inzercia, predaj, predám, bazár

Garzonka na prenajom

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Ponúkame na prenájom kompletne zrekonštruovanú garsónku na Stráňanoch v Michalovciach.


- nachádza sa v bytovom dome na ul. Nad Laborcom, dobrá občianska vybavenosť,
- garsónka s výmerou 24 m2, je umiestnena na 10. poschodí bytového domu,
- byt je kompletne rekonštruovaný, vhodný na okamžité bývanie,
- plastové okno so žalúziami, plávajúca podlaha, kuchynská linka, sporák,
- kúpeľňa – sprchový kút, WC.
- garsónka je zariadená,
- vyžadovaný jednomesačný nájom + depozit,


CENA: 300,- EUR / mesačne vrátane energií
Garzonka na prenajom
Podobné inzeráty
Garzonka
Dobrý deň mám na prenájom garzonku v strazskom Vihorlatská 625/24 Garzonka je celá zariadená Cena je 380 euro mesačne Plus depozit 380 euro Poplatok za internet Môžte kľudne volať na číslo ondrej
Prenajmem garzonku do dlhodobeho podnajmu.
Prenajmem garzonku do dlhodobeho podnajmu na ulici Nabrezie 4.apila. Garzonka je volna od 1.februara, mozny aj skorsi nastup. Garzonka je na 7mom poschodi s vyhladom na Vah. Je plne zariadena vid foto. Cena je 290 eur/mesiac vratane energii a internetu. Plati sa depozit/kaucia vo vyske 1 mesacneho najmu.
NA PRENÁJOM 3 izbový dom v centre Zlatých Moraviec
Ponúkame na prenájom 3 izbový dom v centre Zlatých Moraviec na Námestí Andreja Hlinku 30. VYBAVENIE- Práčka, wifi, SMART TV, kompletné vybavenie kuchynských potrieb, chladnička, mikrovlnná rúra, boiler V cene je zarátané parkovacie miesto a wifi. Ohladom akýchkoľvek otázok a záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. čislo :) Cena 550€+energie dom,byt,garzonka,domček
Hľadám prenajom vo Zvolene
Hladam prenájom vo Zvolene 1izbovi byt alebo garzónka alebo izbu
Byt/garzónka do podnájmu do 400eur.
Mám záujem o byt na prenájom v Dubnici nad Váhom alebo v Novej Dubnici či Nemšovej. Pracujem - mám pravidelný príjem. Byt hľadám pre seba a 14ročnú dcéru. Sme zodpovedné, nefajčiarky, bez zvierat. Garantujeme čistotu. Aktuálne je možné poberať peniaze na nájom zo sociálneho programu pre ľudí z Ukrajiny. Po skončení sociálneho programu budeme samozrejme platiť za prenájom my. Môžete volať alebo písať na tel.č. , viem sa dorozumieť slovensky. Ďakujem.
Hľadám krátkodobý prenájom
Hľadám krátkodobý prenájom v Bratislave na 3 až 6 mesiacov. Garzónka / 1izb. prípadne izba v zdieľanom byte. Preferujem lokality bližšie k centru s možnosťou parkovať. Pracujúca, nefajčiarka, bez zvierat, bez detí, často pracovne odcestovaná.