inzercia, predaj, predám, bazár

Gaučová súprava - Selva - Taliansky značkový nábytok

Kategória: Kreslá a gauče

Ponúkam na predaj gaučovú súpravu Selva (z kolekcie Villa Cipriani).
Ide o značkové talianske výrobky z masívneho dreva, veľmi pohodlné na sedenie.

Súprava je takmer nepoužívaná bez jedného škrabnutia, fleku či vady.
Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms.

Podobné súpravy stoja v obchode spolu okolo 12,500 Eur.
Stolíky nie sú zahrnuté v cene.
Gaučová súprava - Selva - Taliansky značkový nábytok
Podobné inzeráty
Krásne lakťové kreslo - Selva - Taliansky značkový nábytok
Ponúkam na predaj lakťové kreslo značky Selva (kolekcia VILLA CIPRIANI). Ide o značkový taliansky výrobok z masívneho dreva a veľmi pohodlný na sedenie. Kreslo je takmer nepoužívané bez jedného škrabnutia, fleku či vady. Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja okolo 2,500 Eur.
Krásne lakťové kreslo - Selva - Taliansky značkový nábytok
Ponúkam na predaj lakťové kreslo značky Selva (kolekcia VILLA CIPRIANI). Ide o značkový taliansky výrobok z masívneho dreva a veľmi pohodlný na sedenie. Kreslo je takmer nepoužívané bez jedného škrabnutia, fleku či vady. Rozmery: V:73 cm Š:70 cm H:50 cm Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja okolo 2,500 Eur.
Lakťové kreslo - Selva - Taliansky značkový nábytok
Ponúkam na predaj lakťové kreslo značky Selva (kolekcia VILLA CIPRIANI). Ide o značkový taliansky výrobok z masívneho dreva. Kreslo je nepoužívané bez jedného škrabnutia, fleku či vady. Sú dostupné 2 kusy. Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja okolo 950 Eur.
Lakťové kreslo - Selva - Taliansky značkový nábytok
Ponúkam na predaj lakťové kreslo značky Selva (kolekcia VILLA CIPRIANI). Na predaj 2 ks. Ide o značkový taliansky výrobok z masívneho dreva. Kreslo je nepoužívané bez jedného škrabnutia, fleku či vady. Rozmery: V:97 cm Š:58 cm H:50 cm Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja okolo 950 Eur.
Gaučová súprava
Ponúkam na predaj gaučovú súpravu pre 5 osôb. Súprava sa skladá z gauča pre tri osoby a z dvoch kresiel pre jednu osobu. Materiál bledý semiš. Rozmery gauča 2000 x 900 mm. Rozmer kresiel 950 x 900 mm. Dĺžka sedadla 600 mm. Gaučová súprava bola minimálne používaná a nonstop prikrytá ochranným poťahom. Súprava je na drevených nožičkách. Pre viac info píšte/volajte.
Gaučová kženková súprava.
Hnedá trojďielná kženková gaučová súprava, vynikajúcom stave. Odvoz je nútné. Fotky pošlem.