inzercia, predaj, predám, bazár

Germicidny žiarič Prolux 36WA-DO

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Predám Germicídny žiarič, ktorý čistí vzduch a zabíja všetky baktérie a vírusy. Súčasťou je aj stojan a ovládač.
Nebol používaný, len vybalený. Pôvodná cena bola 395€.
Germicidny žiarič Prolux 36WA-DO
Podobné inzeráty
germicídny žiarič PROLUX G - mám 3 kusy
Predám účinný mobilný germicídny žiarič proti vírusom - dezinfikuje vzduch od rôznych mikroorganizmov ako sú baktérie, vírusy a prvoky pomocou UVC žiarenia, ktoré účinne niči mikroorganizmy a spôsobuje fotochemický rozpad ich DNA. Uzavretý germicídny žiarič má zdroj UV žiarenia uložený v tuneli, cez ktorý previeva vzduch z miestnosti. Kontaminovaný vzduch vchádza do prístroja zospodu a vychádza z vrchnej časti, čím sa zabezpečuje cirkulácia vzduchu v miestnosti. V tuneli je vysoká dávka UVC žiarenia, ktorá v kombinácií s prietokom vytvorí potrebnú dávku pre likvidáciu individuálnych typov baktérií a vírusov v celej miestnosti. Gernicídny žiarič G M30WAje uzavretý typ žiariča, slúži teda na nepriame ožarovanie miestnosti. Táto pomôcka je veľmi praktická z dôvodu, že sa dá používať aj za prítomnosti ľudí v miestnosti. Produkt má zníženú hlučnosť na 27,4 dB, preto je vhodný na využitie aj noci, kedy nenarušuje pokoj pacientov v nemocniciach. Uzatvorené germicídne žiariče sa používajú hlavne v domácnostiach, školách, kanceláriách, úradoch, nemocniciach, ambulanciách, čakárňach alebo v rôzny zdravotníckych zariadeniach. Výrobca je držiteľom certifikátu kvality: ISO 9001 SK a ISO 13485 SK. Germicídny žiarič G M30WA má silu UV žiarenia 90 µW. Pôvodná cena 420 eur/ks. Teraz 240eur/ks. Mám 3 kusy na predaj. Využívané minimálne. Má 2 roky.
Germicídny žiarič Prolux G
Dobrý deň, predám nový žiarič proti baktériám a vírusom Prolux G s ovládačom kupovaný v Unizdrav(nevhodný darček) pôvodná cena 380€ Popis: dezinfikuje vzduch od rôznych mikroorganizmov ako sú baktérie, vírusy a prvoky pomocou UVC žiarenia, ktoré účinne niči mikroorganizmy a spôsobuje fotochemický rozpad ich DNA. Uzavretý germicídny žiarič má zdroj UV žiarenia uložený v tuneli, cez ktorý previeva vzduch z miestnosti. Kontaminovaný vzduch vchádza do prístroja zospodu a vychádza z vrchnej časti, čím sa zabezpečuje cirkulácia vzduchu v miestnosti. V tuneli je vysoká dávka UVC žiarenia, ktorá v kombinácií s prietokom vytvorí potrebnú dávku pre likvidáciu individuálnych typov baktérií a vírusov v celej miestnosti. Germicídny žiaričje uzavretý typ žiariča, slúži teda na nepriame ožarovanie miestnosti. Táto pomôcka je veľmi praktická z dôvodu, že sa dá používať aj za prítomnosti ľudí v miestnosti. Produkt má zníženú hlučnosť na 27,4 dB, preto je vhodný na využitie aj noci, kedy nenarušuje pokoj ľudí. Uzatvorené germicídne žiariče sa používajú hlavne v domácnostiach, školách, kanceláriách, úradoch, nemocniciach, ambulanciách, čakárňach alebo v rôznych zdravotníckych zariadeniach. Dezinfekcia vzduchu 1 germicídnym žiaričom G je vhodná pre objem do 150 m³. Sila UV žiarenia je 90 µW. Výkon 60 m3 za hodinu. Dosah ventilátora 6 m.
Predam uzavrety germicidny ziaric
Predam uzavrety germicidny ziaric s casovacom , montaz na stenu,plne funkcny
Germicidny ziaric uzavrety PROMOS G30WA + dialkove ovladanie
Predám nepouzivany Promos Germicídny žiarič G 30WA - ventilátorový, uchytenie stena/strop S dialkovym ovladanim. Platba iba v hotovosti a osobny odber. (ziaden kurier ani platba cez SK Postu)
Germicidný žiarič a zvlhčovač vzduchu
Predám,málo 2x používaný, s krabicou.