inzercia, predaj, predám, bazár

Gibson LP pickguard nerez

Kategória: Strunové nástroje

Predám Gibson LP pickguard leštený nerez, custom produkcia, TOP stav.
Gibson LP pickguard nerez
Podobné inzeráty
Gibson Les Paul Tribute 2018 Faded Honey Burst
Ponúkam LP Gibson USA, bez opotrebenia, stav novej gitary.Snímače 490 Gibson, mahagón,vrch javor, palisander. Neskutočný sustain, skvelý Origo zvuk. Ladiace mechaniky Gibson typ Kluson. Gibson Bag v cene. Plný,nefrézovaný,otvory vystlané meďou, všetky pinové konektory nahradené pájkovaním s káblami Gibson. Super stav.
Gibson LP pickguard nerez
Predám Gibson LP pickguard nerez custom produkcia.
Gibson LP pickguard nerez
Predám Gibson LP pickguard nerez, custom produkcia, TOP stav.
Gibson LP pickguard
Predám Gibson LP pickguard, TOP stav.
USA Gibson Les Paul Traditional - Manhattan midnight
Ahoj, Predávam svoju Les Paul zn. Gibson. Model traditional. Je to raritka s famóznym zvukom ktorá sa už nevyrába. Kto to pozná, tak tomu chápe. Gitara bola 5 rokov aktívne hraná. technické údaje Telo a krk Štýl: Les Paul Top: AA javor Telo: mahagón Most: ABR-1 Tune-O-Matic Koncovka: hliníková zarážka Konštrukcia: Set-Neck Finish : Manhattan Midnight Krk a hmatník Krk: mahagón Profil: Zaoblený Dĺžka mierky: 24,75 '' Hmatník: Rosewood Radius: 12 '' Podvaly: 22 Nízka, kryogénne ošetrená Inlay: Akrylové lichobežníky Matica: Tektoid Šírka matice: 1,695 '' Hardware a elektronika Bridge Pickup: Burstbucker 2 Krk Pickup: Burstbucker 1 Ovládanie: 2 x Volume, 2 x Tone, Toggle Switch Špeciálna elektronika: Hand-Wired w / Orange Drop kondenzátory Tunery: Vintage Deluxe w / Keystone Buttons Ovládacie gombíky: Amber Top Klobúky w / Pointers Pickguard: Cream Hardware : Nikel Strunové meradlá: 0,09, 0,116, 0,016, 0,026, 0,036, 0,046 Vrátane: Hardshell Príslušenstvo: Súprava príslušenstva Gibson Je to Originál, na cene je možné sa dohodnúť! Len seriózny záujem. Dík.
Predám originál GIBSON Les Paul Standard HP - USA
Predám vážnemu záujemcovi takmer nehraný GIBSON Les Paul Standard - High Performance, originál USA , modelovej rady 2016. Telo gitary je vyrobené z mahagónového dreva s vrchnou doskou z výberového AAAA figurálneho javora. Krk s profilom asymmetrical slim taper je osadený palisandrovým hmatníkom s 22 medium pražcami. Dĺžka menzúry je 628,6 mm, titánový plne nastaviteľný nultý pražec má šírku 43 mm a rádius hmatníka je 305 mm. Gitara je vybavená chromovaným hardvérom s kobylkou typu Tune-o-matic/Stopbar a ladiacou mechanikou G FORCE s automatickým elektronickým ladením a chromovanými kľúčmi. Snímanie zvuku zabezpečujú dva snímače Gibson typu humbucker – Rythmn Pro pri hmatníku a Lead Pro pri kobylke s možnosťou rozpojiť ich pomocou dvoch push-pull potenciometrov. Zvuk sa nastavuje a ovláda pomocou nového tichého trojpolohového prepínača snímačov a potenciometrov Volume 1, Volume 2, Tone 1 a Tone 2. Tento model má vo vnútri ako jediný DIP switch ( 5 polový prepínač ), ktorý rozširuje spektrum zvukových možností tohoto nástroja.V balení je aj Gibson quick tone adapter cable.Ku gitare je luxusný hliníkový kufor,ktorý má na sebe ešte ochranné fólie.