inzercia, predaj, predám, bazár

GAS Púchov - hľadáme brigádnika/brigádničku

Kategória: Brigády

Hľadáme brigádnika/brigádničku - GAS Púchov
Prijmeme na dohodu brigádnika, brigádničku na čerpaciu stanicu GAS v Púchove. Práca vhodná pre študenta. Z úradu práce neberieme na dohodu!

Náplň práce:

- práca s pokladňou
- dokladanie tovaru
- obsluha v kaviarni na poschodí

Práca aj cez víkendy (vrátane príplatkov za soboty, nedele a sviatky).
Nástup možný ihneď. Práca dlhodobo.

Mzda: 4-8€/hodina

Vek minimálne 18 rokov.

Viac info pri osobnom stretnutí.
GAS Púchov - hľadáme brigádnika/brigádničku
Podobné inzeráty
GAS Púchov - hľadáme brigádnika/brigádničku
Hľadáme brigádnika/brigádničku - GAS Púchov Prijmeme na dohodu brigádnika, brigádničku na čerpaciu stanicu GAS v Púchove. Práca vhodná pre študenta. Z úradu práce neberieme na dohodu! Náplň práce: - práca s pokladňou - dokladanie tovaru - obsluha v kaviarni na poschodí Práca aj cez víkendy (vrátane príplatkov za soboty, nedele a sviatky). Nástup možný ihneď. Práca dlhodobo. Mzda: 4-6€/hodina Vek minimálne 18 rokov. Viac info pri osobnom stretnutí.
Hľadáme Brigádnika/Brigádničku
Pivaren Pikart hľadá brigádnika/brigádničku Piatok/Sobota cca od 18.00-24.00 Mzda 4,50€hod.+tringelty+odmeny Viac info na tel.č.
Hľadáme brigadničku- študentku
Hľadáme brigadničku- študentku Hľadáme brigadničku do predajne s kuchynskými potrebami na výpomoc počas vianočného obdobia prip.aj na dlhšie v Žiline 18+ študentka oceníme vlastnosti ako milá, spoľahlivá, ochotná, komunikatívna, flexibilná 4,4€/hod. prosím posielať životopisy na mail: kocur135@ NEVOLAT!!!
Brigáda v Grid lasér arena
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie zo Žiliny a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Grid Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie zo Žiliny a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Dolné Rudiny 1. 010 01 Žilina Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB ????Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie zo Žiliny a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Grid Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie zo Žiliny a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Dolné Rudiny 1. 010 01 Žilina Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB ????
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku Nitra
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Gravity Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie z Nitry a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Gravity Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Nástup do práce od 1.3.2023 Inzerát je platný do 10.2 Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie z Nitry a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Levická 1631/7. 949 01 Nitra Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB :)
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku Nitra
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Gravity Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie z Nitry a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Gravity Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Nástup do práce od 1.3.2023 Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie z Nitry a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Levická 1631/7. 949 01 Nitra Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB :)