná. Pozemok pod garážou je vysporiadaný. Elektrinu je možné priviezť do garáže z vedlajších hodín.
Cena na vyžiadanie v RK
Podrobnejšie informácie vám rada zodpoviem na tel. čísle: alebo e-mailom: dzurisova@
Nváhajte Zavolať ešte dnes a dohodneme si obhliadku Vašej novej garáže.
Garáž v Starom Meste na predaj ID:124-19-BIDZ
Podobné inzeráty
Garáž v Starom Meste na predaj ID:124-19-BIDZ
ID:124-19-BIDZ Ponúkam Vám na predaj garáž v garážovom komplexe v blízkosti žel. stanice v Liptovskom Mikuláši-Staré Mesto o rozlohe 18m2. Garáž je suchá, čistá, vyprataná. Pozemok pod garážou je vysporiadaný. Elektrinu je možné priviezť do garáže z vedlajších hodín. Cena je 23 900 EUR je schválená majiteľom a zahŕňa kompletný právny servis ako aj poplatky spojené s prepisom a prevodom Nehnuteľnosti. Podrobnejšie informácie vám rada zodpoviem na tel. čísle: alebo e-mailom: dzurisova@ Nváhajte Zavolať ešte dnes a dohodneme si obhliadku vašej novej garáže.
Garáž v Starom Meste na predaj ID:124-19-BIDZ
ID:124-19-BIDZ Ponúkam Vám na predaj garáž v garážovom komplexe v blízkosti žel. stanice v Liptovskom Mikuláši-Staré Mesto o rozlohe 18m2. Garáž je suchá, čistá, vyprataná. Pozemok pod garážou je vysporiadaný. Elektrinu je možné priviezť do garáže z vedlajších hodín. Cena je 0 € je schválená majiteľom a zahŕňa kompletný právny servis ako aj poplatky spojené s prepisom a prevodom Nehnuteľnosti. Podrobnejšie informácie vám rada zodpoviem na tel. čísle: alebo e-mailom: dzurisova@ Nváhajte Zavolať ešte dnes a dohodneme si obhliadku vašej novej garáže.
Prenájom Garáže v Demänovej 126-29-BIDZ
126-29-BIDZ Ponúkame Vám na prenájom krásnu kompletne zrekonštruovanú garáž o rozlohe 22 m2, ktorá sa nachádza na začiatku Demänovej oproti Kultúrnemu domu na ulici Pod Sitieňom. Garáž je napojená na elektrinu, je čistá, vyprataná, vymaľovaná, rekonštrukcia podlahy(dlažba), nové osvetlenie ako aj 2 zásuvky na elektrinu (220V). Garáž na prenájom je voľná ihneď. Neváhajte ma kontaktovať už dnes a zajtrá vaše auto môže parkovať na tomto mieste. Cena za prenájom je 80e/M + elektrika (samostatne). tel. číslo: e.mail: dzurisova@
132-19-BIDZ GARÁŽ v centre mesta na predaj
132-19-BIDZ Ponúkam Vám na predaj garáž na námestí Slobody v Ružomberku. Nachádza sa v uzavretom dvore Bjornsonovho domu o rozlohe 15m2 , ktorá je vhodná pre menší osobný automobil, motorku alebo ako skladový priestor. Rozmery garáže : výška 1,9m šírka 2,7m dĺžka 4,5m Brána do dvora je vo večerných hodinách uzamknutá a tak o dvojitú bezpečnosť je postarané. Neváhajte ma kontaktovať : , dzurisova@ Nezabudnite si pozrieť krátke video pre lepšiu predstavu : Cena: Dohodou
Garáž v Poprade na Starom Juhu
Ponúkame Vám na predaj výborne situovaná garáž v Poprade na starom juhu. Garáž má rozlohu 18m2 a je kúpou ihneď voľná. Pozemok aj garáž sú v osobnom vlastníctve. Garáž je momentálne bez elektriny, s možnosťou pripojenia a zavedenia elektriky podľa vlastnej potreby. Je vo veľmi dobrom technickom stave. V prípade záujmu nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle .
Dám do prenájmu garáž v starom meste
Prenajmem garáž v starom meste nad Palisádmi na Vlčkovej ulici. V garáži elektrina, el. brána.