inzercia, predaj, predám, bazár

Gazdovský dom a investičný pozemok, Zemplínske Jastrabie

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj gazdovský dom v  centre obce  Zemplínske Jastrabie, v  okrese Trebišov. Obec je od Trebišova vzdialená 17 km a od Košíc 58 km Dom sa nachádza na veľkorysom pozemku 5 143 m2 , z čoho zastavaná plocha s domom je 906 m2 a záhrada 4237 m2. Samotný dom  je postavený z kameňa a tehly, má eternitovú strechu a je vhodný ako na víkendové bývanie ( pri menej nákladnej rekonštrukciu) tak  aj na kompletnú rekonštrukciu domu typu Bungalov. Pričom stavbu môžete realizovať aj z predaja časti záhrady. Dom je v pôvodnom stave, má štyri izby, kuchyňu, kúpeľňu s WC, komoru a vstupnú chodbu, z časti je podpivničený. Súčasťou domu je aj prístavba s dvomi izbami, samostatná murovaná garáž a hospodárske budovy. IS: - Elektrina, plyn, voda zo studne (možnosť pripojenia na obecný vodovod pred domom), odpad vyvedený do žumpy, vykurovanie gamatkami na plyn, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom Najväčším bonusom tejto nehnuteľnosti je záhrada s priamym vstupom z asfaltovej komunikácie s inžinierskymi sieťami, s veľkým potenciálom na ďalšiu investíciu – stavba cca 3 – 4 rodinných domov. V prípade záujmu si dohodnite obhliadku na , Ing. KOŠČOVÁ Edita. Poskytneme kompletný servis spojený s prevodom vlastníckych práv aj pomoc profesionálneneho finančného poradcu
Gazdovský dom a investičný pozemok, Zemplínske Jastrabie
Podobné inzeráty
RD a tri stavebné pozemky - investícia, Zemplínske Jastrabie
Na predaj 4 - izbový vidiecky dom v obci Zemplínske Jastrabie. Hlavnú stavbu tvorí vidiecky dom čiastočne podpivničený, postavený v roku 1967. Dom je v pôvodnom veľmi dobrom stave. Ďalšou stavbou na pozemku je 2 - izbový kamenný domček, vhodný ako domček pre hostí, garáž, hospodárske a technické budovy. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný, dvor zadný a veľká zatrávnená záhrada s ovocnými stromami. Pozemok o rozlohe 42 árov ponúka možnosť rozdelenia na ďalšie parcely s možnosťou výstavby ďalších troch rodinných domov. Lokalita: V obci žije 670 obyvateľov, situovaná je na mierne svahovitom teréne, vzdialená 18 km od Trebišova. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov. Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke... : ID- 790 Plochy: Pozemok 5100 m2, úžitková plocha 155 m2, zastavaná plocha 906 m2 Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kameň, tehla. STROPY - betón, drevo, priznaný strop drevený. PODLAHY - drevo, dlažba, betón. OMIETKY -vonkajšia omietka - brizolit, vnútorná klasická omietka. OKNÁ - pôvodné drevené. DVERE - exteriérové vchodové drevené, interiérové dvere drevené presklené. STRECHA - valbová, prikrytá protipožiarnymi šindľom. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA - zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ PRÍPOJKA - na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA - žumpa. KÚRENIE - plynové gamatky. VODA - je zo studne, prípojka obecného vodovodu pred pozemkom, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. Popis miestností: Rodinný dom disponuje troma samostatnými vstupmi. 1. vstup do domu z verandy : dve priestranné prechodné izby. Dvere pôvodné drevené, okná pôvodné drevené, strop drevený, steny omietky, podlaha betón. 2. vstup do domu : chodba, po stranách dve izby, špajza, pivnica. Vstupné dvere drevené, okná pôvodné drevené, stropy betón, steny omietky, podlaha dlažba, betón. 3. vstup do domu : Kuchyňa : Vstupné dvere drevené, okná pôvodné drevené, stropy betón, steny omietky, podlaha betón. Kúpeľňa s vaňou a WC. Domček pre hostí : Vstupné dvere drevené, okná pôvodné drevené, stropy priznané drevené, podlahy drevené. Zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti. Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi. Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + 654. Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.
Rodinný dom v obci Zemplínske Hámre, na predaj.
