inzercia, predaj, predám, bazár

Gardena 15202-32 Robotická kosačka SILENO minimo, 500 m²

Kategória: Záhradná technika

písať SMS!
- stroj je nový

Tichý, všestranný a inteligentný malý pomocník do záhrady - to je robotická kosačka GARDENA SILENO minimo 500 m². Je ideálna pre malé trávniky, kombinuje vysoký výkon a presnosť s pohodlným kosením. Začnite! Zdvihnite svoj chytrý telefón a pomocou aplikácie GARDENA Bluetooth® zadajte veľkosť trávnika, požadované dni kosenia a preferovaný čas začatia. Aplikácia GARDENA Bluetooth® vás intuitívne prevedie prvou inštaláciou krok za krokom. Vaša robotická kosačka na trávu vytvorí plán a je pripravená pracovať bez vyrušovania. Vašu kosačku SILENO minimo môžete pohodlne ovládať cez Bluetooth® až zo vzdialenosti 10 m. Kosačka vypočíta optimálny čas kosenia trávy a aplikácia GARDENA Bluetooth® pomocou plánovacieho asistenta pomôže udržiavať vašu záhradu v poriadku. Vďaka mimoriadne tichému motoru má táto kosačka najlepšiu nízku hladinu hluku vo svojej triede - len 57 dB (A). A aj napriek tomu, že vaša robotická kosačka pracuje, vy aj vaši susedia môžete v kľude na záhrade odpočívať. Sofistikovaná funkcia CorridorCut vedie robotickú kosačku pri kosení v úzkych priestoroch a tesných rohoch so šírkou iba 60 centimetrov medzi ohraničujúcimi vodičmi. CorridorCut dokonca šikovne naviguje vašu robotickú kosačku zo zložitých slepých uličiek. Robotická kosačka, vedená funkciou SensorControl, sama posúdi, ako často potrebuje váš trávnik úpravu, a vyrazí v správnu chvíľu presne podľa frekvencie v závislosti od rastu trávy. Váš šikovný malý pomocník kosí trávu čo najefektívnejšie. SILENO minimo kosí trávnik samostatne bez ohľadu na počasie, dážď alebo prudké slnko. Múdra robotická kosačka zaregistruje, že je pôda zamrznutá alebo je príliš mrazivo; pozastaví svoj program a počká, až mráz pominie. Kábel ohraničenia označuje kosačke SILENO minimo plochu záhrady, ktorú treba kosiť. Podobne navádzací drôt spoľahlivo a plne automaticky smeruje robotickú kosačku do všetkých oblastí kosenia. Kosačka nebude mať problémy s prejazdom v úzkych priestoroch a dokonca ani so svahmi alebo sklonmi až do 35 percent. Po ukončení práce sa tento pracovitý robotický záhradník vráti späť do nabíjacej stanice, kde sa dobije. Kosí úplne samostatne a poskytuje vám viac času sústrediť sa na prácu, ktorú máte na záhrade radi. SILENO minimo možno ľahko vyčistiť záhradnou hadicou - jednoduchšie to už nemôže byť. Užite si čas v záhrade s robotickou kosačkou SILENO minimo, len sa pohodlne usaďte, odpočívajte a nechajte malú robotickú kosačku vykonať ťažkú ​​prácu za vás. S kosačkou SILENO minimo bude Váš trávnik vždy vyzerať úžasne dobre udržiavaný: inteligentné robotické kosačky. SILENO.
Technické špecifikácie
Číslo výrobku 15202-32
EAN-Code:
Výkon
Hranice pracovnej oblasti 500 m² ±20 %
Systém nabíjania Automatický
Maximálny sklon vo vnútri pracovnej plochy 25 %
Maximálny sklon v blízkosti ohraničujúceho vodiča 10 %
Produkt
Riadená aplikáciou GARDENA Bluetooth® App
Informačný panel None
Timer (časový spínač) Áno
Gardena 15202-32 Robotická kosačka SILENO minimo, 500 m²
Podobné inzeráty
Zavlažovací systém GARDENA
Predám zavlažovací systém GARDENA, ktorý pozostáva: 1 x Box GARDENA na ventil V1 2 x Box GARDENA na ventil V2 5 x Zavlažovací ventil GARDENA 9V 5 x Riadiaca jednotka GARDENA 9V Box GARDENA na ventil V1: Do boxu na ventily V1 od spoločnosti GARDENA možno pod zem nainštalovať jeden zavlažovací ventil 24 V (č.v. 1278-20) alebo jeden zavlažovací ventil 9 V (č.v. 1251-20). Box GARDENA na ventil V2: V boxe na ventily V2 od spoločnosti GARDENA sa dajú pod zem nainštalovať dva zavlažovacie ventily 24 V (č.v. 1278-20) alebo dva zavlažovacie ventily 9 V (č.v. 1251-20). Prívod vody môže byť realizovaný z troch strán. Teleskopické skrutkové spojenie umožňuje ľahkú montáž a demontáž ventilov. Spojovací box je vodotesný a umožňuje ľahké a úhľadné pripojenie kábla 24 V. Pomocou centrálnej vypúšťacej krytky možno prívodné potrubie vypustiť pred prvými mrazíkmi. Kryt možno v záujme ochrany pred deťmi zaistiť. Box na ventily V3 od spoločnosti GARDENA je vybavený 1 "vonkajším závitom. Zavlažovací ventil GARDENA 9V: Zavlažovací ventil 9 V od spoločnosti GARDENA pre riadenie zavlažovania pre programovanie pomocou programovacej jednotky GARDENA (č.v. 1241-20) v spojení s riadiacou jednotkou GARDENA (č.v. 1250-20). Ventil využíva energeticky nenáročnú technológiu 9 V elektromagnetických ventilov. Geometria ventilu je optimalizovaná na prietok, pre minimálnu stratu tlaku prúdiacej vody. V prípade potreby možno ventil kedykoľvek otvárať alebo uzatvárať ručne. Zavlažovací ventil 9 V od spoločnosti GARDENA je opatrený 1" vnútorným závitom. Riadiaca jednotka GARDENA 9V: Riadiaca jednotka GARDENA zaistí spoľahlivé a pohodlné zavlažovanie vašej záhrady, a to aj vtedy, ak nebudete doma. S jej pomocou je možné ovládať 9 V zavlažovacie ventily, vďaka čomu môžu riadiť zavlažovanie na základe naprogramovaných časov. Nastavuje sa pomocou programovacej jednotky, ktorá veľmi ľahko stlačením jediného tlačidla prenáša dáta po pripojení ventilu. Na prevádzku jednotky je pritom potrebný 9 V alkalický akumulátor, ktorý nie je súčasťou balenia.
Gardena smart
Popis produktu smart riadenie zavlažovania až 6 zavlažovaných oblastí GARDENA smart riadenie zavlažovania umožňuje flexibilné riadenie až šestich samostatných zavlažovaných oblastí pomocou aplikácie systému smart, napríklad v systéme GARDENA Micro-Drip alebo Sprinkler. Systém dovoľuje individuálne intervaly zavlažovania pre ideálne zavlažovanie oblastí s rastlinami s rozdielnou potrebou zavlažovania. V spojení s GARDENA smart senzorom sa zabráni zbytočnému zavlažovaniu jednotlivých oblastí, čo zaručuje optimálne hospodárenie s vodou. Smart brána zaisťuje centrálne sieťové prepojenie prostredníctvom pripojenia na internet použitím existujúceho routera. Týmto spôsobom funguje ako jadro inteligentného systému umožňujúcu bezdrôtovú sieťovú komunikáciu medzi všetkými zariadeniami GARDENA smart system v záhrade a aplikácií GARDENA smart. Automatické zavlažovanie šetriace čas Spoľahlivé a pohodlné smart riadenie zavlažovania GARDENA zavlaží celú záhradu. Možno pripojiť až 6 zavlažovacích ventilov 24 V, a to znamená, že je možné riadiť zavlažovanie až pre šesť samostatných zavlažovaných oblastí. Inovujte si súčasný zavlažovací systém Väčšinu dostupných zavlažovacích ventilov 24 V možno ovládať pomocou GARDENA smart riadenia zavlažovania. Jednoduchým nahradením riadiacej jednotky možno bežné zavlažovacie systémy prepnúť - ak sú značky GARDENA alebo iných značiek - do systému plne riadeného aplikáciou. Senzor pre zásobovanie vodou podľa potrieb Smart senzor meria vlhkosť pôdy, jej teplotu a intenzitu svetla vo vašej záhrade a prenáša toto meranie do GARDENA smart aplikácie. Výsledkom je stanovenie časov zavlažovania - pre zlepšenie hospodárnosti zásobovanie vodou počas zavlažovania. riadenia pomocou aplikácie Použitím zdarma dostupnej GARDENA smart aplikácie pre iOS, Android a Web máte svoju záhradu neustále pod kontrolou, nech ste kdekoľvek. GARDENA smart riadenie zavlažovania možno riadiť pomocou smart aplikácie. Každé zavlažované oblasti možno priradiť samostatný zavlažovacie program. Dni zavlažovania a cykly je možné vybrať individuálne a tiež nastavenie dĺžky zavlažovania je flexibilné podľa potreby. Ideálne pre vonkajšie použitie GARDENA smart riadenie zavlažovania je vďaka triede ochrany IP X4 odolný voči striekajúcej vode, a preto je vhodný pre vonkajšie použitie. Bezpečné spojenie Smart vstupná brána umožňuje bezdrôtovú sieťovú komunikáciu medzi všetkými GARDENA zariadeniami smart system a GARDENA smart aplikáciou. Nové zabalené v originál balení!!!
