inzercia, predaj, predám, bazár

Garážové státie v novostavbe v Rači

Kategória: Garáže

Realitná kancelária Echo real ponúka na predaj garážové státie v novostavbe na Rustaveliho ulici 2A,2B. Takisto sú k dispozícii garážové státia pod bytovým domom Rustaveliho 4, 4A, 4B, 4C, 4D. Bytový dom sa nachádza v peknej a vyhľadávanej časti Bratislavy. Garážové státie sa nachádza na -1 podlaží ( v suteréne bytového domu). Výmera garážového státie je 12,25m2. Označenie státia je E - G048. K dispozícii je ihneď. Cena je 15 400€ a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská provízia vo výške 900€.  V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť a dobrá dostupnosť MHD.
Garážové státie v novostavbe v Rači
Podobné inzeráty
Garážové státie v projekte Radničné námestie v Rači
Garážové státie v projekte Radničné námestie v Rači. Garážové státie o rozlohe 12,48m2, nachádzajúce sa v novostavbe Radničné námestie na Rustaveliho ulici v Rači. Mesačné náklady spojené s užívaním miesta vo výške 16,88 EUR. Garážové státie je kúpou ihneď k dispozícii. Cena: 18.400 EUR (vrátane provízie za služby RK). Kontakt: ; info@
NA PREDAJ GARAŽOVÉ STÁTIE V NOVOSTAVBE OPPIDIUM - Uzbe…
garáž, Uzbecká, Bratislava - Podunajské Biskupice, Bratislava II - NA PREDAJ GARAŽOVÉ STÁTIE V NOVOSTAVBE OPPIDIUM - Uzbecká ul., Bratislava Popis: Realitná kancelária DIRECTREAL VIVA ponúka na predaj komfortné garážové státie o výmere 14 m2 v podzemnej garaži v novostavbe OPPIDIUM na Uzbeckejj ulici v Bratislave. Vstup je zabezpečený na diaľkové ovládanie, prípadne z bytového domu na čip. Garažové státie je vhodné aj ako investícia Bytový dom sa nachádza vo výbornej centrálnej lokalite. Na prízemí bytového domu sú potraviny, a rôzne prevádzky služieb (kaderníctvo, kozmetika, atd). V okolí je kompletná občianska vybavenosť, reštaurácie, kaviarne, obchodné jednotky, bankomaty, banky, lekárne.... Výborna centrálna poloha. MHD priamo pred bytovým domom. Cena: 28.000,- eur V cene sú zahrnuté kompletné sprostredkovateľské a poradenské služby, kataster, právny servis. __________________ Katarína Sališova ☏ ✉ Zariadenie: Miesto na vysávanie, výťah, Pozemok: Rovinatý Celková úžitková plocha administratívy: 14 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Mestská voda Kúrenie: Ústredné Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Katarína Sališová k.salisova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Viva Adresa: Popradská 34/A 821 06 Bratislava- Podunajské Biskupice Telefón:
Garážové stojisko v novostavbe v Rači
Realitná kancelária Echo real ponúka na predaj garážové státie v novostavbe na Rustaveliho ulici 2A,2B. Takisto sú k dispozícii garážové státia pod bytovým domom Rustaveliho 4, 4A, 4B, 4C, 4D. Bytový dom sa nachádza v peknej a vyhľadávanej časti Bratislavy. Garážové státie sa nachádza na -1 podlaží ( v suteréne bytového domu). Výmera garážového státie je 12,25m2. Označenie státia je E - G048. K dispozícii je ihneď. Cena je 16 900€ a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská provízia vo výške 1 500€.  V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť a dobrá dostupnosť MHD.
Garážové státie v novostavbe v Rači
Realitná kancelária Echo real ponúka na predaj garážové státie v novostavbe na Rustaveliho ulici 2A,2B. Bytový dom sa nachádza v peknej a vyhľadávanej časti Bratislavy. Garážové státie sa nachádza na -1 podlaží ( v suteréne bytového domu). Výmera garážového státie je 12,25m2. Označenie státia je E - G048. K dispozícii je ihneď. Cena je 16 900€ a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská provízia vo výške 1 500€.  V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť a dobrá dostupnosť MHD.
Garážové státie na prenájom Tammi 1 Dúbravka
Na prenájom: garážové státie v lokalite Bratislava – Dúbravka - Pri Hrubej lúke (v novostavbe Tammi 1) s výmerou 12 m2, umiestnené je v suteréne bytového domu. POPIS GARÁŽE: garážové státie sa nachádza v suteréne bytového domu Tammi 1 (dom so zelenými balkónmi oproti OC Dúbrawa), na -1PP, do ktorého sa vchádza diaľkovo otváranou bránou s výškou 2,1m. Rozmery garážového státia: 12 m2, (5,20 m X 2,30). Garážového státia je krajné, vedľa neho nie je ďalšie parkovacie miesto (výhoda - bezproblémové nakladanie vecí a nástup do auta). LOKALITA GARÁŽE: garážové státie sa nachádza vo vynikajúcej lokalite Dúbravky s výborným dopravným napojením na MHD, pri OC Dúbrawa. CENA ZA PRENÁJOM: 65 €/mes. Státie je voľné od 1. marca 2023.
Na predaj garážové státie v bytovom komplexe Rača Gate - mož
Typ: Garáže Ulica: Závadská Obec: Bratislava-Rača Realitná kancelária PORTO REAL GROUP Vám ponúka na predaj garážové státie nachádzajúce sa na 1. nadzemnom podlaží v novostavbe „Rača Gate“ vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Bratislava – Rača na Závadskej ulici. Státie s označením 18 sa nachádza hneď za automatickou vstupnou bránou. Ide o garážové státie, ktoré je dlhšie ako bežné státia a je vhodné aj pre väčšie vozidlo. Možnosť odpočtu DPH.   Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant Mobil: Cena za garážové státie: 20.900,- EUR Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny, hypotekárny a katastrálny servis vrátane úhrady poplatku súvisiacieho s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti na katastri. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba