inzercia, predaj, predám, bazár

GARMIN NAVIGACIA

Kategória: Ostatné audio video

predam cist novu zabalenú navigáciu aGARMIN DRŽIAK NABÍJAČKA NÁVOD
GARMIN NAVIGACIA
Podobné inzeráty
Garmin navigácia pre karavany.gps navigácia
10" GPS navigácia navigácia prispôsobená špeciálne pre karavany. Garmin Camper 1090 MT-D má mapy Európy s doživotnými aktualizáciami, údaje z databází radarov a kempingových databáz ACSI, CamperContact a Trailer's PARK. Výhodou sú podrobné informácie o doprave, počasí a cenách paliva, vstavaný hlasový asistent, Wi-Fi pripojenie pre aktualizáciu máp a technológie Bluetooth pre pohodlné hands-free volanie Úplne nová ani raz použita
GARMIN Drive 60 LM Lifetime EU
Predám navigáciu Garmin Drive 60. Viac info na: mapa City Navigator® Europe NT obsahuje pokrytie nasledovných 45 štátov Bezplatná aktualizácia máp počas celej životnosti zariadenia cez softvér Garmin Express. Cena 60,- eur.
Navigácia LGV700
Navigácia LGV700 - 15.9. - 20:23 Praktická navigácia Garmin dezl LGV700 MT-D je určená pre nákladné automobily, kamióny alebo autobusy. Ponúka 7" IPS displej s rozlíšením 1024 x 600 pixelov. Výdrž zabezpečí nabíjateľná lítium-iónová batéria. Je vybavená slotom na Micro SD karty pre nahrávanie máp z edície cestné. K dispozícii Bluetooth Hands Free pre komunikáciu s dispečerom. Nechýba asistent jazdných pruhov či plánovač trasy. Údaje z databázy Truck Parking Europe poskytujú prehľad o miestach pre odpočinok pozdĺž trasy. Samozrejmosťou je mapa Európy s bezplatnými doživotnými aktualizáciami. Špecifikácia Velký 7" displej. Mapa Európy s bezplatnými doživotnými aktualizáciami. Výpočet trasy podľa veľkosti a hmotnosti nákladných automobilov, so zobrazovaním upozornení na rizikové miesta na trase. Údaje z databázy Truck Parking Europe poskytujú prehľad o miestach vhodných pre odpočinok pozdĺž trasy. Jednoduché vyhľadávanie nakladacích a skladových zón a dokov v okolí. Profily pre rôzne typy vozidel (Auto/Ťahač/Veľké nákladné vozidlo/Autobus). Body záujmu s filtrovaním podľa zvolenej relevantnosti. Kompatibilné s bezdrôtovou kamerou Garmin BC 30. Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku. Pri rýchlom jednaní dohoda istá.
Navigacia Garmin Drive 5 Europe MT-S
Predam navigaciu do auta Navigacia Garmin Drive 5 Europe MT-S. Velmi malo pouzivana v 100% stave. Komplet originalne balenie so vsetkymi drziakmi a kablami.
Navigácia garmin
Predám garmin navigáciu zachovalú zo všetkým príslušenstvom Dotykova obrazovka nabíjacie káble do zásuvky auta a aj bytové port na SD karty základe mapy cena 25€-simbolicka cena niekomu poslúži ešte prosím posielajte sms
Moto Navigacia Garmin Zumo 550
Predam moto navigaciu Garmin Zumo,komplet balenie,stav dobry.