Gardena smart
Popis produktu smart riadenie zavlažovania až 6 zavlažovaných oblastí GARDENA smart riadenie zavlažovania umožňuje flexibilné riadenie až šestich samostatných zavlažovaných oblastí pomocou aplikácie systému smart, napríklad v systéme GARDENA Micro-Drip alebo Sprinkler. Systém dovoľuje individuálne intervaly zavlažovania pre ideálne zavlažovanie oblastí s rastlinami s rozdielnou potrebou zavlažovania. V spojení s GARDENA smart senzorom sa zabráni zbytočnému zavlažovaniu jednotlivých oblastí, čo zaručuje optimálne hospodárenie s vodou. Smart brána zaisťuje centrálne sieťové prepojenie prostredníctvom pripojenia na internet použitím existujúceho routera. Týmto spôsobom funguje ako jadro inteligentného systému umožňujúcu bezdrôtovú sieťovú komunikáciu medzi všetkými zariadeniami GARDENA smart system v záhrade a aplikácií GARDENA smart. Automatické zavlažovanie šetriace čas Spoľahlivé a pohodlné smart riadenie zavlažovania GARDENA zavlaží celú záhradu. Možno pripojiť až 6 zavlažovacích ventilov 24 V, a to znamená, že je možné riadiť zavlažovanie až pre šesť samostatných zavlažovaných oblastí. Inovujte si súčasný zavlažovací systém Väčšinu dostupných zavlažovacích ventilov 24 V možno ovládať pomocou GARDENA smart riadenia zavlažovania. Jednoduchým nahradením riadiacej jednotky možno bežné zavlažovacie systémy prepnúť - ak sú značky GARDENA alebo iných značiek - do systému plne riadeného aplikáciou. Senzor pre zásobovanie vodou podľa potrieb Smart senzor meria vlhkosť pôdy, jej teplotu a intenzitu svetla vo vašej záhrade a prenáša toto meranie do GARDENA smart aplikácie. Výsledkom je stanovenie časov zavlažovania - pre zlepšenie hospodárnosti zásobovanie vodou počas zavlažovania. riadenia pomocou aplikácie Použitím zdarma dostupnej GARDENA smart aplikácie pre iOS, Android a Web máte svoju záhradu neustále pod kontrolou, nech ste kdekoľvek. GARDENA smart riadenie zavlažovania možno riadiť pomocou smart aplikácie. Každé zavlažované oblasti možno priradiť samostatný zavlažovacie program. Dni zavlažovania a cykly je možné vybrať individuálne a tiež nastavenie dĺžky zavlažovania je flexibilné podľa potreby. Ideálne pre vonkajšie použitie GARDENA smart riadenie zavlažovania je vďaka triede ochrany IP X4 odolný voči striekajúcej vode, a preto je vhodný pre vonkajšie použitie. Bezpečné spojenie Smart vstupná brána umožňuje bezdrôtovú sieťovú komunikáciu medzi všetkými GARDENA zariadeniami smart system a GARDENA smart aplikáciou. Nové zabalené v originál balení!!!
Vertikutator Gardena 3395-20
Vertikutator Gardena 3395-20 - [17.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Vertikutator Gardena 3395-20 - 1 Vertikutator Gardena 3395-20 - 2 Predam rucny vertikutator Gardena 3395-20, par krat pouzity, spokojnost - Ručný kultivátor je vhodný na prevzdušňovanie pôdy - Ľahko ovládateľný - Nenáročný na údržbu - Kvalitné nože - Záber plných 32 cm - Robustné kolesá so špeciálnou vzorkou Moznost dokupit si teleskopicku tyc Gardena 3721-20 za 30€
Gardena smart
Zavlažovanie podľa potrieb pomocou aplikácie GARDENA smart GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada, pozostávajúca zo smart zavlažovacieho počítača, smart vstupnej brány a smart senzoru, automaticky riadi prívod vody do vašej záhrady, a tým zaisťuje flexibilný manažment vody v súlade s požiadavkami rastlín. Sada je ideálne vhodná pre automatické zavlažovania pomocou systému GARDENA Micro-Drip alebo GARDENA Sprinklersystem. Všetko pod kontrolou Použitím bezplatnej aplikácie GARDENA smart App pre iOS a Android máte svoju záhradu vždy pod kontrolou, a to bez ohľadu na to, kde sa momentálne nachádzate. Kliknutím na obrazovku si môžete zobraziť potrebné dôležité informácie a prispôsobiť všetky nastavenia pohodlne a podľa momentálnych požiadaviek. Stabilné a bezpečné spojenie Silné antény v smart zavlažovacom počítači a smart senzore zaisťujú bezkáblové spojenie ku GARDENA smart gateway aj vo veľkých záhradách, a tým tiež plynulú komunikáciu s GARDENA smart aplikáciou. Smart gateway vytvára bezkáblovú komunikáciu medzi všetkými GARDENA smart výrobkami a GARDENA smart aplikáciou. Dve integrované vysoko výkonné antény zaisťujú stabilné a bezpečné spojenie tiež na veľkých plochách. Zavlažovacie cykly za deň: 6 Dĺžka zavlažovania: 0 h 1 min - 10 h 0 min Frekvencia zavlažovania: až 6 zavlažovaní za deň, voľba ľubovoľného dňa v týždni Zdroj energie: 2 x AA 1,5 V alkalické batérie (LR6, nie sú súčasťou balenia) Prevádzkový tlak, min .: 0.5 bar Prevádzkový tlak, max .: 12 bar Závit: 26,5 mm (G3 / 3), 33,3 mm (G1)
Zavlažovací počítač Smart Gardena 19031-20
Predám Zavlažovací počítač Smart Gardena 19031-20, Zavlažovací počítač Smart Gardena Smart zavlažovací počítač spoľahlivo riadi zavlažovanie vašich rastlín v každodennom živote. Osvedčená a vyskúšaná technológia ventilov zaisťuje silné prepojenie medzi smart zavlažovacím počítačom, zdrojom vody a koncovým produktom. Použitím bezplatnej aplikácie GARDENA smart App pre iOS a Android máte svoju záhradu vždy pod kontrolou, a to bez ohľadu na to, kde sa momentálne nachádzate. Kliknutím na obrazovku si môžete zobraziť potrebné dôležité informácie a prispôsobiť všetky nastavenia pohodlne a podľa momentálnych požiadaviek. Pre tento výrobok je nutné zaobstarať GARDENA smart gateway. Táto gateway je súčasťou všetkých štartovacích sád GARDENA smart system. Vďaka integrovanému senzoru teploty prenáša smart zavlažovací počítač automaticky upozornenie o nízkej teplote do aplikácie GARDENA smart predtým, než teplota klesne. Potom je potrebné vyradiť zavlažovací systém z prevádzky a uložiť zariadení v nemrznúcom priestore. Silné antény zaručujú bezkáblové pripojenie ku GARDENA smart bránam i vo veľkých záhradách, a tým aj spoľahlivý prenos nameraných dát do GARDENA smart App. Technické parametre zavlažovacieho počítača: LED indikátor stavu: aktívny zavlažovanie, sila signálu, varovanie v prípade slabej batérie Použiteľný: všetky sady smart systému Zdroj energie: 3 x AA 1,5 V alkalická batéria (LR6, nie je súčasťou balenia) Prevádzkový tlak, min .: 0,5 bar Prevádzkový tlak, max .: 12 bar Závit: 26,5 mm (G3 / 3), 33,3 mm (G1) Zavlažovacie cykly za deň: 6 Dĺžka zavlažovania: 0 h 1 min - 10 h 00 min Frekvencia zavlažovania: až 6 zavlažovanie denne, voľba ľubovoľného dňa v týždni