inzercia, predaj, predám, bazár

Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 Ver. II čierne

Kategória: Repro sústavy

Bez známok používania.

o tzv. aktívne reproduktory, súčasťou ich výbavy je zabudovaný zosilňovač a hudbu tak prehrávajú bez ďalších zariadení, stačí pridať zdroj zvuku. Vytvárajú čisté a presné tóny vo frekvenciách 25 Hz až 20000 Hz. Potrebnú predstavu o parametroch prezentuje impedancia 4 Ohm. Na prepojenie s ďalšou technikou si reproduktory Genius pripravili pripojenie 3,5 mm jack. Celkový výkon zodpovedá až 45 W. Na reproduktory Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 Ver. II čierne si musíte uvoľniť miesto podľa ich rozmerov 12,5 × 15,5 × 9,1 cm.

Rozhodujúce funkcie reproduktorov Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 Ver. II čierne
Reproduktory Genius spadajú medzi aktívne modely, majú zabudovaný zosilňovač
Ponúkané možnosti pripojenia: 3,5 mm jack
Výkon reproduktorov Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 Ver. II čierne je 45 W
Rozmery: 12,5 × 15,5 × 9,1 cm
Reproduktory Genius majú hmotnosť 4,32 kg
Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 Ver. II čierne
Podobné inzeráty
Genius GX Gaming SW-G2.1 3000
✅Genius GX Gaming SW-G2.1 3000✅ Herní reproduktorový systém. Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 představuje sadu reproduktorů, která je schopna poskytnout dokonalý zvukový zážitek. Dvojice satelitních reproduktorů zajistí skvělý zvuk a také dunivé basy díky dřevěnému subwooferu s integrovaným 6,5" reproduktorovým měničem. Součástí je také samostatná praktická ovládací konzole, kterou lze umístit kamkoliv a můžete měnit nejen úroveň hlasitosti, ale ovládat i basy, nebo připojit sluchátka či mikrofon. Reproduktory snadno je připojíte k domácímu kinu nebo herní konzoli, protože k dispozici je klasický 3,5 mm jack konektor, ale i RCA konektory. Klíčové vlastnosti * Celkový výkon 70W RMS * Dřevěný subwoofer * Nastavitelné ovládání basů a hlasitosti * Výstup na sluchátka * Dva výstupní konektory pro PC/TV/DVD/herní zařízení Technické parametry * Celkový výkon: 70W * Satelit: 15W každý kanál * Subwoofer: 40W * Frekvenční rozsah: 35 Hz ~ 20K Hz * Signal-to-Noice Ratio (SNR): 85 dB * Satelit: 99 x 143 x 115 mm * Subwoofer: 230 x 215 x 314 mm * Controller: 60 x 170 x 154 mm * Hmotnost: 4,66 Kg ✅Reproduktory sú plne funkčné✅ vyuzival som ich len občas, 99% času použivam slúchadlá, preto to aj predávam ⛔Nemám už originál krabicu ⛔Optický stav, subwofer a zosilovač ✅Po dohode poslem aj na dobierku✅ ✅Na cene sa dá dohodnúť✅ ❤Píšte len ak máte vážny zaujem❤ Ďakujem PC reproduktory herne reproduktory reproduktory k PC 2.1 2.0 5.1
Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 v2
Predám Reproduktory Genius GX Gaming SW-G2.1 3000, Verze II. Pôvodná cena bola 90€. Herné PC reproduktory Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 v2 sú v zostave 2.1. Vynikajú moderným a štýlovým dizajnom v čiernom prevedení, spoločne s logom a výraznými prvkami v zlatej a oranžovej farbe. Využijete ich prevažne na herné účely, no kvalitný audio zážitok poskytnú aj pri sledovaní filmov a počúvaní hudby. Frekvenčný rozsah je od 35 Hz do 20 000 Hz. Celkový výkon sústavy je 80 W. Ovládacie prvky sú umiestnené na integrovanom zosilňovači. V rozhraní sa nachádza mikrofónový vstup, mikrofónový výstup, AUX vstup a RCA vstup.
Reproduktory Genius GX Gaming SW-G 2.1
S reproduktorovou zostavou od Genius si oveľa viac užijete nielen hry, ale aj filmy alebo samotnú hudbu. Vynikajú naviac aj agresívnym herným dizajnom, vďaka čomu sa stanú perfektným doplnkom vašej gamingovej zostavy. Skvelý zvuk Alfou a omegou reproduktorov je, samozrejme, ich zvukový prejav - tu sa môžete tešiť na 2.1-kanálovú konfiguráciu s frekvenčným rozsahom 58 Hz až 20 kHz a výkonom 38 W. Výsledkom je kvalitné audio s dôrazom na basy, ako to hráči milujú. Praktické ovládanie Génius myslí aj na to, aby ste mali všetko ovládanie pekne po ruke - môžete tak ľahko regulovať nielen hlasitosť, ale aj už spomínané basy a ponúka sa tiež možnosť pripojiť slúchadlá alebo mikrofón. Bohatá portová výbava Rovnako tak na reproduktoroch nájdete dva vstupné konektory pre počítač, televízor, DVD alebo napríklad rôzne konzoly. Reproduktory sú používané, ale bez akejkoľvek vady - stav ako nové. Pozri ďalšie inzeráty, kde mám veci od genius gx.
Reproduktory Genius GX Gaming SW-G 2.1
reproduktorová zostava • výkon 38 W • konfigurácia 2.1 • frekvenčný rozsah 58 Hz až 20 kHz regulácia hlasitosti a basov S reproduktorovou zostavou od Genius si oveľa viac užijete nielen hry, ale aj filmy alebo samotnú hudbu. Vynikajú naviac aj agresívnym herným dizajnom, vďaka čomu sa stanú perfektným doplnkom vašej gamingovej zostavy. Skvelý zvuk Alfou a omegou reproduktorov je, samozrejme, ich zvukový prejav - tu sa môžete tešiť na 2.1-kanálovú konfiguráciu s frekvenčným rozsahom 58 Hz až 20 kHz a výkonom 38 W. Výsledkom je kvalitné audio s dôrazom na basy, ako to hráči milujú. Praktické ovládanie Génius myslí aj na to, aby ste mali všetko ovládanie pekne po ruke - môžete tak ľahko regulovať nielen hlasitosť, ale aj už spomínané basy a ponúka sa tiež možnosť pripojiť slúchadlá alebo mikrofón. Bohatá portová výbava Rovnako tak na reproduktoroch nájdete dva vstupné konektory pre počítač, televízor, DVD alebo napríklad rôzne konzoly.
Genius SW-HF  5.1 4500 ver 2
Predám Genius zostavu 6 reproduktor 5.1. Výkon 125w.štyri vstupné zdroje DVD,TV,CD/MP3, hry. Čierne drevenné prevedie s diaľkovým ovládačom,poštou neposielam, len osobný odber Nitra
Reproduktory genius GX gaming
Predam reproduktory genius GX gaming, kupene minuly rok pred vianocami v datarte, minimalne vyuzivane, mozno 4 krat boli zapnute, plne funkcne ako nove, s original krabicou. Cena 55e Postou poslem iba po prevode!