inzercia, predaj, predám, bazár

Gitara Pasadena, model CG-1

Kategória: Strunové nástroje

Predám gitaru v dobrom stave používanú len chvíľku. Jediná chybička je, že má jednu strunu prasknutú (viď. foto), ale dá sa jednoducho vymeniť. Ku gitare predávam aj obal, ladičku a stupienok. Prosím kontaktovať správou. Na cene sa dá dohodnúť.
Gitara Pasadena, model CG-1
Podobné inzeráty
Akustická gitara PASADENA D222S
Predám minimálne používanú akustickú gitaru značky Pasadena model D222S. Pasadena D222S je westernová akustická gitara. Typ tela Dreadnought bez výrezu. Predná doska je z masívneho cédru, kobylka z palisandera, luby a zadná doska sú sapelle, mahagónový krk s palisandrovým hmatníkom a 20-timi pražcami. Rádius 14". Šírka hmatníka pri nultom pražci 43,5 mm. Pozlátená uzavretá olejová mechanika s perleťovými ladiacimi kĽúčmi, vkladaná rozeta. Matná povrchová úprava. Nástroj sa dodáva osadený strunami D'Addario, EXP-16 (.012). Natural farba. Gitara je ako nová bez poškodenia. Pridám ku nej zdarma púzdro v hodnote 27€. Osobný odber v Trnave. Pôvodná cena 200€. Gitara sa už nevyrába, ťažko zohnatelný kus.
Gitara Pasadena D222SCE
Predám gitaru značky Pasadena, model D222SCE. Celý popis gitary nájdete na tomto linku: Gitara je ako nová, používaná asi 2 mesiace (struna E bola vymenená). Momentálne sa už nedá kúpiť. Ku gitare viem ponúknuť aj: -kapodaster (20 eur) -gitarový pás (30 eur) -gitarové struny (okrem struny E, ktorá bola menená na gitare) (15eur) -gitarový stojan (15 eur) -gitarový obal (60 eur) -mix trsátok (5 eur) Cena gitary je 300 eur, ak si k tomu vezmete aj nejaké veci z príslušenstva, je možná zľava. Som otvorená aj k znižovaniu ceny, ak sa vzájomne dohodneme. Odber v rámci Ba je zadarmo. Prosím kontakovať len cez SMS, na telefonáty nereagujem, ďakujem za pochopenie.
Gitara Pasadena D111
Predám gitaru Pasadena D111 , minimálne používaná aj s obalom. Pasadena D111 je westernová akustická gitara, typ telaDreadnought bez výrezu. Predná doska zo smreka s palisandrovou kobylkou a vkladanou rozetou, luby a zadná doska sapelle, krk z javora s palisandrovým hmatníkom a 20-timi pražcami. Rádius 14". Šírka hmatníka pri nultom pražci 43,5 mm. Pozlátená zapúzdrená olejová mechanika s perleťovými ladiacimi kĽúčmi. Matná povrchová úprava. Malá dohoda možná.
Gitara Pasadena CGS1
Predám gitaru značky Pasadena CGS1, top stav, skoro nepoužívaná. Gitara sa predáva so stojanom.
Akustická Gitara Pasadena AGCE1
Predám gitaru Pasadena AGCE1. Gitara je nepoužívaná. V cene je gitara + stojan. Elektroakustická gitara, tvar Western / Dreadnought s výrezom. Vrchná doska - Smrek, zadná strana a boky - Mahagón, krk - Nato, hmatník - Palisander, kobylka - Palisander, tlačená rozeta, kovové struny.
Predám gitaru Pasadena D222S
Predám úplne novú gitaru Pasadena D222S. Westernová akustická gitara - typ tela Dreadnought bez výrezu. Predná doska - masívny céder, kobylka palisander, luby a zadná doska sapelle, mahagónový krk s palisandrovým hmatníkom a 20-timi pražcami. Rádius 14". Šírka hmatníka pri nultom pražci 43,5 mm. Pozlátená uzavretá olejová mechanika so zlatými ladiacimi kĽúčmi. Matná povrchová úprava, farba NATURAL. D222S Zlatá stredná trieda – takto by sa dala označiť séria Pasadena s prívlastkom 222. Jedná sa o gitary s masívnou cédrovou hornou doskou vďaka ktorej si nástroje tejto série držia zamatový charakter zvuku v oblasti stredov s krištáľovo čistými výškami a mohutnými pevnými basmi. Špecifikácia: typ tela - Dreadnought bez výrezu. predná doska - masívny céder luby - sapelle (druh mahagónu) zadná doska - sapelle (druh mahagónu) krk a hlava - mahagón hmatník - palisander počet pražcov - 20 rádius 14" kobylka - palisander rozeta - vkladaná šírka hmatníka pri nultom pražci 43,5 mm mechanika - pozlátená, olejová, uzavretá povrchová úprava - matná farba - NATURAL struny D'Addario 11 Nová stála cca 250€ Je to skvelý nástroj, ktorý sa už nevyrába. Redukujem zbierku. Zdarma pridám obal na gitaru.