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj, samostatne stojaci rodinný dom v prekrásnej prírode pod Sninským kameňom v obci Zemplínske Hámre. Obec je vzdialená od Sniny 5 km a 20 km od Humenného. Rodinný dom s dvojgarážou stojí na parcele o rozlohe 814 m2, z toho je záhrada cca 600 m2. Dvojpodlažný 5 izbový rodinný dom je postavený z kvádrov, má sedlovú strechu pokrytú plechom, orientovaný je východ/západ.​ Dispozícia domu:​ Prvé podlažie tvorí zádverie, vstupná chodba, kuchyňa, špajza, detská izba a kúpeľňa s WC. Druhé podlažie: vstupná chodba, obývacia izba, spálňa, dve detské izby a kúpeľňa s WC. Dom prešiel rekonštrukciou. Má vymenené pôvodné okná a vchodové dvere za plastové​, vymenené interiérové dvere, znížené stropy, laminatové podlahy v kombinácii s linoleom v chodbe a kuchyni. Dom je zariadený vstavaným nábytkom na mieru. V kuchyni je nová kuchynská linka so zabudovanou umývačkou riadu a plynovým sporákom. V chodbe je šatník so vstavanou skriňou . V detskej izbe krásny vstavaný nábytok. V dome sú dve kúpeľne. Jedna na prízemí je obložená keramickým obkladom a nachádza sa tam vaňa, umývadlo, práčka, sušička plynový kotol - Junkers a WC. V kúpeľni na poschodí je sprchovací kút s umývadlom a WC. Dom je komplet zariadený a vhodný na okamžité bývanie alebo vhodný na penzión nakoľko je v okolí bohatý turistický ruch. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: plyn, elektrinu, vodu z obecného vodovodu a kanalizáciu. Vykurovanie je ústredné zabezpečené plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza dvojgaráž , terasa a sklad na náradie. Obec má výbornú občiansku vybavenosť nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, potraviny, penzión a reštaurácia, športovo rekreačný areál Barnova Rika /kúpalisko/. Obec ponúka aj turistiku na Sninský kameň, Morské Oko, Vihorlatské vrchy a vyhasnutú sopku Vihorlat, Múzeum Zemplínske Hámre. Taktiež ponúka rozsiahlu cyklotrasu, ktorá vedie po sninskej a stakčínskej úzkokoľajke a chodníkom planét prepája Zemplínske Hámre s okolitými samosprávami Snina, Stakčín a Kolonica. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytneme pri osobnej obhliadke, alebo v sídle realitnej kancelárie RE/MAX na ulici Laboreckej 17 v Humennom.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Rodinný dom v obci Zemplínske Hámre, na predaj.
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v prekrásnej prírode pod Sninským kameňom v obci Zemplínske Hámre. Obec je vzdialená od Sniny 5 km a 20 km od Humenného. Rodinný dom s dvojgarážou stojí na parcele o rozlohe 814 m2, z toho je záhrada cca 600 m2. Dvojpodlažný 5 izbový rodinný dom je postavený z kvádrov, má sedlovú strechu pokrytú plechom, orientovaný je východ/západ.​ Dispozícia domu:​ Prvé podlažie tvorí zádverie, vstupná chodba, kuchyňa, špajza, detská izba a kúpeľňa s WC. Druhé podlažie: vstupná chodba, obývacia izba, spálňa, dve detské izby a kúpeľňa s WC. Dom prešiel rekonštrukciou. Má vymenené pôvodné okná a vchodové dvere za plastové​, vymenené interiérové dvere, znížené stropy, laminatové podlahy v kombinácii s linoleom v chodbe a kuchyni. Dom je zariadený vstavaným nábytkom na mieru. V kuchyni je nová kuchynská linka so zabudovanou umývačkou riadu a plynovým sporákom. V chodbe je šatník so vstavanou skriňou . V detskej izbe krásny vstavaný nábytok. V dome sú dve kúpeľne. Jedna na prízemí je obložená keramickým obkladom a nachádza sa tam vaňa, umývadlo, práčka, sušička plynový kotol - Junkers a WC. V kúpeľni na poschodí je sprchovací kút s umývadlom a WC. Dom je komplet zariadený a vhodný na okamžité bývanie alebo vhodný na penzión nakoľko je v okolí bohatý turistický ruch. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: plyn, elektrinu, vodu z obecného vodovodu a kanalizáciu. Vykurovanie je ústredné zabezpečené plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza dvojgaráž , terasa a sklad na náradie. Obec má výbornú občiansku vybavenosť nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, potraviny, penzión a reštaurácia, športovo rekreačný areál Barnova Rika /kúpalisko/. Obec ponúka aj turistiku na Sninský kameň, Morské Oko, Vihorlatské vrchy a vyhasnutú sopku Vihorlat, Múzeum Zemplínske Hámre. Taktiež ponúka rozsiahlu cyklotrasu, ktorá vedie po sninskej a stakčínskej úzkokoľajke a chodníkom planét prepája Zemplínske Hámre s okolitými samosprávami Snina, Stakčín a Kolonica. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytneme pri osobnej obhliadke, alebo v sídle realitnej kancelárie RE/MAX na ulici Laboreckej 17 v Humennom.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Rodinný dom Zemplínske Jastrabie, okres Trebišov
Na predaj 7 - izbový Rodinný dom v obci Zemplínske Jastrabie - okres Trebišov. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom, čiastočne podpivničený. Rodinný dom je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu. Za domom sa nachádzajú ďalšie technické a hospodárske objekty, garáž. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný, dvor zadný a veľká zatrávnená záhrada. Lokalita: V obci žije 670 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na na mierne svahovitom teréne, vzdialená 18 km od Trebišova. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov. Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke... : ID- 788 Plochy: Pozemok 2895 m2, úžitková plocha 200 m2 Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kváder. STROPY - sú betónové. PODLAHY - dlažba, betón. OMIETKY - vonkajšia fasádna omietka. STENY - stierky. OKNÁ - pôvodné drevené. DVERE - exteriérové vchodové: drevené presklenné, interiérové dvere drevené. STRECHA - rovná plechová. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA - zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ PRÍPOJKA - na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA - žumpa. KÚRENIE - je ústredné plynovým kotlom rebrovými radiátormi v každej obytnej izbe. VODA - je zo studne, prípojka obecného vodovodu na pozemku, ohrev teplej vody plynovým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: nehnuteľnosť vhodná na rekonštrukciu. Popis miestností: Suterén: dve miestnosti, kotolňa vyvýšené prízemie : vstup do domu schodiskom, tri izby, kuchyňa, špajza, kúpelňa s vaňou, samostatné WC 2. nadzemné podlažie : štyri izby, chodba, balkón Zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti. Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi. Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + 654. Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.
Rodinný dom Zemplínske Jastrabie, okres Trebišov
Na predaj 7 - izbový Rodinný dom v obci Zemplínske Jastrabie - okres Trebišov. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom, čiastočne podpivničený. Rodinný dom je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu. Za domom sa nachádzajú ďalšie technické a hospodárske objekty, garáž. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný, dvor zadný a veľká zatrávnená záhrada. Lokalita: V obci žije 670 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na na mierne svahovitom teréne, vzdialená 18 km od Trebišova. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov. Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke... : ID- 788 Plochy: Pozemok 1268 m2, úžitková plocha 200 m2 Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kváder. STROPY - sú betónové. PODLAHY - dlažba, betón. OMIETKY - vonkajšia fasádna omietka. STENY - stierky. OKNÁ - pôvodné drevené. DVERE - exteriérové vchodové: drevené presklenné, interiérové dvere drevené. STRECHA - rovná plechová. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA - zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ PRÍPOJKA - na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA - žumpa. KÚRENIE - je ústredné plynovým kotlom rebrovými radiátormi v každej obytnej izbe. VODA - je zo studne, prípojka obecného vodovodu na pozemku, ohrev teplej vody plynovým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: nehnuteľnosť vhodná na rekonštrukciu. Popis miestností: Suterén: dve miestnosti, kotolňa vyvýšené prízemie : vstup do domu schodiskom, tri izby, kuchyňa, špajza, kúpelňa s vaňou, samostatné WC 2. nadzemné podlažie : štyri izby, chodba, balkón Zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti. Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi. Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + 654. Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.
Dom Zemplínske Jastrabie s 51 árovým pozemkom
Predám zachovalý rodinný dom v obci Zemplínske Jastrabie. Dom sa nachádza v centrálnej časti obce doslova pár metrov od nákupného strediska, kostolov a a kultúrneho domu. Napriek tomu je to tichá lokalita vo vedľajšej ulici. Pozemok je krásny slnečný a rovinatý.Na pozemku pri dome sa nachádza starší dom v dobrom stave, garáž a hospodárske budovy.Dom je 4 izbový + kuchyňa a kúpelňa s WC, špajza a pivnica pod domom.Kúrenie je plynovými gamatkami, odpad-septik.Siete - plyn, elektrina, voda zo studne, pred pozemkom obecný vodovod. Za zástavbou 9á sa nachádza záhrada 42á s ovocným sadom, viničom. Pozdĺž celého pozemku je asfaltová cesta, čiže pozemok je možné rozdeliť na viacero stavebných parciel alebo na podnikateľské účely s inžinierskými sieťami pred pozemkom.Na konci záhrady je obecné multifunkčné ihrisko. Krátke video: